sinuzita trece de la sine?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

inteles... puncti mi cam frica sa fac .. sa vedem acum cum evolueaza si daca va fi mai bine.. sper sa fie

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Soleil, am incercat si eu sa mestec capaceala dar dupa vreo 2 ore de mestecat a inceput sa ma doara stomacul tare si am intrerupt.Esti sigura ca nu se mananca paste fainoase? Nu cumva lactate?Eu asa auzisem ca lactatele favorizeaza formarea secretiei si sunt interzise pe perioada tratamentului.Prietena ta n-a mai avut probleme dupa acest tratament?Ca pana la urma as suporta durerile de stomac daca ar fi asa de eficient tratamentul.Eu am facut acum cativa ani infiltratii cu Diprofos, singurul tratament eficient pentru o perioada dar din cauza efectelor secundare ale acestui produs nu as mai repeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eduard2005 spune:

Dupa ce mergi la doctor sa vezi care sant cauzele si sa primesti tratament de specialitate, eu iti propun sa faci si impachetari in hrean, iti spun din propria mea experienta ca se scapa de sinuzita si de raceli mai vechi cu hrean.
Sanatate maxima!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nu trece singura... trebuie tratata cu atentie si ai grija ca nu trece usor deloc. ti-o spun din experienta!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

In general daca ai facut o data sinuzita aproape sigur vei mai face. Ramane pe viata. Iar daca ai ajuns deja la faza in care elimini puroi din sinusuri (galben sau verde) nu prea mai trece decat cu antibiotic.

Eu m-am pricopsit cu ea la 13 ani la bazin si dupa aceea mi-a mai revenit destul de des. Cam orice viroza sau raceala la mine degenereaza si in sinuzita.

Punctii nu am facut si nici nu am de gand sa fac pentru ca repetate cam distrug tesutul. Marea desfunda bine sinusurile, hreanul aplicat in zonele respective, unguentele chinezesti (sunt niste cutiute mici rosii mentolate cu care ma ung fie in nas fie pe piele in dreptul sinusurilor), aerosoli, reiki, acupunctura...

Si cel mai important lucru: odihna! Care iti asigura un sistem imunitar in forma.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

multumesc fetelor foarte mult pt sfaturi si raspunsuri.
Ma simnt mai bine acuma, sunt aproape la terminarea tratamentului cu antibilotic, durerile de cap au cedat in totalitate... si sper sa nu ma mai apuce iara... o sa am mai mare grija de mine pe viitor.

Daca simtomele au trecut toate si ma simnt bine mai are vreun farmec ceva tratament naturale sa incerc, dintre cele insiruite de voi... ?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

quote:
Originally posted by Marilen

Soleil, am incercat si eu sa mestec capaceala dar dupa vreo 2 ore de mestecat a inceput sa ma doara stomacul tare si am intrerupt.Esti sigura ca nu se mananca paste fainoase? Nu cumva lactate?Eu asa auzisem ca lactatele favorizeaza formarea secretiei si sunt interzise pe perioada tratamentului.Prietena ta n-a mai avut probleme dupa acest tratament?Ca pana la urma as suporta durerile de stomac daca ar fi asa de eficient tratamentul.Eu am facut acum cativa ani infiltratii cu Diprofos, singurul tratament eficient pentru o perioada dar din cauza efectelor secundare ale acestui produs nu as mai repeta.

Marilen, mi-a zis de fainoase (nu paste, fainoase in general), cafea si tutun. Nimic de lactate.
Nu mi-a zis nimic de astfel de efecte de care spui tu.
O sa incerc sa intreb din nou - sper sa dau de ea , pentru ca nu am mai vorbit de mult.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela
multumesc fetelor foarte mult pt sfaturi si raspunsuri.
Ma simnt mai bine acuma, sunt aproape la terminarea tratamentului cu antibilotic, durerile de cap au cedat in totalitate... si sper sa nu ma mai apuce iara... o sa am mai mare grija de mine pe viitor.

Daca simtomele au trecut toate si ma simnt bine mai are vreun farmec ceva tratament naturale sa incerc, dintre cele insiruite de voi... ?

Daca ti-a trecut nu are sens zic eu sa faci acum tratamente, doar sa le tii minte pentru data viitoare. Acum mai bine ia ceva pentru intarirea imunitatii ca sa nu ajungi la data viitoare.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Gabbriela, sotul meu se tot chinuie cu o sinuzita de cand ne-am mutat in USA. Se pare ca e agravata si de aerul uscat.
A fost de si-a facut un Cat scan din care i-a reiesit o frumoasa infectie. Medicul de familie i-a recomandat un tratament cu un antibiotic destul de tare in urma caruia nu s-a resimtit absolut nimic. In schimb ce l-a ajutat foarte mult a fost sauna umeda (nu cea uscata), umidificatorul pe timpul noptii si inhalatiile. Am primit o sticluta cu picaturi din Ro. dar tu poti cumpara separat ingredientele de la un magazin naturist si ti le combini singura. Garantat un efect satisfacator dupa o saptamana de inhalatii facute seara la culcare.
Mama nu a vrut sub nici un chip sa faca punctii de frica durerii. Auzise ca locul cu pricina va capata sensibilitate asa ca a adoptat metoda traditionala cu inhalatiile. Crede-ma ca ii iesea puroiul cat bobul de porumb (scuze pentru comparatie).
Am venit si eu la spartul targului cu mesajul meu. Dar am zis ca in viitor poate ajuta la cineva informatiile de aici.
Numai bine

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

multumesc ...

ciuf nu stiam ca aerul asta uscat ajuta la dezvoltarea sinuzitelor, credeam ca racoarea si umiditatea.

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!

Mergi la inceput