FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 22
laviniaN spune:
Crinutza,Zori nu cred sa existe cuvinte care sa aline suferinta voastra,trebuie sa mergeti inainte si Dumnezeu ne va ajuta pe toate sa ni se indeplineasca visul.
Mi-Ka spune:
crinuta71, imi pare atat de rau , nici nu stiu ce sa-ti spun...important este sa nu te lasi batuta...as vrea sa fiu in momentele astea alaturi de tine si fizic, nu numai cu gandul de departe...off...
Te pupicesc si sa fii tare!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2
pussi spune:
Salutare!!! Eu azi sarbatoresc o sapataman fara FUMAT!!!
Liana s-ar putea sa fiu si eu pe 09.11 la Szeged, ar trebui sa fiu in ziua 9 sau 10 de CM, depinde cand imi vine, ca il astept maine sau poimaine...asa ca ne evedem sau poate daca nu te opresti prin Tm si ne vedem ...
Crinutaai vb cu Zadori?? cand trebuie sa faci urmatorul FIV??? ce ti-a zis??? Te pup si sa fi increzatoare : O SA FIE BINE
Andicu diseara ai sa fi in patul tausi la casa ta, mai relaxata si mai in apele tale
Zori ma gandesc la tine si iti tin pumnii pentru maine
va pup pe toate
PUSSI
crinuta71 spune:
Mirabella multumesc de raspuns si de incurajari.
Lavinia, Liana, Mi-Ka, Pussi multumesc ca va ganditi la mine. Incerc sa-mi revin (dar mai plang din cand in cand), ma gandesc ca de fapt la noi acesta a fost primul FIV cu adevarat (acum am vazut diferenta). De abia astept sa vorbesc cu dr. sa vad cand putem face un nou FIV (cred ca peste 5-6 luni).
Pussi l-am sunat azi pe dr. sa-i spunem si rezultatul. Dar dr. lipseste pana joi, asa ca il mai sunam joi (vorbesc la plural pentru ca sotul meu vorbeste cu dr. ca stie mai bine engleza decat mine). Deci tu incepi in curand AC? Iti doresc succes.
ZoRi ma gandesc la tine si sunt alaturi de tine.
Andicu iti tin pumnii.
pentru toate fetele de aici
poze
Liana30 spune:
legaturoooo atunci ar fi super sa te vaz..sper sa'ti vina mai repede si sa ne intalnim
crinuta
andicu cred ca deja ai ajuns acasa..tin pumnii!!!sa fii cumintica!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Melania 14 spune:
Buna fetelor,
ma scuzati ca du buzna dar m-ar interesa daca merge cineva la Szeged zilele astea ? am o urgenta si as fi profund indatorata daca m-ar duce si pe mine cineva pana acolo .
multumesc Nico
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
ioana78 spune:
crinuta imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva ! Iti doresc numai bine, curand totul va fi ok !
zori iti tin pumnii !
Liana30 spune:
Melania eu pe 7 sau pe 8 plec spre Szeged..dar nu o iau prin Arad..ci prin Timisoara..daca iti este usor eu te iau..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"