sinuzita trece de la sine?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolutza spune:

tot de sinuzita sufar si eu in fiece sezon rece,inclusiv primavara, cred ca de 10 ani. am urmat trat dat de dr orl-ist, insa fara mare succes, nici macar pe moment. am deviatie de sept, ceea ce impiedica scurgerile pe nas, iar capul ma doare atunci si mai rau. la mine a mers tinctura de propolis, dar e destul de aiurea de suportat. acu' ma tratez cu foi de varza pe care le incalzesc putin la microunde, le pun pe frunte in doua straturi si pun apoi o caciula groasa, cu care stau si noaptea, eventual reped procedura 2-3 zile. la mine a functionat. azi sunt ok.:)sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avy30 spune:

Incercati Sinupret.E natural si mie mi-a facut bine.
Si eu am suferit de sinuzita si datorita ei raceam foarte des.Am luat anul trecut si pot spune ca nu am mai racit rau de prin august anul trecut.Iar racelile in general le tratez naturist si cu f.multa lamiie.
Faceti ceva sa va cresteti si imunitatea.
Eu de vreo 6 ani nu mai iau deloc antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

1. nu faceti punctie. e ingrozitor
2. de tratamente naturiste nu ati auzit?????????? eu m-am vindecat de o sinuzita care ma chinuia ingrozitor cu bitter suedez, comprese si tras pe nas , si cu o tinctura facuta din "traista ciobanului" cu alcool. se maseaza fruntea bine cu aceasta tinctura. eu am avut sinuzita si acum am facut radiografie si nu mai e nimic acolo.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

va multumesc la toate pt raspunsuri... punctie nu o sa fac pt ca imi este frica... iar tratamente naturiste cand o sa fie nevoie o sa le incerc... acuma totul e bine cu mine.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput