Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Giana spune:
Buna seara mamici de inimioare...
Am intrat si acum cateva seri la voi si dupa ce am scris o gramada despre noi si am raspuns si unora mi s-a inchis pagina din senin.UN VIRUS!!!Asa ca a mai durat ceva pana a formatat sotul calc. si pana am avut eu iar timp de net.Ca de'...acum cu praslea nostru nu se mai poate deloc!
Acum mititelul doarme.A cazut frant dupa o alta zi de joaca si iar joaca,de descoperiri,de dans...stiti si voi foarte bine.
Pt ca am vazut ca vorbeati de lapte..eu tot MILUMIL 3 ii dau.Am incercat lapte de vaca integral insa n-am avut sanse.Nu l-a vrut.Insa in unele dimineti (pe la 10) ii dau cereale Nestle -fulgi de porumb cu miere- in lapte integral.Si asa ii place.Sau foarte rar ii dau tot asa dim o cana de lapte integral cu Nescuik.
De dormit Dani doarme o singura data pe zi cam 2 ore.Dar nu ma laud ca nu-l tine mult.Are perioade.De ex. sapt. trecuta din cauza maselelor nu dormea decat 40 de minute la pranz si vroia sa doarme la 6 cand eram afara.Ne dadusem programul peste cap.
Apropo de maselute!Doare de nu se mai poate.Voi ce dati pt calmare.Nu ma refer la geluri sau chestii locale.Ceva calmant,picaturi...Mie de la farmacie mi-a dat Nevralgin(un fel de agocalmin picaturi).Voia ati dat???
Va pup si mai intru si maine.Acum imi cad ochii in gura
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Simonaci79 spune:
Am revenit si eu sa citesc ce ati mai scris!
Albinutzza- am vazut pozele cu bondariciul frumos! Sa va traiasca puiul mare!!!! Am vazut si bubita ce bine arata! Pupici sa va treaca repede de tot! Am vazut si ce bine mergeti si ce frumos papati voi mar! Felcitari pt baiatul mare si asteptam cu interes sa aflam ce vocabular bogat aveti! Succes la noul program si sa va iasa dintisorii/maselutele fara sa il mai doara pe baiat!
Monai- pai ce faci mai, dai dintr-una in alta? Pupici si sanatate multa si tie si Sariciului tau!!!! Sa fiti amandoua sanatoase si sa nu mai aveti probleme! Iar tu mai si odihneste-te ca o sa clachezi pana la urma daca o tii tot asa!
Katink - si tie multa sanatate!!! Sa ai o sarcina usoara si sa ai o "intalnire" placuta cu galusca ta!!!! Ioana daca nu ma insel spunea ceva anul trecut ca ar fi gradina parintilor ei, ca si eu tin minte sa mai fi vazut gradina asta frumoasa... nu stiu daca ma insel si eu... Pupici multi si ai mare grija de voi! Multa sanatate!!!!!!
Simonaci79 spune:
Ioana- acum am citi si mesajul tau... am retinut eu ceva ca e gradina tatalui tau (tin minte ca si eu am admirat-o data trecuta) dar se pare ca Katink are mem mai buna, eu nu mai tineam minte de dungi!!!! Pupiic multi si daca tu iti doresti sa mai slabesti... spor la dieta! Si nu tb sa-ti pui fermoar la gurita, dar lasa-ne si pe noi sa te laudam ca daca si tu esti grasa.... unele din noi tb sa ne ascundem cu capul in pamant!
Simonaci79 spune:
Laura- tocmai spuneam mai devreme ca mie mi-a rec rybomunil, i-am dat 4 zile consecutiv cate un pliculet si acum avem de luat 1 pliculet pe saptamana inca 12 sapt, dar din cate am vazut eu pe aici noi avem cel mai slab tratament. Si ema.nu.ela in fol pe acelasi si Anis daca nu ma insel si lor le-a dat mai mult, de fapt asa scrie si pe prospect dar acum....eu merg pe ce mi-a zis dna dr! Sanatate multa puilor Isei si sa treaca cu bine de iarna!!!!! Si voua la fel!
Simonaci79 spune:
Laura- am vazut si pozele frumoase din concediu!!! tare bine arati, parca esti o pustoaica!!!! Felicitari pt silueta, dar si pt castelul frumos pe care l-ati construit!!!! Am vazut si filmuletele. Zcu cata ardoare vrea Rares tot ce are Bianca... Si o mai si musca de piciorus! Tare dragalasi!!! Am vazut-o si pe Bianca cum bate ea in castroane... pai sa o ia cei de la Sistem in trupa ca vad ca e talentata!!! Felcitari pt puii mari si frumosi!!!!
Simonaci79 spune:
Andre_ea- pupici multi !!! Spune-ne si noua ce mai face Tudor! Pupici multi pt amandoi!
Laura- felicitari pt programul nou de somn al puilor!!! Pai acum sa re duci sa ii spui soacrei ca i-ai fi chinuit degeaba ca atunci cand sunt pregatiti sa si-l schimbe o fac singurei nu la rec ei.... Pupici multi!!!!
Pisicut- felicitari pt plimbari!!! Pai atunci esti invoita, ca a fost frumos afara, dar cum de vineri vine frigul inseamna ca te vedem mai des pe aici... Pupici si asteptam vesti noi!
Monica-Elena- super pret 36.000 pt cutie! Pai daca e asa ar merita mers pana acolo.. Glumeam si eu... Si eu tot in feeria merg, cel putin o data pe sapt! Nu cumva ne-am si intalnit pe acolo?
Simonaci79 spune:
Diana- multe felicitari Iuliei!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa o tina tot asa!!!! Iar tie multa sanatate!!!!! Sa iti treaca repede si sa nu cumva sa i-o dai si Iuliei ca asta ar mai lipsi acum... Multumim si pt info despre vaccin, am sa intreb si eu!
Simonaci79 spune:
Dede- felicitari pt debutul cu succes la serv! Si multa sanatate si tie si Medeei sa va treaca repede raceala!
Giana- pupici multi lui Dani sa ii treaca durerea de maselute. Eu nu am avut probleme, inca nu ies maselutele si la dinti nu prea l-a durut pe Mario, insa mi-a zis dna dr ca ii pot da Calpol in caz ca il doare tare pt ca ii calmeaza si durerea! Si succes cu prg de somn sa o tina tot asa si sa nu-l mai schimbe. Iar apropos de virusi, nu te supara pe mine, dar te rog nu ni-i mai trimite si noua, mai ales ca si scrie ca e virus.... dar prea tarziu, dupa ce deja l-am luat......
Simonaci79 spune:
Am terminat de citit asa ca ma retrag si eu la nani! Mai vb maine! Pana atunci va doresc o noapte buna si linistita tuturor!!!!Somn usor la mamici si copilasi!
Simonaci79 spune:
Am mai revenit putin pt ca am citit ceva care m-a ingrozit pur si simplu..... La un sub despre divort, o fata (evident dupa ceea ce spune ca fara copiii....) spune:
quote:Doamne!!!! Eu nu am rezistat fara sa spun ceva... Pai dupa divort am suferit 2 luni sa zicem ,dar dupa moartea unui copil????????? Doamne fereste!!!!!!!!!!! Cred ca as muri!!!!!! Cum sa spuna asa ceva?????????? Asta te traumatizeaza pe viata! Gresesc eu? Sunt prea exagerata? Am crezut ca innebunesc cand am vazut comparatia...... Poate am luat-o pe aratura dar asa simt eu......
divortul este considerat a fi la fel de traumatizant ca si moartea propriului copil
gata, nu va mai stresez, plec la culcare.... Pupici!