FIV in Ungaria 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

daniela 76

Am citit ca faci un tratament recomandat de un dr.din Ungaria.Poti sa-mi spui despre acel tratament,cum se numeste,etc,niste detalii,si despre dr.la care mergi?E clinica Kaali,sau e altundeva?Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Andicu,bafta!
O sa vezi ca o sa fie bine!
Pussi, bafta si tie!
Cine mai urmeaza?

Sunt cu voi

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Tot eu...
Am uitat sa va spun ca am fost la control si se pare ca ar fi ceva probleme cu miom-ul meu(nodul intraparietal posterior subseros).Medicul meu ar pune problema unei operatii in viitorul apropiat(se pare ca a crescut mult in urma stimularii din iunie)
Il tinem sub observatie si poate totusi scap.Peste o luna merg din nou la control.Se pare ca sunt doua solutii:operatie(sper fara risc de histerctomie) sau embolizarea nodulului.
A mai avut cineva problema asta? Si cum s-a rezolvat?

Va pup

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc pe toate!!!
sa ma iertati dar sunt super ocupata!!da revin io cat de curand..

Nu uitati..tin pumnii la toate!!!toate!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

.................................
Impotriva banarii luiJocelyn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Liano,eu te iert scumpa,dar numai si numa cu o conditie:daca il tragi pe Chivu intr-o poza cand ajungi la el ca sa-l vaz si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Fetelor ce mai stiti de Crinuta?
,pe toate.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, Crinuta e la ea acasa, in asteptare. A avut oarece emotii ca a durut-o burta, desi incerc sa-i explic ca poate fi semn bun. Sambata face 1 saptamana de la ET.
Mirabela,multa sanatate! nu am avut asa ceva, din fericire, dar sper sa rezolvi problema cum e mai bine pt tine! mai bine faci operatie si scapi decat sa ai alte probleme mai tarziu,parerea mea!
Profa, multumim de sustinere si iti doresc sa devii mamica cat mai curand si in mod natural, sa nu ajungi ca noi! despre alta clinica din Szeged nu stiu sa-ti spun, dar sunt fete pe-aici care daca intra, te-ar putea ajuta cu detaliile care te intereseaza.
Liana, cadnm mai ajungi la Szeged?
Pussi, bafta maine la Szeged! sa ne dai vesti bune despre tine!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Delia slabe sanse mama sa ajung io la el
andicu trebuie sa ajung in a doua zi de CM..asa ca il asteptposibil pe 24 sau pe 25 sau poate nu mai vine..iti tin pumnii stransi!!stransi!!
legatura mea tin pumnii maine!!sa vii cu vesti buneee!!
crinuta sa stai cumintica..io tin pumnii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

fetelor'
ce sa va spun , n-am mai scris de mult pentru ca am trecut printr-o perioada foarte proasta care nu s-a terminat inca, din pacate. totusi v-am urmarit si va tin pumnii tuturor fetelor care sunteti acum in focuri. va doresc din tot sufletul sa reusiti!
Cat despre mine... am intrat in a patra saptamana de la testul(testele) de sarcina negative si eu tot mai sangerez.... nu mult dar constant, fara dureri dar taraie o secretie sanguinolenta de care nu stiu cum sa scap...
sunt deprimata si derutata, problema mea cred ca e ceva mai complicata poate un defect imunologic, nu stiu...o mie de FIV uri daca fac cred ca tot asa voi pati daca nu depistez care este motivul pentru care mi se opresc sarcinile in evolutie!
va sarut pe toate
miaumiau

Mergi la inceput
Mergi la inceput