Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 2
chiquitita spune:
Hai fetele, care mai astepta barza, ca eu nu plec singura de aici!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
ingeras26a spune:
Chiquitita, felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos!
Madalutza ce faci? cum mai esti?
Pupicei, Ingeras 28+ Maya
megbeng spune:
chiqi, si eu ca si madaluta si ingerasa, mai trec pe aici, sa ma bucur impreuna cu voi la II..asa ca, ce sa zic?! FELICITARI, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!incearca sa-ti faci doar scenarii optimiste, da?
pitzirica, asculta ce zic fetele: daca nerabdarea-i mare, fa un test de sange!
laura-ioana !!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Ileanas spune:
Buna
Felicitari in primul rand pentru bebelusi !
Eu am o nelamurire .
De doua zile ma simt destul de aiurea .Am ameteli si o stare de rau la stomac . Cand fumez am un gust groaznic in gura .
Totusi cred ca este foarte devreme sa am simtome de sarcina , deoarece abia luni-marti ar trebui sa apara rusii
Eu totusi sper sa am in curand in buticuta un
Voi ce ziceti ?
Un test cand pot face ?
Va pup
ioanara23 spune:
Fetelor nu am mai intrat de vreo cateva luni pe forum, dar va urmaresc! sunt cu ochii pe voi aproape zilnic! Felicitari mamicilor si.......luati-ne cu voi gravidutzelor!!!!!!!
La mine acum este Z 17 la un CM regulat de 25 de zile
Nu as vrea sa mai vina musafirii de la lacu rosu luna asta.....desi nu am monitorizat exact ovulatia, cred ca am prestat exact in perioada optima pentru . Nu stiu, poate mi se pare mie,dar parcă am poftă mai mare de mancare, as devora orice, la baie merg destul de des, am o somnolentaaaaaaa - mai ales la serviciu ma ia - si simt niste mici intepaturi in burtica.
ioana
ioanara23 spune:
Ileanas, exact asa ma simt si eu:ciudat, și am senzația aia de greata
Sper sa ne dea DD si noua BB ca am fost cuminti...
ioana
X-ray spune:
fetelor ati scris nu gluma in numai 24 de ore cat am lipsit!
laura multumim pt noul capittol sa fie numai cu postari cu vesti bune!
ramy si mamidevladut imi pare tare rau,trebuie sa fiti puternice ca sa o luam de la capat.ce sa faci,viata asta e cateodata ca un carusel.....aici sunteti ffff bine primite sa scrieti cat poftiti,sa mai uitati,sa o luati de la capat.
chiqui draga mea ma bucur enorm,abia asteptam sa scri odata ca e BB!
uite as vrea sa-ti dau o floare pt statutul de mamica!daca as fi in locul tau nu as sta 2 sapt pana sa merg la medic,m-as duce maine ,chiar daca nu se vede la eco,macar iti faci analizele si daca Doamne fereste e ceva mai scazut sau prea crescut,se poate corecta din timp...
eu din pacate luna asta nu cred ca ma bag in lupta,sunt mai tot timpul pe drumuri,deschid prima mea afacere(sunt o egoista pt ca banii sunt ai familiei dar eu zic ca afacerea e a mea...),asa ca printre muncitori sia gresie,faianta,electricieni...numai la tb ,ovulatie nu-mi sta gandul.
oricum la nu renunt ca de, imi place...
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
X-ray spune:
ileanas a cata zi de CM esti?
si cam cat dureaza CM-ul?
sti cumva si in a cata zi ai avut ovulatia?
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472