Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 3
Ileanas spune:
Sunt in ziua 23 a CM
Ovulatia a fost pe 28 - verificata -mi-am facut teste de ovulatie
CM - 29-31 zile ,variaza -luna acesta ar veni cam la 29 de zile
Imi fac iluzii asa-i ?
Exista vreun test care sa nu se faca in prima zi de intarziere , ci mai devreme ??
Multumesc din suflet
Bafta ioanara23
X-ray spune:
ileanas lasa ca iluzii de multe ori ne facem toate!
e cam devreme si nu exista,din pacate,nici un test mai precoce.
trebuie doar sa astepti si sa incerci sa nu iei nici un medicament in perioada asta,sau alte chestii care ar dauna grav.....
sa fie cu ochisori!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
elyanne spune:
Nu stiu daca ma ma tineti minte... am aparut la un moment dat cu o intrebare... cand sa fac testul de sarcina (si daca sa dau banii pe Clareblue... ma gandeam sa nu fie degeaba) sa fiu sigura ca iese pozitiv daca e sa fie bb... ca patisem la prima sarcina sa iasa negativ muult timp de cand imi intaziase menstruatia...
Apoi am facut testul... au iesit cele II liniute ... la 3 zile de intarziere... una mai stearsa... dar destul de vizibila.
Asa... ce vroiam sa va zic... in primul rand vreau s-o felicit pe Chiquitita.
Si ca... in burtica am doo galme... adica gemeni... Acum gandindu-ma la testul de sarcina... pai daca era doar un bb nu cred ca imi iesea pozitiv asa devreme
si tin pumnii sa vad pe aici cat mai multe gravidute
S-a mai nascut o stea
ancadragoman spune:
Chichi si Elyanne va felict ptr bebelusi si va doresc sa fiti sanatoase si ei la fel.Pupici si poate ne molipsiti si pe noi
anca dragoman
chiquitita spune:
Buna elyanne! Sa dea D-zeu sa se dezvolte bine puisorii din burtica! Ce surpriza! Mult noroc!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
maryd spune:
ELYANNE,
am si eu o rugaminte la tine!Am inteles faptul ca atunci cand ai facut un test de sarcina ti-a iesit slab pozitiv, adica liniuta care indica pozitivarea testului se vedea sters...Am si eu urmatoarea situatie:am facut in ziua 10 si ziua 12 de la posibila conceptie cate un test de sarcina la casetuta - FEMINA.La aproximativ 10 min, a aparut cea de-a doua liniuta foarte stearsa.Liniuta de control nici ea nu este foarte clara, practic, mijlocul liniutei de control nu prea se vede,se vad decat laturile ei mai intens,iar linia pozitiva apare foarte subtire,practic ca una din laturile liniutei de control..., nu stiu ce sa zic,mi s-a mai intamplat sa am un astfel de test ciudat si nu a fost nimic,dar acum ambele teste au dat acelas raspuns...Acum, pe langa faptul ca in ziua a -5- a am vazut ca urina este sangerie, iar eu nu cred ca am vreo infectie urinara,deoarece am inteles ca ar fi trebuit sa am usturimi si nu am...,urinez frecvent de cateva zile, sant foarte obosita,iar astazi m-a durut capul ingrozitor si imi venea sa v----
Ma gandesc ca poate a fost vorba de nidatie...
Ce parere ai/aveti?
Maryd
ralucami spune:
Fetelor tot de testele de sarcina voiam sa va intreb si eu ceva, poate stiti. Eu sunt in ziua 34 azi, deci deja mi-a intarziat cateva zile (am cm 29-30 zile) Mi-am cumparat 2 teste Clear Blue si le-am facut zilele trecute, dar ambele mi-au iesit negative. Nu am avut niciodata un cm atat de lung si vad ca nici azi nu s-ar anunta rusii. Nu am alte simtome, doar ca ma dor sanii si simt o jena in zona ovarelor de o sapt-10 zile chiar.
E posibil sa fiu insarcinata dar sa nu iasa asa de repede testul pozitiv? Sa incerc peste cateva zile cu un test nou?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Dupa ce am trimis mesajul mi-am dat seama ca am uitat sa felicit noile gravidute!
Felicitari fetelor, sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!