Prichindei martie - aprilie 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Daria bine ca a trecut "criza", te asteptam cu vesti de la doctor. In privinta umbrei, mi-am notat (cum a mai zis cineva), sper sa fim impreuna si la varsta de ce-urilor si a ce-urilor...atunci fac listuta cu intrebari si vocabular cu raspunsuri. In privinta metodei tale de predare, fii sigura ca-l trimit pe fi-miu la tine. Ce noroc cu gradinita pentru Brien!

Ana, de multe ori m-am gandit la voi si la faptul ca atunci cand revii dupa o absenta mai lunga ne povestesti despre diverse boli...am sperat ca acum e doar lipsa timpului...uufff, sanatate multa va dorim!

Pisi vezi ce povesteste Danuta despre crese/gradinite...dar poate in Bucuresti sta mai bine treaba. Felicitari pentru stabilizare. Eu nu pot sa vad filmuletele:(.

Connie bine ai revenit. pe siteul asta te-ai uitat? http://www.ratestogo.com/

Mamacita bine ca s-a terminat cu bine aventura cu fantana, de unde trag concluzia ca se poate intampla oricui.

Nino voi ce mai faceti?
Ellinia cum e cu bona?
Andruzza ne mai citesti/scrii?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Zuzule, iubita mea, io una simt ca te referi la mine ca nu ti-am mai raspuns, dar crede-ma ca nu e nici un pic de rea vointa. Pur si simplu nu apuc!! De-abia mai am timp sa va mai citesc, iar de raspuns raspund pe apucate.
Ok, si eu m-am simtit uneori ignorata, dar imi trece repede . Presupun doar ca afirmatiile mele n-au intrat in sfera voastra de interes , mai ales ca recunosc cu mana pe inima ca discutiile doar despre bebelusi pe mine una ma innebunesc. Asa ca probabil detin recordul la initiere discutii off-topic. Eu una incerc sa mai aflu de la voi si alte lucruri, ca sunt convinsa ca putem dicuta despre o gramada de lucuri, chiar daca subiectul principal raman picii nostri.

Asa ca mea culpa daca te-ai referit si la mine, daca nu ti-am raspuns a fost pt ca ori n-am avut timp, sau n-am putut sa-ti ofer o parere pertinenta.

La modul cel mai serios, ia niste Mg. Te linisteste. Si eu sunt impulsiva de felul meu, si-ti spun sincer ca pe mine m-a ajutat in sarcina. Ionut venea uneori nervos de la servici, si desi in mod normal dupa primele 5 min as fi fost la gatul lui, eram suspect de calma si impaciuitoare.

mamica si piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Zuzu - Ah, sunt si chioara pe deasupra, acum am vazut ca ai inceput sa iei Mg. Deci, gand la gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Regret din suflet ca un simplu schimb de opinie intre mine si Zuzu (care s-a incadrat intr-un limbaj decent, fara injurii si jigniri) a putut da nastere la 3 pagini de mizerii pe acest topic. In acest schimb de opinii nu a fost incalcat nici un regulament, deci sunt sigura ca nici moderatorii nu au intervenit in aceste postari sau in disparitia lor.

Eu n-am considerat jignitoare postarea lui Zuzu, mi se pare perfect normal ca sa nu intereseze povestile mele pe toata lumea. Sa fim cinstite cu noi insele, chiar intereseaza toate povestile pe toata lumea ? Cred ca nu, mai ales ca o mare parte din timp il dedicam totusi minunilor noastre si familiilor noastre. Ca sa nu mai zic de cele care deja lucreaza, mai au un copil sau mai dau si examene. Si nici situatiile sau evenimentele din vietile noastre nu sunt intotdeauna sincronizate.

Dar totusi cred ca fiecare are dreptul sa scrie si sa citeasca ce vrea si cat vrea, ce nu-i place, "ignore" pur si simplu. Tocmai de aceea i-am si raspuns lui Zuzu. Cred ca a si inteles mesajul meu avand in vedere ca postarea a disparut rapid.

Mi-ar fi placut enorm ca postarile mamicilor cu vechime pe acest topic si de care n-am mai auzit de foarte mult timp, sa fie intr-un alt ton, sa ne mai povesteasca despre prichindeii lor, sa mai vedem poze. Dar dupa cele 3 pagini de rusine, imi dau seama ca as fi prea naiva sa visez asta. Dar eu totusi SPER.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Am citit tot, dar cu toate altercatiile astea, mi s-au cam sters din cap chestiunile frumoase scrise pe ultimele pagini. Asa ca, o sa ma rezum doar la doua raspunsuri, rog pe celelalte sa nu se simta outside, o sa-ncerc sa recitesc ce s-a mai scris.

Ligia, am dat instructiuni de folosire pentru Mihai, nu ma mai repet, vezi postarea mea de la pag.12.

Simonela, eu cred ca e mai usor sa schimbi si job-ul dupa un concediu asa lung. Eu am stat "pe tusa" 10 luni, cand m-am intors, printr-un concurs de imprejurari am primit acelasi post (desi am fost avertizata ca nu mi se va pastra decat daca stau acasa sub 6 luni). Dar, echipa pe care mi-o formasem in 3 ani si pe care o considerasem perfecta, mi-a fost decimata, au demarat alte proiecte (normal, doar erau oameni pe care i-am invatat sa lucreze corect), asa ca m-am trezit cu o echipa injumatatita, din care majoritatea oameni noi pe care nimeni nu-i pregatise, dar asteptarile erau aceleasi.
Am avut impresia ca munca mea de 3 ani s-a dus pe apa sambetei, am primit si alte responsabilitati in paralel, pretentii mari din toate partile, eu insami nu eram multumita de modul in care reuseam (sau nu) sa gestionez totul. Stiam ca mai vrem un copil, asa ca nu mai vedeam rostul sa muncesc pe rupte, ca dupa inca o pauza sa vad acelasi dezastru. Daca incercam sa leg un dialog cu cineva, in mod inevitabil ajungea sa ma intrebe de copil. Parca nu mai eram vazuta decat ca mamica (nu ca m-ar deranja statutul asta). Multe schimbari in firma, figuri noi, biserici noi. In fine, am fost nefericita o gramada de vreme, adica pana am ramas iar gravidutza. De atunci, parca iar am chef de lucru. MAi mult ca sigur ca vine si din starea de spirit.
Doar ca ma mai cert la sange c-un coleg de-al meu. Genul dictator. Eu am 10 ani in firma asta si sunt obisnuita sa fiu tratata cu totul altfel, sa fiu libera sa vorbesc, sa fiu ascultata, sa critic, sa construiesc. Ultimele saptamani au fost un calvar, chiar ieri i-am spus directorului ca daca nu schimba ceva in organizarea departamentului, la anu' eu nu ma mai intorc. Ca m-am saturat sa tot fiu pe post de stalp pentru ca altii nu-si fac treaba.
In fine, m-am intins exagerat de mult, asta a fost situatia mea, poate intr-un colectiv mai stabil (ca oameni, ca proiecte) treaba sta cu totul altfel.
Succes in noul job !

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Intru si eu sa postez banal cam asa:
noi anul asta am "avansat"de la manusi fara la cele cu un deget.Insa sunt foarte fericita ca si-a mentinut bunele obiceiuri de anul trecut,cand era bebelus cuminte:nu trage de caciuli,fulare,manusi[bine,sunt si adaptate varstei,dar asta nu cred ca ar fi un impediment daca si-ar pune in cap sa scape de ele]Azi l-am scos la tara Piticilor pe la pranz,dupa ce am venit de la spital,pe la 14:30[10 grade afara];i-am pus tot tacamul,mi-a fost cam greu sa nimeresc degetul manusii[deh,incepatoare],dar le-a suportat pe toate cu stoicism,inclusiv fularul pus pe gura si nas.Tot parcul era al nostru si al celor 2-3 perechi de indragostiti ratacite pe acolo,dar era soare si liniste.Am stat vreo 40 minute,iar acum doarme neintors
si dau de razboi.Am avut o banuiala de cand am vazut nr.de pagini scrise in rastimp scurt.De data asta nu voi comenta nimic,caci deja tot ce gandesc despre asemenea -sa le zicem-incidente s-a spus acum sau alte dati,de mine sau companioanele mele de pe topic,ba chiar si de moderatori[am ajuns si in vizorul lor,pacat si rusine].

Ana,ma bucur ca ne dai vesti bune,desi ati trecut iar prin purgatoriu.colita de la ce?De la repetitivele diarei?Sau exista alte cauze la Victor?Draguta de Eva,cred ca e tipica reactia ei de pici iubit si iubitor de mama!
pisi,am vazut filmuletele,si cel cu sandale e dragut,dar ala in care va harjoniti e de-a dreptul induiosator,mi-a placut enorm.Sa va fie bine in noua casuta!
Si tie,Simonela!
Scriu pe scurt,sorry,ca trebuie sa fug la cabinet.
connie,sejur placut la Roma;eu am fost acum 10 ani,ba nu,11,asa ca info sunt perimate.vatican minim 1 zi!Poze la intoarcere!
Multumim de suport,s-ar parea ca nu e vindecat complet ochisorul lui Alex,azi lacrima de mama focului in parc,la frig,numai ala.
Daria,sanatate lui brien si...caldura multa!
ligia,rrox,Marius este foarte realist si oricum foarte departe de prototipul barbatului obisnuit,"Macho"El are nevoie de masina de fataiala muuuulta si rapida intr-un oras arhiaglomerat.fabia mea era ideala pentru asta,de-asta o cumparasem pentru mine si de cand cu jeep-ul o preluase el,doar ca,fiind pe benzina,consuma pe rupte banuti.Si daca eu faceam cca 10000 km/an,el facea atat in doua luni,deci diferenta sensibila la buzunarel.
Mai voiam sa mai scriu,dar sunt si grabita si bulversata de mesaje frumoase amestecate cu mesaje odioase,asa ca am uitat.Mi-aduc eu aminte,timp sa am,ca in rest,ne trebuie sanatate si voie buna.A,danuta,am citit cu interes maxim postarile despre gradi.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

quote:
Originally posted by mamacita
noi anul asta am "avansat"de la manusi fara la cele cu un deget.Insa sunt foarte fericita ca si-a mentinut bunele obiceiuri de anul trecut,cand era bebelus cuminte:nu trage de caciuli,fulare,manusi[bine,sunt si adaptate varstei,dar asta nu cred ca ar fi un impediment daca si-ar pune in cap sa scape de ele]Azi l-am scos la tara Piticilor pe la pranz,dupa ce am venit de la spital,pe la 14:30[10 grade afara];i-am pus tot tacamul,mi-a fost cam greu sa nimeresc degetul manusii[deh,incepatoare],dar le-a suportat pe toate cu stoicism,inclusiv fularul pus pe gura si nas.Tot parcul era al nostru si al celor 2-3 perechi de indragostiti ratacite pe acolo,dar era soare si liniste.Am stat vreo 40 minute,iar acum doarme neintors

La noi au anuntat 20° pentru astazi, cred ca au fost vreo 17°. desi dimineata si seara e suficient de rece, eu inca nu i-am pus caciula, manusi, fular...n-am vazut nici la alti copii pe aici. Oricum trebuie sa mergem sa-i cumparam, sa vad ce gasesc adecvat varstei ca anul trecut numai fesuri vedeam de am pus-o pe mama sa-mi trimita din tara o caciulita de bebe.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

In primul si in primul rand ,andira,come on,chiar esti ultima la care ma gandeam.Am fost suficient de clara si pe mess,da?

Si sa va spun acum de ce am sters unele postari:pur si simplu s-a trecut mai departe ca si cand nu postasem ...de aceea le-am si sters vazand ca nu prezinta pt nimeni interes.Ca monolog pot sa fac si in fata oglinzii.Chiar acum cateva zile va intrebam se linte,pt ca am "incercat-o" pe Bubu.Cred ca au trecut 2 zile si,desi se raspundea in continuare la topic,nimeni nu mi-a zis macar ceva de genul"nu am idee,intreaba in alta parte"Nu sunt lŽombelico del mondo,nici nu pretind si nici nu-mi place postura.Reactia mea a fost mai in gluma ,mai in serios cu suparaul si plecatul...danuta,nu am interpretat mesajul tau deloc aiurea,pur si simplu l-am sters pe-al meu fiindca mi s-a parut mai apoi ca nu are sens sa dau exemple din ce se scrie,poate altcineva interpreteaza gresit.Si iti dau mare dreptate:nu pt toti subiectele de interes sunt aceleasi.Nu m-a deranjat ca se vorbea de gradinite,chiar mi se pare constructiv si helpful pt mamicute-mai ales din Ro-dar consider ca ai exagerat un pic totusi

gata,ma intind aiurea.Pup si zi buna!

Eu i-am luat luŽBubu caiculita,manusi si fular de la Zara ,absolut bestiale si ton pe ton cu geaca lui de iarna.SI nu scumpe.Cred ca i-am si facut o poza in ziua in care le-am achizitionat,poate o gasesc si v-arat.SI aici e f frig,noaptea deja dam drumul la calorifere ca nu mai tine

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

aha, zuzu, de-aia eu si oanaluiza nu gaseam postarea in care pusesei linkul cu poze, si ne dadeam aici de ceasul morti, ca pe tine te apucasera suparararile si stersesei:

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ce-i cu linistea asta pe aici dragele mele!

Eu am intrat sa va povestesc o intamplare simpatica. Bunica este in plin proces de training de facut la oala cu Raducu. Avand in vedere ca pricepe tot, si il duce mintea nea-m gandit ca poate e pregatit si de olitza. Fara stres, deocamdata bun ica il pune pe olitza cand ajunge la ea, iar apoi il lasa in chilotel, fara pampers
pana la primul pipi cand il schimba si ii pune pampers.
Azi a facut pipi la olitza, apoi l-a imbracat in chilotel si pantalon si l-a lasat la joaca. La un mom dat din camera buni aude olitza cantand(ca e din aia cantatoare). Fuge repede si surpriza, Radu facuse pipi la olitza, juma de olitza , DAR prin pantaloni

danutza, da scuze acum am vazut ca scriesesei ca l-ai predat pe Mihai cu instructiuni. Citisem pe diagonala si sarisem pasajul asta!

mamacita, si eu am avut probleme cu nimeritul degetului de la manusha , dar m-am descurcat!
Azi a plecat suparat pe manusi, dar in masina pana la buni le-a suportat totusi, deci un pas in fatza.
La noi azi a fost chiar cald la prinz, asta dupa ce de dim erau 3 grade si masina mea avea strat de gheatza, am ras la ea o groaza!

Avem in vizor deja 2 gradinitze pt la anul, ambele il primesc la 2 ani , cu conditia sa stie sa faca la olitza si sa se hraneasca cat de cat singur. Una este particulara , si nu stiu taxa, au si grupe de 4 ore , iar cealalta de stat, dar proaspat renovata si aranjata, f bine plasata , are program de 8 ore, dar sunt cam 30% din copilasi care nu stau decat 4-5 ore, adica sunt luati dupa masa de prinz.

Noapte buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput