Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 5
rox_dox spune:
rox, nu simt nici eu nimik...
dar nici nu mai vreau sa-mi fac sperante...sa vedem mai spre sfarsitul lunii.
calendarul imi zice ca mai am 2 zile pana la ovulatie..dar cine stie..
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
chiquitita spune:
Roxalimucusul precede ovulatia, deci dupa cateva zile (2-3) o sa se pozitiveze testul. Eu am avut mucucs cu 7 zile inainte , asa ca am stricat la teste degeaba...
5+
rox_dox spune:
pardon, calendarul zice ca peste 4 zile ovulez..
am incurcat eu borcanele.
deci sa vedem cum va fi treaba peste 4 zile..poate mai reusesc sa prestez ceva zilele astea, sa fie omuleti in asteptare cand ovulez.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Roxali spune:
C-am pe 6-7, deocamdata temperatura a incepu sa scada. Nu vreau sa mai prestez sa nu obosesc gigei si asta e prima luna de cand imi controlez-notez temperatura.Astept nerabdatoare sa creasca si testez de zor...off, noroc ca mai cu munca ca altfel dac s-ar putea cumpara putintica rabdarica.
Ali
X-ray spune:
roxali nu vreau sa te necajesc,dar daca tb creste brusc inseamna ca ovulatia s-a produs.....dar daca testele de ovulatie nu se pozitiveaza,probabil ca nu.sa sti ca termometrele astea electronice sunt f instabile....
eu in perioada de ovulatie imi faceam 2 teste pe zi,unul pe la 13-14 la pranz si unul mai pe seara.
dar la 38E cat costa la voi.....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
trust spune:
Hopa si eu cu o intrebare.Este posibil ca din cauza tratamentului de stimulare ovariana ,ovulatia sa se produca mai repede ?
rox_dox spune:
roxali ... ce test? de ovulatie?
nu mi-am facut niciodata pana acum...si nici n-am vazut cum arata unul? dar mai ca as incerca?
da-mi si mie (neinstruita) instructiuni de folosire
si ziceti-mi si mie de care sa cumpar si cam cat e..
ca sunt total pe dinafara la astea.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
trust spune:
rox dox ,eu folosesc testele de la Dr.Sigur si consider ca sunt foarte bune.Testele de ovulatie arata si sunt aproape ca si cele de sarcina si se fac la fel.Dar in cutia cu testul vei gasi instructiuni de folosire.Multe succese si sa uazim de doua liniute.
maryd spune:
Noela,
azi venira din pacate...,rusii.
Rox DOX,eu am cumparat test(teste)de ovulatie de care am nimerit...nu am cautat unul anume.Important este sa stii perioada de ovulatie, aceasta in functie de de ziua de incepere a ciclului tau.Din cate stiu, cand deschizi prima pagina a acestui sait,pe partea stanga a paginii utilitare/cand vine barza?este un calculator al ovulatiei...
Toate testele de ovulatie care le-am folosit au fost bune, mai nemultumita sant de cele de sarcina...
Testul de ovulatie se foloseste la fel ca si cel de sarcina,se pune putina urina pana la semn, se lasa circa 10 min si se citeste daca se pozitiveaza, adica sa fie doua liniute si nu una, cea de control...Citesti instructiunile si te lamuresti.Daca nu are recipient iei de la farmacie un vas steril de analize si rezolvi problema...
In ceea ce priveste pretul, ultima data cand am cumparat, am dat aproximativ 15 RON-PE 3 TESTE
Trust, raspunsul meu este da.Am vrut sa fac si eu inseminare acum 2 luni, nu am mai ajuns ptr. ca nu am avut cu ce...
Imi facuse o injectie intr-o vineri, nu stiu daca pregnil?Am uitat...Si in loc sa ma duc luni pentru ca nu puteam,trebuia sa ma duc sambata, mi-a zis, dupa injectie ca luni daca vreau sa mai vin nu se ,mai poate pentru ca am facut injectia...Asa deduc eu ca se produce o accelerare a procesului, dar mai intreaba sa vezi si cu ce perioada...
Va pupicesc pe toate...
Maryd