Prichindei martie - aprilie 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

ce spirite incinse!
Intru pe fuga dupa doua zile si dau peste razboi in toata regula...

Oanamc ce era asa de amuzant de nu te-ai putut abtine si mureai de ras?! Zi-ne si noua! Fiind unicul mesaj pe care ni-l adresezi de o gramada de vreme cred ca meritam macar o explicatie. In rest, cred ca esti capabila sa-ti gestionezi diferendele cu Zuzu sau cu oricine altcineva fara sa ne tarasti dupa tine... o cunoastem foarte bine pe Zuzu, chiar nu avem nevoie sa ne arati tu cine este. Nu degeaba e "tzunami dezlantuit", ii stim si slobozenia limbajului, dar stim si ca-i o mamica foarte buna, ca atunci cand poate sare imediat sa ajute pe cei care au nevoie. Si chiar daca s-a razboit si a declarat de multe ori ca paraseste forumul, mereu a revenit fiindca i-a fost dor de noi, nu ca altii. Desi si eu personal ii dezaprob limbajul uneori (desi n-am avut parte niciodata de el in mod direct) e-mailul ala iti era adresat doar tie, nu si noua, nu si cititorilor DC-ului si faceai foarte bine daca il pastrai pentru tine. Daca ai altceva sa ne comunici te asteptam cu interes si dornice de conversatie.

Adriana esti ecou mai nou? Imi pare bine ca esti vesela, ultima postare de la tine era neagra rau.

Ariadnabr eu sincer ma bucur cand vad un mesaj de la tine, astept o veste despre Sonia cat de mica.... dar, nu stiu cum se face, scrii doar ca sa ne spui cat de rele suntem, ce topic urat avem, s.a.m.d., si mereu ne invinuesti ca nu ne punem pe primul loc in discutii copilasii. Nu ti se pare putin deplasata chestia asta? Chiar crezi ca nu ne punem pe primul plan copiii? Si de ce crezi ca trebuie sa ne arunci tu reprosuri? Participa la discutii, scrie macar din cand in cand, si dupa aceea fa-ne reprosuri. Altfel nu cred ca sunt dispusa sa le primesc. Soniei!

Revin, nu vreau sa amestec piticii cu mesajele astea. Si nu astept replici interminabile.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

sa va zic.Un zapacit de la noi de pe scara,si-a facut naiba stie ce modificari in casa,a oprit coloana de apa calda(caldura) din calorifere,a uitat sa anunte si ui' asa...am staaaaaaat in frig(brrrr!) timp de 2 saptamani (de cand s-a dat drumul,in mod normal,la caldura in oras)
De ce va spun asta? Pt ca,ieri,in timpul somnului de amiaza Brien a inceput sa tuseasca putiiiiiiiiin de tot si au venit asa,de samanta niste muci mici,mici. Na,am crezut ca e un pui de raceala cauzat de aerul rece din casa.
Seara,la culcare(asta fiind la ora 10)tot asa,nimic mai grav. la 12 noaptea insa....era ragusit,se sufoca,plangea. Laringirta,clar,a pus diagnosticul doctorul din mine.Noroc ca n-a facut febra ca am fi zburattt la spital la urgente. Doar acu' o luna va povesteam de nepotelul meu din sibiu(Viktor,2 ani)care a stat in reanimare intubat si perfuzat,fara mama,tata timp de 3-4 zile,apoi inca cateva zile in spital cu mama(din cauza de laringita acuta). Va dati seama ca,gandindu-ma la experienta vara-mii...am tremurat toata noaptea. Si,la un moment dat i s-a si declansat un weezing care m-a terorizat pana la panica.
Am citit despre laringita in plina noapte,i-am facut tratament naturist(miere fiarta cu lamaie),am umidificat aeru' in camera,am pus Karvol si ui' asa a trecut noaptea cu bine.
Azi mergem la dr,oricum aveam programata intalnirea cu el(am terminat setul de vigantol soc, contra rahitismului)asa ca facem consultatie 2 in 1, s-a gandit Brien sa nu facem 2 drumuri

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ana uff... ce de probleme. Bine ca ai insistat si le-ai dat de cap. Multi lui Victor, sa stea departe se orice boala mult timp de acum incolo. Comportamentul Evei imi este foarte cunoascut, si Ioana ma pedepseste dupa ce o las cu altcineva. Se incrunta la mine si e distanta pana o iau eu la pupacit si se inveseleste. Dupa aceea cateva zile nu se mai dezlipeste de mine. De, are pretentii crescute de la mama, doar e mama ei, nu?!

Nastasika fruntea sus, o sa scapati pana la urma de mucii astia. O sa dureze un tipm pana isi revine organismul, dar, nu uita, acum faceti ce trebuie si, in final, o sa fie bine. Multi si multa sanatate!

Daria super cu gradinita! o solutie perfecta! Mi-a placut si definitia umbrei

Pisi sa va fie bine in noua casuta!

Connie Vacanta placuta la Roma! E un oras extraordinar! Eu am stat la o pensiune in zona garii, cu vreo 65 euro/ noapte, dar nu mai stiu cum se numea... Era gasita pe net, oricum. Cand plecati?

Ionela sanatate Dorei! Ma bucur ca sunteti reunite!

Mamacita sa nu va simtiti singurei! Ford Fiesta? Vrea tati asa masina micuta? Felicitari! (pe bune, lui Marius pentru optiune) de obicei barbatii se simt "micsorati" rau in masinute.
Ma bucur ca v-a trecut ochisorul.

tuturor! Incerc sa mai intru de acasa diseara, acum am citit cam din doi in doi... am treaba foarte multa.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

mamacita drum bun lui Marius,sa gaseasca o masina buna,frumoasa si trainica!Sa nu va fie pre dor,sa se intoarca repede,reintalnirea sa fie pe masura
nastasika hai...nu ceda! A trecut prin atatea.capul sus,e coada cometei acum.mai putin si va vindecati total
ana...Sa stii ca de nenumarare ori m-am gandit la voi si am sperat sa fie doar lipsa de timp si nimic mai grav.Dumnezeule,da' chiar ca ati tras!!!Sanatate copilasilor,si voua la fel.
pisi Wellcome back!!!Mortal Matei!!![:)))]Sa vezi cand iti va lua fustele la probat
connie roma e o incantare. Din pacate,hoteluri nu prea stiu,noiu am mers gata aranjati cu cazarea.Subscriu parerii Anei,macar 1 zi intreaga pentru Vatican.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Daria, asteptam vesti bune de la doctor! Off ce ideea si la vecinul ala al tau!
Voi nu folositi un calorifer electric ceva?!
Noi daca nu am avea centrala cred ca eu friguroasa cred ca as fi murit de mult!

Radu a primit manusi prima oara azi! Primele 2 min : incantare, uimire, admiratie! Apoi - urlete si fortari sa si le scoata din maini!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Fetelor, care ati intrebat de mutarea mea: ma mut de luni, sper sa fie ok! Multumesc pentru sprijin si incurajari!!

Danuta, dar de ce crezi ca e mai bine sa schimbi si serviciul odata cu revenirea din concediul de maternitae? Tu asa ai facut? Sau planuiesti sa faci dupa concediul cu bebe2? Multa bafta la gradi cu Mihai! Sa ne mai povestesti, te rog, pe mine ma intereseaza subiectul!

Pisi, multam de intrebare, suntem bine, deocamdata, cu intoleranta, in sensul ca inca suntem la regimu, urmeaza ca peste inca o luna sa facem iar analize sa vedem cum stam si daca e ok, revenim pe laptic normal si produse lactate, ceea ce eu sper din tot sufletul!!! Am vazut filmuletul cu Matei - e cool!! Daca ai vazut pozele noastre (ultimele) e acolo una cu Andrada cu papucii de casa ai lui mami - e drept ca n-au tocuri, ca nu cred ca si-ar fi putut pastra echilibrul! Cam pe unde v-ati mutat in Dr. taberei, poate suntem aproape si ne putem intilni??

Daria, e bine daca voua v-au dat caldura de 2 sapt. Noua abia aseara ne-au dat, dar putina nu erau foarte calde caloriferele...Si Andrada are muuuuulti mucisori de 2-3 zile... Ii dau Oscilo si Imunorezistan (picaturi din plante). Ma distreaza cum isi sufla ea nasucul cind ii spun "sufla, mami, tare sa scoatem mucisorii!!" Pupici lui Brien si sanatate maxima, sa nu fie laringita!!!

Mamacita, m-am mirat eu intr-o zi cind ziceai tu ca ai avut 6 anestezii pentru nasteri cu cezariana...Chiar asa multe??? Mai naste cineva si natural? Intrebare retorica, pentru ca eu zic ca fiecare face cum crede ca e mai bine pentru ea si bebele ei (nu ma refer la cazurile care chiar necesita operatie). Va pupam si sa se intoarca tati repede, sa va treaca dorul de el. Il striga Alex pe tati, il cauta prin casa? Ca Andrada il striga intr-o veselie (pe tati al ei, fireste )...Cind e cu mine striga "tata", cind e cu el, striga "mama"! ieri, de ex. mi-a spus bona ca a strigat toata ziua "tata", ceea ce e o noutate...E drept ca il vede doar seara, ca el apare acasa pe la 7-8-9 depinde.

Ariadna, am vazut pozele cu tine si Sonia, noi nu prea ne cunoastem, eu sunt mai noua pe forum, dar oricum va pupam si va transmitem multa sanatate! Sunteti dragute! Mi-au placut pozele cu ocehalrii de soare, cu tortuletul si cind doarme ea in scaunul de masina!!

Fetelor, nu va mai certati ca n-are rost! Numai atit am avut de zis in problema asta, ca altceva n-am ce si nu stiu ce as putea spune si ce sens ar avea!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

multumesc fetelor.sa stiti ca azi e bine deja. De asta v-am si povestit in maniera asta optimista,a haz-de-necaz.
A trecut aproape total raguseala,a ramas tuse+muci = raceala(nu-i buna nici asta dar decat laringita acuta...sunt de-a dreptul incantata "doar" de raceala asta)ceea ce inseamna ca afacut forma usoara si nepericuloasa care asa are graficul de evolutie (instalare rapida,disparitie rapida)! Mie de complicatiile largingitei(care prin obstrurare excesiva a laringelui poate cauza si deces - bineinteles in cele mai grave cazuri,dar e bine de mentuionat de fiecare data ca nu e de jucat cu ea)
va tin la curent negresit.La dr mergem la ora 5!
ligia,pai am dat ba drumul la clima(pe cald,normal) dar stii si tu,aerul cald nu prea incalzeste,peretii is reci si aerul se pierde in van. Noaptea dormeam cu calorifer electric in priza. Si totusi...era frig in casa

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Ana71,multumesc mult pt cuvintele taleMuta sanatate lui Victor!
Multumesc enorm si fetelor care m-au contactat pe pm si m-au rugat sa raman.Sincer,nu ma asteptam ,si nu asteptam sa tineti atat la noi.Multumesc din suflet
O pauza -nu stiu cat de lunga-tot voi face,tocmai pt a ma aduna putin,si a-mi revizui limbajul suburbanNu vreau sa ma las tarata prin astfel de mizerii fara motiv,numai cu rol de instigare.Adevarul ca m-am simtit putin in plus in ultima vreme,dar poate sunteti ocupate si nu avet vreme sa raspundeti intrebarilor mele.
Va pup si multa sanatate voua si puiutilor!

p.s.eu am o stare generala f proasta de cateva zile,ameteli,dureri de cap,tensiune mica...toate din cauza ca am facut injectia contraceptiva de 3 luni,la recomadarea lui Fritz:((Am luat niste magneziu si sper sa-mi revin in cateva zile

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

zuzu, inainte sa iei pauza imi dai si mie linkul de poze ?(sti ca eu is ca picatura chinezeasca) Nu de alta dar primisei laude si vreau sa vad si eu de ce (glumesct, te-ai prins nu?!)!

Nasol ca ai stari aiurea de la injectia aia! Eu niciodata nu am suportat anticonceptionalele, de nici un fel, am avut 3 sau 4 incercari nereusite! Tu nu mai alaptezi sau e ceva permis si in caz de alaptare!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

ieri n-am apucat sa postez si intru azi si-mi sta mintea in loc. Pana acum n-am comentat in nic un fel conflictele aparute pe scena, acum imi permit sa zic cateva vorbe, ca deh, sunt femeie si nu pot sta deoparte; cred ca am pirdut ceva din "savoarea" replicilor caci nu am citit toate mesajele
Ce-mi place mie la Zuzu e ca spune lucrurilor pe sleau si sunt putini oameni care au puterea sa faca asta. Unii dintre noi prefera sa li se spuna verde in fata, pe altii ii deranjeaza lucrul asta si se ascund in spatele politeturilor. In fine, atunci cand a scris pe forum, pentru noi toate, Zuzu a scris frumos si cu verva, mie una imi place...Despre ce a scris Oanei sau altcuiva nu ma intereseaza...N-am citit comentariul cu privire la crese adresat Danutei ca nu l-am mai gasit dar aici sunt de acord cu Danuta (din cate am inteles din raspunsul ei). Chiar m-au facut sa zambesc postarile Oaneimc si ale Adrianei, pentru mine venita la spartul targului...Sa va zic ca si eu m-am simtit uneori in plus si n-am mai scris sau am scris mai putin tocmai pentru ca la 10 postari sunt vreo 500 de vizionari...Nu mai trag mata de coada si ma opresc aici cu comentariile mele care oricum cred ca sunt de prisosdar nu m-am putut abtine sa stau deoparte de data asta

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput