Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 4
chiquitita spune:
chivutamonicaPai, despre mine,a m mai avut ieri o pata dar apoi nimic; sper sa nu mai am si azi, nici dureri parca nu mai am, am luat ieri un no-spa. Mai astept putin si merg la dr. Azi noapte am avut niste dureri mari de picioare si m-am agitat rau de tot. Sper sa ma odihnesc mai bine la noapte si ca bebe e inca in burtica.
Te pup!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
elyanne spune:
Maryld... poti incerca si cu alt test de sarcina (alta marca)... sau poti merge sa faci BhCG si atunci esti sigura de rezultat.
Eu am patit-o cu testele de sarcina... ieseau negative la prima sarcina... cu toate ca eram gravida. Iar acum, la gemeni (citeam ca la o sarcina gemealra hCG-ul are un nivel mai crescut decat la una normala) a iesit testul pozitiv dupa 3 zile de intarziere, dar a doua linuta mai stearsa.
Asa ca la testele astea de sarcina depinde si de la fiecare persoana in parte... si de sensibilitatea lor... ca daca faci hCG-ul esti sigura de rezultat.
S-a mai nascut o stea
X-ray spune:
elyanne felicitari ,ce veste frumoasa!
sa ai sarcina usoara,si sa fie sanatosi!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
rox_dox spune:
hop si eu...mai tarziu, dar e bine si asa..
felicitari chiqui, si sa-ti dea Dzeu sanatate sa te poti bucura de perioada asta frumoasa a sarcinii si apoi de bebic...
poate esti cu noroc si iei mai multe de aici cu tine in odisee.
si nu uita sa incepi sa faci poze cu tine inca din primele sapt de sarcina...si mai treci pe aici sa ne anunti cand le pui pe net.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Zenobia spune:
Elyanne, felicitari si sa fii o mamica sanatoasa!!!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
chiquitita spune:
rox_doxeu stau non stop pe aici, stai linistita. Fetele stiti ca mi-e frica un pic?
Referitor la testele de sarcina, pentru fetele interesate: Mie mi s-au pozitivat cu o zi inainte de venirea cm, mai slabe ce-i drept, dar clare. Ma minunez si eu, sa stiti! Cum zicea o fata, or fi gemeni de a iesit asa din prima?
noela_carmen spune:
Maryd, colega mea de suferinta!
eu zic sa incerci si alte teste. mie nu prea imi plac femina, nu-s de ce, nu prea-mi inspira incredere...zic si io. incearca poate un dr.sigur,sau cel mai bine clear blue.
stiu la ce te referi cind explici cum arata liniutele, la mine mai apar asa testele de ovulatie. cred ca depinde de calitatea lui, de aceea spun sa incerci si alta marca.
sangerarea aia poate fi de la nidare, ce bine ar fi...insa asa rosie?! cine stie...eu stiam ca e rozie sau maronie, o fi fost ceva scurgere de la HSG sau instilatie... hai ca te-am omorat, cu optimismul meu!
nu mai zic nimic, ca de la o vreme m-am transformat intr-o harca pesimista. nici galerie nu-ti mai fac, din acelasi motiv, mi-e frica!
chiquitita spune:
Fetele, de fiecare data cand deschid DC-ul intru la "Asteptand" ,apoi realizez ca sunt la "Odisee"! De abia astept sa va mutati si voi, suntem doar vreo doua mamici de iunie, majoritatea sunt de mai, asa ca haideti ca e loc destuuuuuuul. Va tin pumnii si va de o mie de ori si uite de la mine pentru voi .
X-ray spune:
ar fi frumos dar ce sa facem mai chiqui ca nu vrea barza asta sa treaca si pe le noi.....
sotul meu e geaman de iunie,in iunie am facut cea mai frumoasa nunta(fara suparare ca sunt egoista),va dati seama ce bucurie sa vina bb tot in iunie?....
asta e, nu e cand vrem noi...
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Roxali spune:
Rox dox simti ceva, ca daca tot santem in aceeasi perioada???
Mie mi-a aparut un pic de mucus, in rest nu simt nik...sant mai nesimtita(oare??).Fac testele de ovulatie si nimic.
Ali