FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 10
pussi spune:
imi place !!! ca nu sunt singura microbista...
Andicubafta maine, sunt alaturi de tine...o sa fie bine..e bine la 7 pm.. unde??? pentru maine. Sa fie intr-un ceas bun! - asa ai scris tu la inceputul capitolului si asa trebuie sa fie!!!
Ioanamultumesc frumos!!! eu vreau sa incep protocolul pentru FIV nu sa fac tratament pentru candida...o sa vad ce spune frumosul de Chivu..
Zori, Auburn vorbiti cu bebei vostri sa trasteze cu cei ai Crinutei sa se lipeasca de mamica lor??? ca mai urmeaza si andicu si eu si Liana...
Va pup pe toate
PUSSI
andicu spune:
Merci Pussi. Vezi sa nu te indragostesti!deja ii ziceam lui Vir ca daca bea in seara asta la meci, fac copilul cu dr Chivu maine!
Maine cred ca tot la Mall? ca e bine si cald...
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
steliana04 spune:
Andicu, iti tin pumnii in continuare. Zori, iti multumesc pentru raspuns si iti doresc sa ai un bebic sanatos!
Delia21 spune:
Hai Andicu!!! Sa fie cu ochisori!Mika,pupam si noi printesa!!!Fetelor,ia puneti si voi o pozica cu don doctor sa-l vaz si eu pe frumusel si promit sa nu-l deochi.
andicu spune:
fetelor, va multumesc!
am avut 6 ovocite din 8 foliculi, ca a mai gasit 1
la punctie. ma doare un pic burta, poate un pic mai tare ca data trecuta,asa ca stau in pat. maine sun sa vad ce s-a ales de ei.
va pup cu drag.
Mi-Ka spune:
andicule, sa fie intr-un ceas bun, tinem pumnii stransi de tot si te pupim mult de tot
delia21 Chivu este al naibii de frumusel , pacat ca nu am nici o poza cu el...
Pupici dulci la ginerica
pussi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2
andicu spune:
Hello fetelor.
Am sunat azi se se pare ca 3 din 6 s-au fecundat. Sa
vedem maine daca raman asa...sper.
Va pup.
cornelianeli spune:
andicu iti tin pumnii stransi,si ma rog sa fie bine
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
pussi spune:
Andicu trei raman si 1 se lipeste de tine, asa m-am gandit de ieri... si asa o sa fie!!! Mi-am facut lista cu intrebari pentru ora 19....
De Crinuta mai stie cine ceva????????
PUSSI
profa spune:
Salutari la toate szegedistele!
eu sunt in gasca aspirantelor de peste 35,dar mai trag cu ochiul pe la voi,si ma bucur si ma intristez,si ma simt alaturi de voi...
Eu inca sper sa nu fiu aspiranta la FIV,pt.ca,am avut o sarcina obtinuta natural,dar care s-a oprit in evol.la cateva sapt,fara nici o explicatie medicala,doar ca <se intampla in 25%din cazuri>,asa ca inca mai sper la o minune naturala.
Ce as vrea sa va intreb:stiti cumva unde sa ma adresez in Szeged pt consultatie ,sau tratament pt fertilitate?Din cate am citit pe forum,la Kaali,unde mergeti voi,se face doar FIV,nu?
Bafta,bafta,andicusi pussi,a 2-a oara sigur o sa fie cu noroc!adevarul e ca sunt destul de putine reusitele din prima