FIV in Ungaria 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Avalon eu cand am fost in ianuarie la FIv mi-a fost foarte greu sa ma inteleg cu asistentele in engleza, nu prea stiau.In iunie am observat ca au facut ceva progrese in comunicarea in engleza, chiar ne-am inteles foarte bine.Nu vorbesc corect, dar au atata bunavointa !!!(ceea ce nu prea vezi pe la noi).Cu dr.Zadori te intelegi pentru ca vorbeste foarte bine engleza(doar s-a "scolit in SUA")si unde nu intelegi iti repeta totul sa fie sigur ca ai informatia care trebuie.Asa ca.....daca faci alegerea Szeged, iti doresc mult noroc!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Va multumesc mult pentru raspuns Mirabela, Pussi, Andicu! Eu o sa va mai vizitez dar pe de alta parte o sa incerc sa-mi fac 'temele' cum se cuvine si apoi o sa mai pun intrebari. Va doresc mult succes tuturor!
Liana, te asteptam cu vesti bune!
Crinuta, sunt cu sufletul la gura. Ce mult imi doresc sa vii cu vestea cea buna!
Andicu, sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norasorana spune:

buna dragelor!in ceea ce priveste comunicarea in engleza la Budapest nu este foarte buna ,cel putin la nivelul asistentelor dar si al medicului meu-dr.Szmatona-despre restul doctorilor nu stiu sa va spun dar mie mi s-a parut necesar sa fie cineva cunoscator al limbii maghiare,cel putin pentru a decurge totul mai usor,dar nu cred ca daca cineva s-ar duce doar pe engleza nu s-ar descurca pana la urma!Ideea este ca cel putin la prima planificare sa se vorbeasca ungureste pentru siguranta( sa nu te trezesti ca ajungi acolo si nu esti planificata si sa fie mai greu).
Pussi draga multumesc de incurajari si pot sa-ti spun ca am luat legatura cu medicul meu sa-i comunic esecul meu si cand l-am intrebat cand pot relua totul,mi-a comunicat sa nu lasam sa treaca stimularea care exista inca in organismul meu si ma asteapta pe 9 nov. sa ma vada.Daca totul e OK,probabil continuam(deja m-a trecut pe anticonceptionale)Va sarut pe toate si astept cu nerabdare sa citesc vesti bune de la toate fetele!Zori capul sus!Mergem mai departe!Andicu stam cu sufletul la gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Norasorana, imi pare tare rau pentru experientele triste
prin care treci! sper sa fi fost ultima data cand a mai trebuit sa suferi, si data viitoare sa fie moment de bucurie!
Multumim mult pt detaliile legate de Kaali Budapesta, sunt f pretioase pt toate fetele de pe forum!
Dragelor, sa stiti ca am pus link pe prima pagina, la inceput de subiect, cu toate informatiile despre Budapesta.

Eu sunt cuminte atat cat pot, stau f mult in pat, dar am ajuns sa stau in toate pozitiile posibile! mai devreme scriam pe burta,m-am convins ca dr stie mai bine, si din moment ce mi-a zis ca pot dormi oricum, inclusiv pe burta, inseamna ca e ok.
Mai naspa e ca trebuie sa facem bagajele, maine dimineata plecam spre casa, dar ne oprim pe drum 1 noapte, cred ca pe la Bran (Brasov), asa ca abia luni seara ajung acasa, la mine in pat.
Ma simt bine, cateodata un usor disconfort in josul burtii, dar asta e acolo de la punctie,azi m-am trezit pe la pranz ca m-a luat un val de greata cu calduri, m-a tinut vreo 1/2 ora, o ora, nu stiu ce-a fost, dar daca nu se repeta de maine incolo, nu tind sa sper c-a fost ceva semnificativ...vestea buna: inca ma dor sanii! mai vedem de maine incolo.
Va pup pe toate si va multumesc de sustinere!

ZoRi, sunt cu tine in gand si sper sa treci peste asta!!!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Zori,imi pare tare rau ! Sigur Dumnezeu a avut un motiv pt care acum esti in suferinta ! Important e ca nu esti singura, noi toate suntem alaturi de tine ! Ai sa vezi ca nu peste multa vreme totul va fi bine !
Tuturor fetelor care sunt acum in focul pregatirilor le doresc tot binele din lume ! Sa dea Domnul sa fiti toate Andicu, Crinutza, Liana, Pussi. Imi cer scuze daca am omis pe cineva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, din pacate nu am vesti bune. Nu am reusit.
Va multumesc mutlt de tot la toate care v-ati gandit la mine si m-ati sustinut in aceasta perioada.

ZoRi imi pare rau, nu-mi vine sa cred ce ti s-a intamplat.

Mirabela si Andicu, as vrea sa va intreb, voi care analize a trebuit sa le repetati si care nu pentru al doilea FIV la Szeged?

Andicu iti tin pumnii in continuare.

Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Crinuta Nici nu stiu ce sa spun, cuvintele sunt prea goale ca sa te consoleze, stiu... Imi pare sincer rau si sunt trista pentru tine, iti doresc numai sa-ti refaci fortele si sa o poti lua din nou de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Crinuta imi pare rau, am crezut ca de data aceasta reusesti, nu dispera,te inteleg perfect prin ce treci, eu am 5 incercari nereusite la Timisoara, a sasea oara am reusit la Szeged.

Tia si Daria

Mergi la inceput

Norasorana, imi pare rau pentru nereusita. Iti multumesc pentru explicatiile detaliate si iti doresc mult succes in noua incercare.

Andicu, multumesc pentru actualizarea informatiilor. Ma rog pentru tine sa reusesti!

Mergi la inceput