Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am incercat sa ii filmez cum stiu sa faca ei ca animalele, dar a iesit un filmuletz cu bataie
http://www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20061003&ctime=105830

Si Bianca, viitoare membra a trupei Sistem:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20061003&ctime=105830

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Revin si eu dupa o perioada in care nu mi-a mers netul. Am avut destul de recuperat, desi voi va plangeti ca nu se mai scrie asa mult. Ei, acum avem copii de educat, nu mai avem timp la dispozitie.

FELICITARI ANCA PENTRU ISTEATA OANI! Cred ca in primul rand ar trebui sa te felicit pe tine pentru rabdare si perseverenta. Ii repeti tot ce-i spui si in engleza?
Eu de multe ori ma gandesc ca Tudor are mult de pierdut pentru ca eu nu sunt vorbareata. Dar nici el nu are rabdare, nu asculta o poveste, daca citesc din carti intoarce paginile, cartulia cu animale e de ros. Am incercat sa facem toboganul scris de Diana. S-a uitat amuzat de cateva ori si pe urma a luat albumul pe care aluneca ursuletul la rasfoit.

Anis, mi-a placut enorm poza in care mangaie Ingrid pe bb. Ce frumos o sa fie pentru ele asa apropiate de varsta! Da' parca tot n-am curaj.

Laura, esti f. slaba. Am vazut eu in poze. Ati furat lopatelele gemenasilor? Felicitari pentru Rares! Am vazut filmuletele. E spirt!

Mona, sanatate multa!

Emanuela, acelasi program de bebelus il are si Tudor. Doar ca el se trezeste la 5.30 sa bea lapticul. Si uneori nu adoarme imediat, ci pe la 6.30.

Briana, sanatate Anei. Sper sa descoperiti cauza.
, am vazut si pozele bondarasului. A crescuuuut!

Cred ca am vrut sa raspund la mai multa lume, dar am mai uitat .

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ma plangeam eu de programul de somn in 2 reprize, dar au avut grija copilasii sa se regleze fara sa intervin cu nimic. Acum se trezesc dimineata dupa 7:30 (Rares la 6 e calare pe mine, ca vrea laptic, dar adoarme imediat dupa ce isi bea biberonul), asa ca dorm intr-o singura tura, de pe la 12:30-13 pana pe la 15. De obicei Bianca doarme mai mult. Seara se adorm pe la 21:30-22. La micul dejun inca suntem pe fructe, dar eu ma bucur ca mananca destul de mult si diversificat.

andre_ea multumesc. am revenit la greutatea de dinainte de sarcina, dar redistribuita altfel. Am ales si eu poze in care nu se vad suncutele de pe burta si solduri. Galetusa cu lopatelele le-am achizitionat de acolo si le-am adus acasa.

sunt_mamica se aude accentul pana la Pitesti? poftim acasa!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Fetele, ce harnice sunteti! Nu am intrat de saptamana trecuta si am ceva de recuperat.
Noi stam toata ziua pe afara si cand ajungem in casa suntem franti.
la toti copilasii si la mamici.
Laura m-am delectat cu pozele voastre si cu filmuletele cu puii tai. Sunteti parinti tineri si frumosi si aveti doi copii la fel. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ema.nu.ela eu am luat prima data humana junior cand eram la munte de la carrefour brasov cu 36.000 lei cutia.
Cat despre 3magazine eu imi fac cumparaturile in carrefou feereia ca este cel mai lejer. Urasc magazinele aglomerate iar orhideea este unul dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Nu prea am timp sa stau acum, citesc ce ati mai scris mai traziu, dar daca v-am obisnuit asa de ieri sa va mai scriu niste glumite...

O femeie cauta o carte in biblioteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti, draga? - Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani"? - Da, tocmai am aruncat-o... - De ce?! - Incepuse ma-ta s-o citeasca!

Dispatcher: "9-1-1, what's the nature of your emergency?" Caller: "My wife is pregnant and her contractions are only two minutes apart!" Dispatcher: "Is this her first child?" Caller: "No, you idiot! This is her husband!"

Ministerul Sanatatii a aprobat noua lista de medicamente gratuite aceasta cuprinde: cimitirina, colivosan, gropanol, clopotal si cazmacilina. Rugam asiguratii la Casa de Sanatate sa se prezinte la medicul de familie pt prescriere...

Cam atat... sper s ava placa si astea! Intru mai tarziu si eu! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am intrat sa va spun ca Iulia merge f. bine , incepand de azi. Am fost la medic si pe hol a inceput sa mearga, razand pana la urechi .

Eu ma simt tare rau, am facut si o laringita, suprapusa peste raceala m-a dat peste cap cu totul...tuse, febra, nas infundat, dureri de cap, nu am nici voce si iau o tona de pastile. Citesc ce ati scris cand o sa pot.

Vroiam sa va mai spun ca Ministerul Sanatatii a aprobat vaccinarea antigripala gratuita la copii. Interesati-va la dr. de familie daca primeste vaccinuri, daca nu, sa le ceara.

Pupici tuturor!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Hai ca intru si eu un pic pe aici...

Svety- ca intrebai ieri dar am uitat sa iti raspund Pt imunizare, noi nu facem vaccin antigripal ci ne-a dat rybomunil si am mai auzit pe aici acelasi tip de imunizare! Pupici!

Sunt_mamica - pai tu unde esti acum de iti e dor de casa? Si de unde ai luat jucaria? (nu conteaza ca e no name, pe mine tocmai bilele ma intereseaza ca sunt atractia lui principala si nu am decat 2 de la un joc de baschet... Iar cu sotul, si la mine era la fel cum spui tu, ba chiar si mai putin de o ora si numai cu efort, cand am avut o iesire plina de reprosuri ii mai facea dus cand era acasa dar atat... insa eu am divortat asa ca nu te mai pot ajuta.... Pupici!!

Cati- imi pare tare rau ca ati avut asemenea reactie de la vaccin.. Pupam fata bolnavoara sa ii treaca repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna seara!
Am inceput de doua zile serviciul si e destul de bine desi sta tata cu ambii copii.
Medeea e inca putin racita dar e spre bine, eu sunt insa cobza.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Briana- nu mai fi suparata, incearca sa te relaxezi putin... stiu ca e greu dar incerca! Uita-te la fetele tale frumoase!!!! Iar terapia prin cumparaturi la mine a functionat! Eu la cel din colentina am fost ieri si am vazut pretul ala, dar am inteles de la prietena mea ca sunt per in care e si acolo 41.000. Spor la cumparaturi! Felicitari si pt Ela frumoasa care face cuceriri de mica!!!! Te pregatesti deja pt discoteca?

Anis- tare de tot faza!!! Pai daca ai fata frumoasa ai pretendenti de acum!!!! Si apropos de generatie, mai tineti mine cand ma plangeam eu de o fetita de 2 ani care l-a lins pe Mario in gura? Si eu stau si ma intreb ce o fi vazut in casa la ea.... Iar Mario de fiecare data cand mergem la cumparaturi, la casa trage de prezervative si le pune in cos.... Se pregateste de acum se pare si isi face stoc....

Albinutzza- ma bucur sa mai aud despre voi! Spor la treaba si sa te mai relaxezi si tu ca ai nevoie!!! Cand te mai duci la eco? Pupici si succes!!

Ema.nu.ela- ai fost tare de tot cu culoarea si asortatul.... Iar cu preturile inseamnca ca de-asta e 41.000 lei la baneasa ca e cel mai nou.... Sanatate multa si sa scapati repede de regim!!!!!

Plec si eu ca tb sa-mi culc galusca! Mai revin mai tarziu, nu va bucurati ca scapati asa repede!

Mergi la inceput