sinuzita trece de la sine?
Raspunsuri - Pagina 2
blueeyes2003 spune:
Gabbriela,trebuie sa te prezinti la medic in vederea prescrierii unui tratament corect.Poti incerca si remedii naturiste.
Cataplasme cu argila: pentru a degaja sinusurile, nimic mai simplu decat cataplasme de argila rece, de 1-2 cm latime, care se aplica de-a lungul nasului sau pe frunte, aproape de sinusuri. Se pun dimineata si seara, cate o ora, mai multe zile la rand.
Sanatate!
MIRELA

Gabbriela spune:
multumesc fetelor... am ajuns la medic sunt pe antibiotic acuma.. sorry pt primul post ... nu prea am judecat cand am scris ..
multumesc inca o data pt sfaturi 
Sanatate si numai bine 
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
intrebari: 1. ce sunt puncii? 2. oare in usa gasesc argina? stie cineva unde se gaseste argina? corinadana?
multumesc 
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
brendamitran spune:
quote:
Initial creeata de Gabbriela
ma chinuie o sinuzita de cateva zile, dureri infernale de cap, si imi curge nasu ...
intrebarea mea este.. trece sinuzita de la sine sau trebuie tartament.. sau poate fi numai o infectie de sinusuri...
Sanatate si numai bine
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
nu are cum sa treaca de la sine....acolo este o infectie!
Eu am luat antibiotice puternice si mi-a trecut....acum doi ani....insa anul asta,de cind am fost la mare,am inceput sa am orace dureri,mi-e teama de o recidiva.
cum spunea cineva mai sus,stiu si eu ca cel mai bun remediu este punctia,intr-adevar,un pic dureroasa(dar cind e vorba de sinuzita te doare orice tratament),dar eficienta
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
brendamitran spune:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/O_r_l/Sinuzitele_973.htm?user_id=a40511c&nwsl_ind=Oct04
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Soleil spune:
Stiu pe cineva care a facut un tratament cu capaceala de miere pentru sinuzita. Vi-l spun si voua, dar tre' sa ai nervi de otel pentru el
. Deci:
- este nevoie de capaceala de miere, curata, daca se poate procura direct de la sursa este super
- tratamentul dureaza o saptamana
- in prima zi, timp de 6 sau 8 ore (sincer, nu mai stiu exact) se mesteca incontinuu capaceala de miere astfel: se ia o lingurita de capaceala, se mesteca timp de 15-20 de minute (pana iese din ea tot ce e de iesit), apoi se arunca. Se ia alta lingurita, se mesteca iar 15-20 de minute si tot asa.
- in urmatoarele 6 zile se mesteca - dupa acelasi principiu de mai sus - capaceala de miere timp de 1 ora.
- in timpul tratamentului nu se bea cafea, nu se fumeaza, nu se mananca nici un fel de fainoase.
Dupa 2-3 zile de tratament, incepe sa se elimine puroiul din oasele capului.
Fatuca aceea care a tinut acest tratament zicea ca e de preferat sa faci chestia asta intr-o perioada cand nu trebe sa mergi la servici (concediu, etc) ca e cam nasol - ea zicea ca nu prea mai facea fata cu batista...
Cam asta e.
catrinelteodoru spune:
quote:
Originally posted by Annie80
stiu de la fosta mea profa de mate, care o dadea din sinuzita in sinzita ca cel mai bun remediu este "punctia"
acum ce implica nu stiu! Medicul iti va spune cel mai bine
cu totul off topic, scuze , dar mi se pare amuzant : o profa de mate care are probleme cu sinusurile

Zambeste-mi!
Gabbriela spune:
multumesc fetelor 
dupa tratamentu cu antibilotic o sa am mai mare grija de mine, si daca problema revine sau persista am sa incep cu tratamentele indicate de voi... asa unu cate unu pe rand pana scap de sinuzita asta
multumesc inca o data 
Sanatate si numai bine 
aurora56 spune:
Daca se poate, incercati sa evitati punctiile .Pe langa faptul ca sunt cam dureroase dupa ce le faci, capeti o predispozitie la raceala si cu prima ocazie iar faci sinuzita .Sinuzita este o boala care chiar daca se trateaza nu se vindeca definitiv ci doar se amelioreaza .Eu o am de 20 ani si am facut toate tratamentele posibile (antibiotice,punctii,cauterizari,tratamente naturiste ,aerosoli ) dar primavara si toamna iar am probleme .Numai operatie nu am facut dar mi s-a sugerat sa nu incerc .Asa ca am grija primavara si toamna sa fac o vizita doamnei medic ORL si sa fac tratamente cu aerosoli ,ultrasunete si ce alte tratamente mai imi da si apoi ma simt mai bine .Sinuzita mea este si pe fond alergic .