Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 25
rrox3 spune:
din nou ![]()
Mai scriu si eu de acasa ca nu mi s-a mai intamplat de mult...
Ariadna multumesc pentru clarificari si ma bucur ca ai de gand sa ne mai scrii
Declar ca ma intereseaza tot ce ne scrii, chiar daca citesc cand apuc si raspund tot cam asa. Am admirat-o pe Sonia in pozici, seamana mult cu tine si e simpatica foc
Are niste ochisori mari, frumosi si tare agili, ca de soricel
N-ai motive de ingrijorare cu vorbitul, este foarte in parametrii micuta englezoaica.
sa treci peste situatia despre care pomenesti cat mai repede si cat mai bine!
Mamacita Pai d-aia il felicitam pe Marius. Am si eu un ne-macho in dotare, da' stiu ca-s rari de tot
Sper sa-si gaseasca exact masinuta pe care si-o doreste si s-o folosesca sanatos.
Si eu trebuie sa-i cumpar manusi noi Ioanei, cele fara deget nu mai au nici o sansa sa stea in manute. Sper sa gasesc asa de mititele si cu degetel
Pupacim ochisorul samuraiului!
Danuta cum mai trei pagini cu porcarii?! Pai scriseram mai multe si despre diverse...
Simonela succes si sa-ti faca placere ce faci!
Daria ma bucur ca sunteti mai bine!
Vezi ce expert medical ai devenit?
Ti-am zis eu...
Ce a zis medicul?
Oanamaria Felicitari! Asa trebuie, sa-ti spui parerea si nu e deloc de prisos. 
Zuzu
sa-ti treaca efectele nedorite ale injectiei. Si
micutilor frumosi! N-are rost sa-ti stergi mesajele fiindca nu vezi reactii, si mie mi se intampla asta extrem de des in ultima perioada ![]()
Nici noi nu avem inca caldura!!!
Si e frig bine deja. Incalzim cu aerul conditionat si caloriferul electric, da' avem numa' cate unul din fiecare si 4 camere... brrr...brrr...
Gata, fug sa vad filmuletul cu Matei, n-am putut la serviciu.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
Seara!
Legat de schimbul de cuvinte trebuie sa recunosc ca sunt mai pe dinafara,mai ales ca s-au stres din mesaje.Nu vreau sa fiu rea,dar cele care au ales sa nu mai scrie aici pot sa isi rezolve probleme la topiucul lor.In ceea ce o priveste pe Zuzu stie foarte bine cat imi suntde dragi si ca imi doresc sa ramana,asa cum am spus si la "cearta" trecuta.Zuzu
.
Connie.Ligia,RRox,Daria,Simonela,Mamacita-multumim pt aprecieri si primirea calduroasa
.
Daria ce vecini nebuni,cred ca numai pe plaiurile mioritice fac vecinii chestii de astea fara acordul colocatarilor imobilului.
lu; Brien sa se simta bine repede.Cu hainele deja le probeaza de ceva vreme
si acum a trecut la pantofi![]()
Simonela noi ne-am mutat in fata la Plaza Romania,si sigur ca ne intalnim,poate in week-end.Am vizionat pozicile cu Andrada si este o scumpa.Ma bucur sa aud ca sunteti bine si sper sa reveniti repede la laptic
Ligia l-am vazut si pe dulceata de Raducu cu ochisorii lui mari si frumosi
Noi am avut manusi cu toate degetele inca de anul trecut,este adevarat ca ne chinuiam nitel pana ii bagam toate degetele,dar lu Matei ii placeau,asa ca merita efortul.Acum trebuie sa ne cumparam si noi caciulite de iarna noi,dar nu prea am avut timp de cumparaturi.poate recuperam sapt viitoare.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Pisi e mortal Matei in papuci cu toc 
pentru echilibrist!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ariadnabr spune:
Ce mai mananca Sonia...Noi avem programel in ultimul timp. Habar nu am daca i l-am facut bine sau daca mananca cat ar trebui dar...cum ea se opreste ma iau si eu dupa ea.
Dimineata (8, 8.30)la micul dejun papam fie cereale Weetabix (habar nu am daca se gasesc si in Romania) fie fulgi de porumb cu laptic (cam 100ml) Dupa care mai completam daca e nevoie fie cu laptic, sau mai dam iama pe la cosul cu fructe si daca nu ne vede mami, furam un mar sau o banana ceva.... Asta dupa ce escaladam si masa!
ca doar de suntem fetite mari! 
Pe la 10, terminam lapticul de dimineata
La 12-12.30 pranz, preferam papici pe baza de puiutz. Papam cu cartofei si legume sau painica cu branzica si puiutz fiert. Sau papam paste cu sos...in sfarsit in fiecare zi altceva. Apoi completam cu un iaurtel cu fructe sau un piure de fructe, dupa caz si mofturi...
La 16:00 servim un biscuitel sau o bananutza.
Apoi la 18,30 cina ce servim noi de obicei. (a facut o pasiune pentru orez!!) cu desert, de obicei mar (furat)
pe care il papa cam jumatate.
Inainte de somnel: 200ml lapte.
P.S. Astept pareri, sugestii si comentarii 
Madalina si Sonia
raresionut spune:
Am gasit cateva ganduri si as dori sa le fac publice, cu atat mai mult cu cat au fost cateva disensiuni.( nu fac aluzii, dar mi se par potrivite starii de spirit, sper eu trecatoare).
" Cu pumnul strans nu se poate da mana cu cineva" (Indira Gandhi)

" As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor" ( Descartes)

Si as continua cu faptul ca fiecare dintre noi la un moment dat se poate simti neglijata si comentariile sunt de prisos, dar sunt sigura ca in realitate toate sunteti niste mamici exceptionale, care nu sunt caracterizate de "unele izbucniri sau iesiri de moment".
Revin....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
O sa incep prin a va povesti caci noi ieri am fost la analize si a fost foarte dureros, mai ales pentru mami care a trebuit sa il tina in brate si sa boceasca 
cot la cot cu pustiul...azi luam rezultatele( am foarte mari emotii).
Rares a inceput sa repete dupa noi
( in special dupa tati, cuvinte noi) si ce ne face sa radem este atitudinea lui fata de caloriferele din casa, care spre nedumerirea lui se incalzesc si devin fierbinti si apoi sunt reci. Se apropie usor de calorifer cu nasucul si daca simte caldura emanata , incepe sa dea din manute si sa spuna..." uf, uf, uf", iar cand sunt reci se uita intrebator la mine....e nostima imaginea.

Dupa cum v-am mai spus , eu frecventez un curs dupa-amiaza si sunt saptamani alternative cand soacra este dupa-amiaza la camin si merg sa il duc la ea si ca sa vedeti ce face el acolo uitati-va putin la noi.
Connie
, iti doresc drum bun si distractie frumoasa in Roma( nu pot sa iti dau amanunte, eu am vizitat doar partea de nord a Italiei).
Ana
, sanatate lui Victor si sunt convinsa ca uneori instinctul nostru ca " ceva nu e in regula" bate de multe ori diagnosticul pus de 1, 2 medici.
Rrox
, multumesc pentru precizari, dar cum eu traiesc mai mult in nouri , am avut nevoie si de o revenire pe pamant si da, ai perfecta dreptate cu privire la Mihai( caci depaseste tiparele varstei, eu am facut-o intr-un context scurt, caci educatoarele nu se pot astepta la minuni care sa le preia din responsabilitati, la un copil de 1,6 ani).
Adrianabr
, ma bucur ca ne scrii si am vazut o papusica frumoasa si sunt sigura ca vei trece peste toate tocmai pentru pitica ta, o sa fie bine. Referitor la meniul Soniei, eu zic ca e ok, admir faptul ca mananca multe fructe( noi nu vrem, decat cu mofturi, dar mar si banana never).
Daria
, sanatate lui Brien si ne-am "suparat pe vecinul de la bloc"....cum e posibil?, dar mi-a placut tratamentul de amuzament aplicat pe care l-ai abordat.
Simonela
, bafta multa.
Zuzu,
te asteptam cat mai des si sanatate, aveti grija de voi.
Ligia
, supersimpatic procesul Raducu-bunica, sa ne tii la curent, nu de alta dar sa nu fie cu drept de apel....
Oanamarialuiza
.
Pisi,
sa va fie de bine in noua casuta( chiar si asa cu chirie) si pupici micutului tau balerin.
Danuta_t,
Andira
,
eu personal va urmaresc si chiar daca nu va raspund intotdeauna( valabil si pentru alta mamici), nu inseamna ca nu va apreciez si nu va respect.
Mamamcita
, sa treaca repede zilele fara tati si de asemenea ochisorul lui Alex.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
andira spune:
Alina - ce pusti frumos ai!!
Sa-ti traiasca blondutul, eu nu l-am vazut pana acum, stau mai prost cu vizionatul pozelor, dar sa-l faci fotomodel!
si multumesc!
connie1974 spune:
‘Neata,
Sunt pe baricade. Tocmai am vorbit acasa si totul e bine, Calin e in largul lui.
Multumesc pentru raspunsuri si urari, Rrox, Daria, Oanamarialuiza, Mamacita.
Rrox, cum e zona Termini? Ca am auzit pareri diferite. Ba ca e dubioasa, ba ca e bine ca-i aproape de centru. Noi plecam pe 3 si sa vezi frumusete. Ne-am luat bilete de avion, ca oameni responsabili ce suntem, inainte cu doua saptamani. Ca sa vad acu oferta la Blueair, 0 euro, numai taxele. Sa ma zgarii, da ce sa mai fac de-acu. Tot pe net caut si eu oferte, acu m-am orientat spre bed&breakfast ca sunt mai ieftine. Ce mai fac fetele, ca nu ne-ai mai spus nimic de ele?
Oana, am sa caut si pe linkul de la tine, desi am ametit, am gasit variante convenabile ca pret, dar nu stiu zonele. Dar oricum, ce-am de facut? Solo, fara copil, sotul la serviciu, eu calare pe net.
Iar despre haine groase de iarna, eu i-as pune, da mi-e copilul plecat, dar i-am hotarat soacra-mii sa-l imbrace bine. Noi i-am luat caciulite legate sub barbie, sper sa stea cu ele, mai sunt in catalogul Ouelle caciuli frumoase, parca Mamacita i-a luat lui Alex. Astept acu sa vina catalogul Otto, ca am facut comanda on-line, sunt curioasa ce produse au.
Zuzu, vrem sa vedem setul de iarna.
Ariadna, sa ai multa tarie sa treci peste toate problemele si sa fie totul bine. Sonia e o fetita minunata, are niste ochi superbi. Si seamana cu tine rupta bucatica. Iar cu palaria cu floricele e teribila. Cat despre vorbit, mi-ar placea si mie sa spuna Calin ceva inteligibil, dar nu-mi fac probleme inca in privinta asta. Programul nostru de mancare e cam asa: 9, 13.30, 18, 21. Dimineata papa cam 200 ml. lapte, dar fortat si mie tot mi se pare ca e cam putin, iar seara la fel. Fie cu cereale Nestle, ca Milupa mi le scuipa cat colo, fie cu paine prajita cu unt si miere, cu Almette (cand are chef). Nu i-am dat inca nimic preparate, sunca, pastrama etc. La amiaza ciorba, felul II, carne cu ceva garnitura de legume, sau omletica, salata de rosii, ardei copti, desert daca vrea, fructe, iar la 6 iaurt cu fructe din compot sau proaspete.
Ligia, da’ unde-s pozele? Vreau si eu sa le vad. Te roog mai pune o data linkul. Faina faza cu pipi!
Dar cum a reactionat bunica? Al meu l-a facut direct pe covor, de-abia ce se ridicase de pe olita, tot prin pantaloni. Si sa-l fi vazut cu cata sila mergea spre baie sa-l spal.![]()
Of, Daria, iar raceala.? De ce nu incercati un tratament de stimulare a imunitatii, poate ajuta? Ce-ati facut la doctor?
Simonela, bafta cu mutatul.
Raresionut, 
Cenia, ce faci?
A inghetat mouse-ul? E un frig la Iasi de sa nu scoti nici un caine afara.
Vorbeati de manusi. Eu nu i-am dat in bagaj lui Calin si imi vine sa-mi dau palme, nu atat de manusi, cat de faptul ca l-am trimis cu papuci decupati si cu ghetele de anul trecut, care cica ii sunt mici, ca nu le vrea in picioare. Insa maine se duc sa-i ia ghete, ca i-am spus soacra-mii sa nu-l mai scoata cu papuceii de vara.
M-am saturat. De mai bine de o luna isi face unul apartamentul si ma baraie cu bormasina de nu mai pot. Acu cred ca-si schimba usa la intrare.
Va pup si ne mai auzim, ca imi reiau treaba. Ajung experta in cazari la Roma.![]()
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
connie1974 spune:
Alina, iti tin pumnii sa fie bune analizele. Dar le-ai luat pentru ca nu se simtea bine, sau asa, ca sa vezi starea generala? Tare dulce Rares si bloooooooond. Cred ca ii place intre copii, ce frumos statea la masuta. Bravo pentru cuvinte.
Constanta si Calin
connie1974 spune:
Iata ca am reusit sa fac un album mai nou.
http://new.photos.yahoo.com/constanta_pravat/album/576460762327074952#page1
Va invit la vizionare, daca aveti placerea![]()
Constanta si Calin