Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Sa va zic de noi, ne-am mia reglat cu somnul, n-au spartinca maselutele, dar l-au mai lasat durerile. S-a mai schimbat si programul de somn, e mai linistit, se trezeste pe la 7 acum. In rest e un nazdravan, vb mult, spune multe, o sa-mi fac timp sa ma laud si eu cu ce spuen Luca.
Am pus niste poze, in unele se vede si bubitza naostra care acum arata f bine
1 an si 2 luni

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 21+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Intru pe mare fuga, imi cer scuze ca nu pot fi mai activa, asa cum mi-as dori, dar si eu vad poze si filmulete si citesc cu mare atentie, sunt cu sufletul aici.
Degetul meu si-a revenit spectaculos, am avut doftor bun, dar aseara am ajuns la Urgente din alte motive, m-am simtit super naspa, palpitatii si o stare de sfarseala pe care efectiv n-am putut-o ignora. N-am nimic grav, doar o epuizare fizica ce se poate regla cu vitamine(mi-au facut o perfuzie cu Ca) si fac un tratament vreo 10 zile(Ca, Mg, Aspacardin).
Sariciul nu mai produce asa multi muci, asa ca am si motive de bucurie, dupa mine e semn ca si dintii ne dau o pauza.
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Si noi suntem bine, eu ma simt bine, sper din suflet ca hematomul s-a absorbit. Abia pe 24 oct. am urmatorul control unde voi vedea galusca.

Monai, ai grija de tine, of ce sa patesti si tu. Ma bucur ca Sari nu mai e asa mucoasa si va doresc multa sanatate.

Emaaimee, Anis, Laura, Ioana si sper ca nu am uitat pe nimeni, am vazut pozele cu comorile voastre, frumosi si isteti foc, Felicitari lui Rares pentru mers!!

Ioana, chiar vroiam sa te intreb daca e gradina voastra, nu cea de la petrecere, ci cea din primele poze, cu gazon si flori pe margine... apoi am citit ca stati la bloc... Dar daca tin eu minte si anul trecut aveati poze in gradina asta, numai ca gazonul era asa cu dungi ca terenul de fotbal?! s-au m-a lasat pe mine memoria si fac confuzie
Oricum, imi place cum arata gradina respectiva

Briana, va doresc zile mai bune, sa scapati de bubitele si probleme! Bafta cu noul lapte pe care il va dori puiuta mica

Albinutzza, cand mai ajungi la control? Te stresez si eu acuma spor la treaba.
Bravo lui Luca pentru noul program si ma bucur ca l-a mai lasat durerea si se poate odihni mai bine noaptea.

Yasmari, m-am bucurat sa te citesc. Sincer iti spun ca saptamana trecuta ma gandeam la voi si chiar i-am spus sotului ca era o fata pe forum care are asa un har la scris, mereu ne binedispunea... dar nu a mai aparut.. ce o fi cu ea? Si cand vad ca ai scris... ce m-am bucurat ca sunteti bine

Ioana, Yasmari si Lory,va multumesc pentru urarile de sarcina usoara

Pupici,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis, te sfatuiesc sa ii deschizi un FanClub micutei tale, in curand incep baietii sa se bata in parc pentru ea Felicitari pentru cucerire, la cat mai multe

Brianamica, tare faza cu inelul. Cat despre comportamentul pustiului, mai rar, cu siguranta asa vede la tati al lui, ca de obicei cam asa se intampla la varsta asta, imita tot.

Numai bine,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Gata, am culcat fata, asa ca pot reveni.

Anis, La Multi Ani, sa fiti fericiti toti 4! Sau poate chiar 5, daca voi va veti mai dori! Si petrecere frumoasa in week cu prietenii!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Diana, sper ca i-a trecut deja Iuliei viroza. Sanatate. La Alexa a fost pana la urma reactie la vaccin…

Pupici,

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an

Mergi la inceput

Albinutzza, acum e mai bine, multumim. Ii mai curge foarte putin nasul si bubitele au inceput sa dispara. Si nici febra n-a mai facut, ieri i-am dat doar nurofen la 12 ore, n-a mai fost nevoie sa-i bag intre panadol. Cand mergi la control?

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

va pup pe toate (Simona, Laura, Mona...) ca sunteti amabile, mi-am mai promis o data ca nu mai vb aici de suncile mele dar uite ca nu m-am putut abtine din nou..deh ...ce sa fac...obsesia...va urez la toate spor la sport, diete, si ce mai tineti voi ca sa fiti asa cum vreti. Iar eu incerc sa-mi pun iar fermoar la gurita
Am vazut poze cu burtica Anis, si cu Ingrid e super imaginea E maricica burtica, m-ai facut sa ma uit pe pozele mele cu burtica la varsta aia
Laura pupici lui Rares umblaret cand a luat-o gata la fuga direct!! nu oricum Iar tu faci nu faci dar esti slaba asa ca ce vrei ;)
Katink multumim mult si va pupam si noi si pe Ema si pe tine si pe burtik sa ai o sarcina usoara. Asa, ai o memorie buna, gazonul este la tatal meu si anul trecut in vara avea dungi Noi nu detinem casa personala...asta e...ne multumim cu cate o vizita in weekenduri pe la cine are.

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am o rugaminte mare la fetele care au facut tratamente de imunizare la copilasi. Spuneti-mi ce medicamente ati folosit si in ce doze, va rog mult! Isabella m-a rugat sa va intreb, ca la noi in oras este un singur doctor homeopat (deci nu ai cu cine sa-l compari) iar pediatrii nu chiar sunt la zi cu noutatile. Ar vrea sa ii ajute pe baietii ei sa treaca mai usor iarna, ei de obicei racind foarte repede. Multumesc anticipat

Multumesc celor care au vazut filmuletele si ne-au laudat . Ma duc sa imi spal vasele cat dorm shtrumphii, apoi incerc sa le tai unghiile si daca nu adorm langa ei , vin sa mai scriu.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am lasat vasele pe mai tarziu si am pus cateva poze din concediu. Daca aveti chef, sunt aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/album?.dir=/c8cere2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput