FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 21
pussi spune:
Buna dimineta!!
Crinuta imi pare rau, dar ma bucur ca deja esti interesata de urmatorul FIV. Ai vb cu dr.? Cand poti sa-l faci pe urmatorul?
Zori ma gadesc la tine, sper sa treci cu bine peste zilele astea si incepand de miercuri sa nu te mai gandesti la trecut - daca se poate.
Andicudrum bun
Liana nu m-ai lamurit cum a fost la Szeged? Ai inceput AC?cand mai trebuie sa mergi???
Norasorana ma bucur ca esti interesata de urmatorul FIV?? Pe 9.11 ai deja programare.. cand il faci pe urmatorul???
va pup pe toate
PUSSI
Avalon spune:
Acum am 'umblat' si eu prin informatiile de pe prima pagina si vreau sa va felicit pentru toate datele prezentate. S-au strans ceva informatii. Merci
aurel_cris spune:
CRINUTA,ZORI imi pare rau sper din tot sufletul sa treceti peste aceasta perioada dificila
Liana30 spune:
crinuta offfffff nu'mi vine sa cred..eram sigura ca vei reusii!!!iarat'ma ca nu am raspuns la tel dar dormeam sunt coapta de racita!!!mama ce mai pot eu sa zic...decat sa dai mana la olteanca si mergem inaintee!!!nu renunta iubita!!!doar stii ca pana la urma vom reusii!!!
legatura mea..am fost mi'au facut hormonalele si mi'au zis ca's bune..eu nu le'am vazut asa ca merg pe mana lor..voi merge din nou pe 9 sa facem si spermograma si atunci vb si cu dc..atunci voi afla mai multe..dehhh..la mine niciodata nu se intampla din prima..mai trebuie sa mai am cateva piedici...asa ca nu stiu nici daca pe 9 voi incepe AC...
Avaloanee sa inteleg ca ni te alaturi?m'as bucura tare mult..te pup si multa bafta!!
andicu tin pumnii stransi incontinuare!!
Zori
Auburn pup burticioasa
Mika si Leliuta ce mai fac bebeii vostrii?
ilenutzooo tu nu mai dai nici un semn?
Delia stii ca io's sincera...nici pana acum nu am reusit sa ma tin de promisiunea facuta..rushine sa'mi fie..dar chiar nu am avut timp..te rog sa ma crezi!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
Delia21 spune:
Liana,iubita mea,cum iti ziceam si inainte ,mai intai sa-ti vezi de prioritati ca DD stie ca tu ai un suflet mare de tot si bun.Si ma rog in continuare la DD sa ne dai o veste mare luna viitoare!
Am pus 5 pozici noi cu banditul meu de aici http://family.webshots.com/photo/2882172760072337911Axqftf ca sa vezi ce mari suntem la 8 luni.
Liana30 spune:
Delia oauuu ce mare s'a facut banditul 8 luni ..sa'ti traiasca!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Miaumiau spune:
Zori......
nici nu stiu ce sa spun. Imi pare atat de rau... ca pentru mine.
Trebuie sa mergem mai departe o sa reusim intr-un fel sau altul! Eu cred mult in asta.
Andicu sa mergeti cu grija, Doamne ajuta sa reusesti!
Va sarut pe toate!
crinuta71 spune:
Avalon, Pussi, Internet, Aurel Cris, Liana va multumesc pentru gandurile voastre si pentru incurajari. Sunt necajita acum, dar vreau sa-mi revin cat mai repede ca sa incep un nou FIV.
Liana iti doresc ca pe 9 sa afli numai vesti bune si ca vei incepe tratamentul.
Va pup pe toate
poze
Liana30 spune:
crinuta si multumesc din suflet!!!
miaumiau asa te vreau mama..cezi cu tarie..sigur vei reusii!!!
crinuta ia aminte mama si tu Zori...vom reusii nou pana la urma!!!
andicu acum cred ca esti pe Bran..tin pumnii oriunde ai fi..
"Nimic nu-i imposibil!"
mirabela11 spune:
Crinutza imi pare rau ....stiu prea bine prin ce treci.Ma bucur sa vad ca te mobilizezi pentru urmatorul FIV.Legat de intrebarea ta: e recomandat sa treaca parca cel putin 3 luni intre FIV-uri(dar mai bie il intrebi pe Dr Zadori),iar analizele sunt valabile 6 luni.La mine a trebuit sa le repet pentru ca trecusera 6 luni fara 5 zile si dr.Zadori a zis sa le repet ca sa fim linistiti(e important sa repeti hormonalele).Daca trec 6 luni va trebui sa le repeti, la ei procedura e clara si nu se abat de la standarde.Te pup
Mirabela 11