Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 26
oanamaria_luiza spune:
quote:
Originally posted by ligia13
aha, zuzu, de-aia eu si oanaluiza nu gaseam postarea in care pusesei linkul cu poze, si ne dadeam aici de ceasul morti, ca pe tine te apucasera suparararile si stersesei:
Eusi Raducu
(22.04.2005)
hihihi, eu m-am agitat mai tare ca tine

Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
oanamaria_luiza spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Chiar acum cateva zile va intrebam se linte,pt ca am "incercat-o" pe Bubu.Cred ca au trecut 2 zile si,desi se raspundea in continuare la topic,nimeni nu mi-a zis macar ceva de genul"nu am idee,intreaba in alta parte"
Mami de pufulet pufilossi Sofilina ursulina
tu ai mare dreptate, abia acum mi-am amintit ca ai intrebat de linte...eu sa fiu sincera nici nu stiu bine cum arata
Si mi-am mai amintit ceva, mai scrie o data meniul lui Bubu, pe mine una ma intereseaza ca sunt tot timpul in pana de idei la capitolul mancare pentru boier si vad ca a inceput sa se moftureasca in ultima vreme.
In WE ma duc la Zara sa vedem ce gasesc.
Cum te mai simti?
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
an-k spune:
Am vesti proaspete
, m-a sunat Gabriana, draguta de ea nu mai vorbisem demult, este insarcinata in sase luni
, cu DNP 5 martie, cu bb 3 care se pare ca va fi tot baietel, acum s-au mutat din nou si inca nu au net. Gabrianei ii este tare dor de voi, va pupa si va imbratiseaza cu drag!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dariaevelin spune:
salutare!!
alina -raresionut sunt de-a dreptul indragostita de frumuselul si nazbatiosul tau. Ma asteptam sa gasewsc mai multe foto.Doar 3?:(
connie din pacate foto din albumul tau nu se vad.
Mai,sa nu-ti para rau de bilete. Cine stie ce mishculatzii pun cei de la Blue air, numai vorbe nu tocmai bune
am auzit despre ei. Fii tu sigura ca nu e interesul lor sa iasa in pierdere,asa ca,sigur-sigur ceva nu e spus
. Si apoi,pe vremea cand cautam si noi bilet prin Blue air,am inteles(din spusele pasagerilor si,ziceau ei,a studiilor)ca e cea mai nesigura companie. Cat e adevar si cat fabulatie,nu stiu....numai ca ...vezi tu,nu iese fum fara foc.
Ei,nu te amara cu ghetutele,poti cumpara unele si le poti expedia prin posta. Te costa 10-20 mii.
Oanamarialuiza,te-am visat azi-noapte. Sa vezi cum: erai cu gabrianah. Habar n-am de ce si cum de v-am visat impreuna(nici macar nu am idee daca va cunoasteti sau v-ati intalnit vreodata).Pur si simplu imi amintesc,cam in ceatza ce-i drept,ca povesteam si eu eram tare incantata
. Nici nu te intreb daca sunteti bine,stiu ca e asa
,visul fiind inaltator, nu unul rau.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
ei,asta-i buna!
gabrianah
an-ka
LA MULTI ANI!
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
an-k spune:
Merci Daria
Vezi cum fu visul tau de bine:), poate ne da si Oanamaria ceva vesti bune
, glumesc, dar cine stie... cum e cu visele astea![]()
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dariaevelin spune:
ieri am mers la consult.Era asa cum am spus eu.Laringita,varianta nepericuloasa. In rest nimic.
plamani curati,fara mucozitati care-o iau razna,doar niste mucuti mici
,tuse seaca si amigdale umflate.
Nu ne-a dat sirop de tuse,pe motiv ca nu e nevoie.Doar nurofen si picaturi de nas
Ok,dar sa ne fi vazut azi-noapte. A tusit saracul,asa sec si iritant
de n-am stiut ce sa-i dau.Aveti idee ce ar fi bun?
facem tratament de stimulare connie,cu IRS19,e un vaccin administrat prin puf-puf,adica spray nazal.Dureaza 3 luni,cate 14 zile/luna.Am terminat cea de-a doua tura de administrare,mai avem una si speram sa vedem rezultatele.
cat despre imbolnaviri...stiu eu,cred ca-i mai sensibil din cauza rahitismului.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
raresionut spune:
Andira,
multumim, ma batea gandul, dar sa-l fac fotomodel la prostioare...![]()
![]()
Daria,
pai numai 3, ca am lasat aparatul foto, dar bunica nu l-a folosit si eu fuguta la curs si-asa eram in intarziere, noroc cu sora care e prezenta ea la timp si ea notitele.
Ma bucur sa aud vesti bune despre Brien( ca nu are laringita aia urta).
Daria, eu dintre produsee naturiste stiu de existenta unui sirop de natura ayurvedica( Coughend),de care clientii erau foarte multumiti.
Uite cateva www.naturaplant.ro/produse/181/Coughend" target="_blank">informatii.
Connie
, analizele le fac dupa "capul meu", caci daca m-as lasa la mana medicului de familie
pe care am rugat-o sa-mi dea o serie compensata de analize, as trai si n-as vedea, ptr ca ea spune ca nu se justifica, dar eu cred ca da, totusi avem sapte anestezii generale si tot atatea injectari cu un citostatic si cum ne pregatim de control,........ plus ca trebuie sa am o imagine clara asupra sanatatii sale.
Nu reusesc sa vad pozele, acces interzis, m-am logat pe yahoo, dar degeaba.
Zuzu
, mi-am amintit ca in Italia am mancat o supa pasata de linte in preajma sarbatorilor de iarna( ei spun ca daca o mananci la inceput de an iti poarta noroc)si era foarte buna( avea un gust dulce). Nu stiu , daca e indicata la copii cu varsta prichindeilor nostri, ma refer la faptul ca e leguminoasa si poate baloneaza...zic, nu stiu, dar o sa caut informatii.
Cu toate ca nu o cunosc pe Gabrianah
, nu pot sa nu reactionez la o asemenea veste
...sarcina usoara si te asteptam sa ne spui de bebit.
An-K
,

te-am lasat la urma, dar cu intentie( stii ce spune).....si iti doresc o viata frumoasa , plina de iubire si sananate si tot ce iti doresti tu

...La multi ani!
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ellinia spune:
Buna fetelor!
Noi suntem bine, n-am mai reusit sa intru sa va spun cum ne descurcam! Ne obisnuim cu doamna bona, ne jucam cu ea, ne spune povesti! Eu am profitat si am tot iesit zilele astea asa ca am cam ramas in urma!
Va pup si revin cat de repede ma mai adun de pe drumuri!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
zuzunaki spune:
oanamaria,alina-raresionut,rox-multumim
Eu ma simt tare nasol
Daca ieri pe zi aveam tensiunea 9 cu 6,pe seara 14 cu 8,azi dimineata aveam 16 cu 9
AM rarit si
,cafea oricum nu beau niciodata...Nu stiu,mai astept.Fritz mi-a zis ca -mi da azi niste picaturi.Astept sa merg dup-amiaza.
In alta ordine de idei,am facut noapte alba
Pt prima dataBubu nu a dormit noaptea.dar nu doar 1 h-2h,ci de la 1.30 pana la 6.45.
Cumlea e ca pe la 6.30 i-am masurat temperatura(avea obrajorii putin reci,desi in camera erau 24 grade) si era 35,7...Dr de familie zice ca nu e posibil,acum stau si ma gandesc poate nu i-am masurat-o corect...chiar nu stiu
Bolnavior nu parea...tind totusi sa cred ca s-a speriat ,pt ca daca paraseam camera se punea pe urlat
Asa ca la 6.30 i-am facut un bibe de laptic si a adormit pana la 9.30.Acum l-am pus din nou in patut,sper sa adoarma sa recupereze.tejmperatura azi (luata de 2 ori cu termometre diferite a fost in jur de 37,4 cu eroare de 0.3)
Cam asta cu noi![]()
Pupici si sper sa aveti o zi mai buna voi!
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina

si Raducu
(22.04.2005)