Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Briana, stai linistita! Sa-ti spun ca eu am pus la loc aproape tot ce am dat jos in vara?
Ce mi se pare mai haios e ca se plang tot fetele care au ajuns la greutatea dinainte de nastere. Nu ca nu le-as intelege. Stiu ca kg sunt acum dispuse altfel si e deranjant. Dar ce sa mai zic eu ca am 7 kg in plus si dispuse alandala?

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005

Andre_ea, eu m-am oprit ca sunt RELATIV multumita ! Insa eu am avut si 48 de Kg !!!!! Nu zic de la obeza de mamica de dupa nastere cu 90 kg la activ am ajuns la 55 si e bine ! Insa stii tu...iti amintesti de vremurile bune vrei nu vrei !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor ?????????

V-a topit caldura ?

Am ajuns pe pagina 2 !

valeuu si ce harnicute eram odata !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Citesc si eu un pic dupa care plecam in parc!

Acusor-multa multa sanatate si sa treaca repede!!!!!!! Teo cum se mai simte? Sper ca i-a trecut definitiv nasucul! Iar cu tipa aia..... cred ca nici inainte sa am copil nu as fi putut sa vb asa.... mi se pare aberant! Asta e, fiecare are prioritatile lui! Lapte parmalat este sigur in carrefour si am mai vaz pe undeva dar nu stiu sigur unde.. ori billa dar mai repede cred ca selgros. Spor la papat!

Briana- pai am vazut laptele exact pe raftul de lapte dar ca sa fiu sincera nu mai erau decat vreo 20 de cutii max deci poate s-au terminat pana te-ai dus tu... Mult succes cu lapticul pe care l-ai luat, sa-l pape bine! Iar cu tipa aia.... era asa mandra de ce a scos din putul gandirii ca a postat la 2 subiecte diferite..... Imi venea sa ma iau de ea... Nu stiu, cel putin pt mine, nici daca il iubesc enorm si el pe mine la fel, si avem o rel minunata, si din nefericire moare... si TOT NU POT COMPARA CU DISPARITIA COPILULUI!!!!!! Pai cel putin pt mine nu e nimic mai imp pe lume decat puiul meu!

Mergi la inceput

Cami- ma bucur ca si tu esti de aceesi parere!!!! Credeam ca eu nu sunt normala....

Ioana- pai asta ar fi motiv de suparare???? Eu te pup si te sustin in ceea ce ti-ai propus!!! Mult succes!!!!!

Andre_ea- drum bun, distractie placuta si timp frumos!!!!!!!! Si lasa ca scapi si tu de kg!!!! (eu fac parte dintre cele care au ajuns la greutatea dinainte de nastere, dar inainte aveam 80, e drpet ca acum am 78 dar tot enorm mi se pare!!!!! Si as vrea sa mai dau jos cel putin vreo 18 dar nu cred sa reusesc performanta...

Briana- Si tu ai slabit f mult, daca nu ma insel nu tu luasei 40 de kg (scuze daca am facut vreo gafa!!!) dar oricum stiu cat ai slabit cand era afisata lista cu mamicile care tin cura si stiu ca ai avut rez bune! Si o sa mai slabesti tu, acum tb insa sa te linistesti putin ca sa te poti apuca, pt ca in acest mom mai mult te stresezi cu cura! Multi pupici si succes!!!!!

Mergi la inceput

Fug si eu acum sa duc baietul in parc! Mai intru mai tarziu sa vad ce faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Fetele, atat de dezbatut este subiectul "sunculite" ca nu ma pot abtine sa comentez si eu. In general sunt multumita de cum mi-am revenit dupa sarcina, desi inca alaptez si mai am cateva kg in plus. Singurul lucru deranjant pentru mine este o burta mare cam de luna a patra.
Noi sa fim sanatoase ca ne revenim incet si la forma de dinainte de sarcina.
Felicitari Iulia pentru mers, Diana insanatosire grabnica.
Simona nu te mai necaji, sigur nu stia ce spune fata. Nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva, este crunt cand se imbolnavesc sau nu-i vezi o zi (noi nu am fost despartiti mai mult), nici nu vreau sa ma gandesc la ce simti daca nu-l mai vezi.
Este tare urat afara si suntem consemnati in casa.
Intru mai tarziu ca mi s-a trezit feciorul.

Mergi la inceput

Am mai revenit putin!!!

Pisicut- pai e cam greu sa nu te necajesti cand vezi asa o aberatie.... Spor si tie la datjos kg pe care nu le mai vrei!!!! Si imi pare rau ca sunteti consemnati in casa, la noi e soare si 30 grade, dar de maine vine si la noi vremea urata! Pupici!

Briana- multumesc mult! Am vazut acum ca ai intrat si tu acolo si mi-ai sustinut pct de vedere!!! Oricum am vazut ca are succes fata cu ceea ce spune la ambele subiecte, si pare mandra de perla ei de o posteaza peste tot.... pai sa se duca sa le spuna asta mamelor care au probleme cu copilasii.. cred ca o linseaza!!! Offfff, ce tampenii spun unii oameni, mie nu-mi venea sa cred ca am citit asa ceva! Si mai si spune ca ii pare rau ca nu are un copilas.... pai la asa gandire, poate ca e mai bine, daca ea compara asa ceva.... Pupici multi si numai bine! Cum se mai simte Ana?

Chiar ca fug acum! Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, mai apar si eu, ca doarme mandra. Bubitele s-au mai estompat, azi i-am curatat nasul doar o data cu servetel, sper sa se termine odata.

Sa va zic ce i-am gatit aseara: budinca de dovlecei, si a mancat cu asa o pofta… Daca va intereseaza reteta, sa-mi ziceti.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Simona, multumesc pt raspunsul in legatura cu dr. Eu as vrea daca se poate la Grigore Alexandrescu. Poate merge vreuna dintre voi cu bb la Spitalul acesta.

Mai alapteaza la san vreuna dintre voi sau am ramas singura?

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caterina71

Fetelor, mai apar si eu, ca doarme mandra. Bubitele s-au mai estompat, azi i-am curatat nasul doar o data cu servetel, sper sa se termine odata.

Sa va zic ce i-am gatit aseara: budinca de dovlecei, si a mancat cu asa o pofta… Daca va intereseaza reteta, sa-mi ziceti.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

caterina, eu ma bag la aflat retete ca imaginatia mea e in vacanta !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput