Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Buna seara!
Briana- uite ca ziceai ca te duci la carrefour sa iei lapte, eu iau de la cel din baneasa cu 41.000 ca am fost azi cu prietena mea la cel din colentina si acolo este 47.600 lei. Sper sa ii placa Anei!
Simona mamica lui Mario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simona, nu am mai ajuns ieri...din motive de nervi personali ...! Insa azi TREBUIE sa ajung. Eu merg la cel din Colentina..ca e mai aproape de unde stau eu acum !
Teoretic astia ar trebui sa aiba acelasi pret....!! Vad eu azi in Colentina !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Laura, vazut filmuletul....SUPERRR !!!!!!!
FELICITARI
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
Anis, Ana mea prinde cariocile Elei si se duce cu varful DIRECT la cearceaf sau la fata de perna si radeeeeeeee ....ca se intinde KK-tul ala de carioca in cateva secunde !!!!!!!
Am zis ca lesin cand am vazut-o !! Era mititica asa de cuminte in fundulet in virful patului cu un pui pe perna in brate si radea la mine !!!! Cand ma apropii....o maareeeeeee pata rosie pe perna ( carioca rosie !).
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
quote:
Originally posted by anis
Brianamica eu am trecut-o de ex de pe Similac , pe Nan2, si chiar imi convine de minune, se dizolva bine de tot.La Humana ma enerveaza ca e in punga si ca face spuma .Ingrid nu i-a placut Humana.
AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Eu un ultima vreme i-am dat NAN HA in ultimele 2 saptamani si sunt foarte multumita, insa parca as fi trecut inapoi pe Humana. Anei i-a mers foarte foarte bine cu Humana !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
anis spune:
'neata
Brianamica, de ce n-o lasi sa aleaga ea?Ca pana la urma ea e bautoarea
AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Asa sa va zic de cucerirea lui Ingrid.
Ieri in parc un baietel de 5 ani s-a indragostit de ea.Eee, mai intai ii zice lu' bunica-sa daca maica-sa poate sa-i creasca si lui o fetita ,dupa aia, n-am mai scapat de el, numai in sufletul lui Ingrid a stat, cica o tine sa nu cada, a vrut s-o ia in brate, s-o pupe de nu stiu cate ori, de stateam cu bunica-sa cu ochii pe el ca pe nu stiu ce.Ca el vroia s-o pupe pe gura..
Mama mia, da repede mai evolueaza si generatia asta...
AniS 24+
brianamica spune:
quote:
Originally posted by anis
'neata
Brianamica, de ce n-o lasi sa aleaga ea?Ca pana la urma ea e bautoarea
AniS 24+
Stai linistita ca ea o sa aleaga pana la urma....ca de personalitate....nu sufera deloc, stie CLAR ce ii place si ce nu, asa ca tu ai dreptate, pot sa imi fac eu o mie de planuri ca degeaba ! Tot ce va prefera ea va bea !
Cat despre cuceriri..ce sa zic...stati sa vedeti mai tarziu (dar nu prea tarziu...asa pe la gradinita cum o sa vina fetele acasa cu cadouri !). Ela mea a primit la un moment dat de la un baietel un inel de argint..evcident ca in dimineata urmatoare eram cu bijuteria la educatoare sa o returneze mamicii..insa ghiciti...mamica il cumparase la insistentele pustiului care o iubea pe fica-mea de numa'... !
Cica ii dadea desertul lui la pranz, ii tragea scaunelul, avea grija sa nu fie obosita cand faceau sport...se certa cu educatoarea daca ea saraca intraznea sa ii spuna ceva fica-mi ! Si Ela avea 3 ani jumate !! Nu vreau sa intru in amanunte cat am evoluat de atunci ca ma apuca pandaliile....
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
Albinutzza spune:
Buna fetele
Intru si eu pe fuga, v-am citit, dar am mult de lucru, am si o fata noua, care treb pregatita pt plecarea mea.
Am vazut poze cu Oani cocheta, Andreiu nazdravanu si minunatta gradina, si Anis cu burtik si Ingrid cretulina si cu Rares plimbaret, vazut filmulete, merge super bine, si lasa ca va recupera si Bianca. Frumosi copii avem
Briana, sanatate si Anei, si eu zic sa o lasi pe ea sa hotarasca ce-i place, vb lui Anis, ea e bautoarea
Mona, sanatate multa, sa-ti treaca repede buba
Cati, sanatate si voua. Poate e mai bine asa ca n-o mai face mai incolo. Ea asa per gen cum se simte?
Vad ca s-a reglat si ora, asta e bine
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 21+ Samburika
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
ema.nu.ela spune:
monica,
depinde mult de unde ei laptele adica si magazinul in sine.
uite aseara am fost eu in carrefour orhideea si humana 3 era la 392.000 iar humana junior la 47.600. humana junior cand a aparut prima data aici a fost la 41.600 dar acum vad ca l-au scumpit. in general magazinele noi deschise au preturi mai bune. eu cand s-a deschis cora lujerului cateva luni bune am luat doar de-acolo ca aveau preturile cele mai bune la laptele praf.
briana,
cumpara-i anei carioci din alea care se scot cu apa. maria din alea are si nu-mi fac probleme deseneaza cu ele si canapeaua si hainutele ei. in functie de ce vrea sa mazgaleasca ii dau o culoare sau alta ca sa se asorteze :)
maria e inca pe regim nu f strict cum mi-a recomandat pediatra. adica i-am scos fructele crude si e disperata ca mananca doar compot de mere cu banane. si supa de pui si morcov si orez. si enterol si biotics. si cred ca o dor tare si gingiile ca azi-noapte m-a cam trezit din 2 in 2 ore si-a adormit greu.
mamica de maria, 1 an si 2 luni
brianamica spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
monica,
depinde mult de unde ei laptele adica si magazinul in sine.
uite aseara am fost eu in carrefour orhideea si humana 3 era la 392.000 iar humana junior la 47.600. humana junior cand a aparut prima data aici a fost la 41.600 dar acum vad ca l-au scumpit. in general magazinele noi deschise au preturi mai bune. eu cand s-a deschis cora lujerului cateva luni bune am luat doar de-acolo ca aveau preturile cele mai bune la laptele praf.
briana,
cumpara-i anei carioci din alea care se scot cu apa. maria din alea are si nu-mi fac probleme deseneaza cu ele si canapeaua si hainutele ei. in functie de ce vrea sa mazgaleasca ii dau o culoare sau alta ca sa se asorteze :)
maria e inca pe regim nu f strict cum mi-a recomandat pediatra. adica i-am scos fructele crude si e disperata ca mananca doar compot de mere cu banane. si supa de pui si morcov si orez. si enterol si biotics. si cred ca o dor tare si gingiile ca azi-noapte m-a cam trezit din 2 in 2 ore si-a adormit greu.
mamica de maria, 1 an si 2 luni
Offf mai.....stiu cum e la regim....Ana mea a mancat ieri asa intr-o dementa dupa o saptamana de regim strict !!!!!!!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE