Prichindei martie - aprilie 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

quote:
Originally posted by danuta_t

Ne-au refuzat cei de la gradi, pe la ora 14 m-au si chemat sa-l iau acasa. Asta dupa ce la ora 12.30 vorbisem cu ei la telefon si-mi spuneau ca nu-i nici o pb, ca au copii mai mari ca el care plang mai mult. Si vorbisem cu 2 persoane de-acolo. Plus ca o colega de-a mea fusese in vizita la ora pranzului si-l vazuse pe Mihai jucandu-se linistit la groapa cu nisip.

In fine, sunt tare necajita si nu-mi pot reprima gandul ca am fost nedreptatiti de decizia asta. Sunt foarte suparata si disperata. Si furioasa ca am picat pe post de tap ispasitor in dezordinea lor.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

mi se pare strigator la cer ceea ce ti s-a intamplat...ce explicatie ti-au dat? Orice copil plange in primele zile de gradinita/cresa...e foarte normal, insa tine de capacitatile lor de pedagogi/ingrijitori sau cum s-or chema sa stie cum sa-i linisteasca...Trebuie sa gandesti pozitiv si sunt sigura ca vei gasi ceva mai bun pentru Mihai.

Nastasika, mamica de doi ingerasi: Ana (29.11.2003) si Tavi(21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by danuta_t

Ne-au refuzat cei de la gradi, pe la ora 14 m-au si chemat sa-l iau acasa. Asta dupa ce la ora 12.30 vorbisem cu ei la telefon si-mi spuneau ca nu-i nici o pb, ca au copii mai mari ca el care plang mai mult. Si vorbisem cu 2 persoane de-acolo. Plus ca o colega de-a mea fusese in vizita la ora pranzului si-l vazuse pe Mihai jucandu-se linistit la groapa cu nisip.

In fine, sunt tare necajita si nu-mi pot reprima gandul ca am fost nedreptatiti de decizia asta. Sunt foarte suparata si disperata. Si furioasa ca am picat pe post de tap ispasitor in dezordinea lor.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Danuta,vina este integrala a lor, nu iti fa probleme de contiinta, stiu ca e greu sa cauti din nou, dar asemenea persoane care lucreaza in sistemul prescolar prefera sa fie comode , decat sa se implice practic in problema. Succes la proxima gradinita. Va pup.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Azi Alexutu mi-a cazut...in fantana din parcul de vizavi de spital,la capela Militara!O fractiune de secunda m-am intors,ca erau niste copilasi care nu stiu ce mestereau la carutul nostru,si in clipa aia el s-a rasucit pe un picior,mi-a scapat din mana[m-am prostit ireversibil,e clar]si a cazut de pe bordura care margineste fantana,cam de la 30-40 cm inaltime,plantandu-se cu fetisoara drept intr-o gramajoara de noroi,cu mainile intinse lateral ca avionul!!!Nu va spun ce a fost in sufletul meu cand l-am ridicat si nu se vedea decat o masca de noroi din care se deschidea o gurita mare care plangea!Pe masura ce il stergeam cu servetele pe ochi,nas,gura,incepea sa iasa si sangele la iveala!in final bilantul este bun,caci n-are nimic rupt/spart,dar avea buza umflata si sparta,julituri deasupra si dedesubtul guritei si in jurul nasului,iar din ochi pana seara tot iesea noroi!Judeacand la rece,caci am fost sa revedem locul cu pacatul,am avut noroc cu noroiul,varianta ar fi foat sa pice in freza pe beton/ciment.De ranit,l-a ranit o coaja de castana,si aici am avut noroc,ca era cu partea interioara spre fata lui,nu cu ghimpii.Dar m-am simtit de nimic toata ziua!Am venit repede cu el acasa,recuperati de urgenta de sot,exact cand fugeam cu el in brate si caruciorul intr-o mana spre spital,sa reusesc sa-l spal,ca era infernal cu noroiul pe escoriatiile alea sangerande si in ochi.L-am bagat sub dus,saracutul,el plangea si eu cu dusul in ochii lui,da-i apoi cu comprese cu ser fiziologic pe ochi,cu betadina pe escoriatii,gel de arnica,crema de galbenele,lucratura psihologica pentru sedare...Acum,in afara de ochiul stang extrem de rosu,dupa atatia corpi straini cati a avut de eliminat,si de multiplele julituri[daca va pun poza,ne plangeti de mila],e linistit si vesel,doarme ca un ingeras.a,i-am mai dat si putin paracetamol inainte de culcare,dar edemul oricum s-a retras deja complet.O groaza de emotii,si asta sigur este numai inceputul,caci el este un poet,care vrea sa cerceteze tot si cu ochii numai la luna si stele,fara sa se uite pe unde calca.Dar adultacare-l insotea e de vina,ca stie cum este.Asta e,fug sa ma odihnesc,ca nu mai pot,toate cele mi-au scapat toata ziua in cele 4 directii.
Va pup.Sorry,dar n-am apucat sa citesc nimic.Sper sa fiti mai bine ca noi astazi!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Mamacita,imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat, pupam bubitele lui Alex, ca sa ii treaca cat mai repede....si sa stii ca atunci cand am citit relatarea ta...de fapt primul rand, mi-a stat inima in loc si am trecut la citirea ultimelor cuvinte si m-am linistit cand am vazut ca totul se sfarsise cu bine , oarecum...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Multumesc raresionut,zuzunaki.Azi am observat ca mai avea ochiul rosu sub pleoapa superioara,pe cornee[pe albul ochiului],asa ca am fugit cu el la oftalmologie,ptr.ca exista posibilitatea sa fi ramas vreun corp strain cornean,vizibil doar la microscop,care sa supureze ulterior.Corp nu mai era,dar ramasese o eroziune corneana,ptr.care am primit picaturi cu atb.si pansament vreo 3 zile.Sa va mai spun ce plans pe el,mititelul,cand i-au pus picaturile si pansamentul,ca eu la varsta asta nu suport asa ceva?!Si acum doarme,evident,fara pansamentul pe care,in prima clipa nesupravegheat,si l-a scos.Sper sa scapam fara sechele.Daca a avut cineva recomandat pansament la ochi,cum ati convins prichindelul sa il tina?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamacita Alexandru si mamica. N-are sens sa te invinovatesti,era normal sa te uiti inspre carucior,n-aveai de unde stii ce va urma. S-a intamplart asta,bine ca era noroiul si inversul castanei. Vezi,daca e s-o privesti putin din alt unghi,complexul de imprejurari totusi v-a fost favorabil si ati fost feriti.
Nu va fi ultima cazatura,indiferent cat ai fi de vigilenta ,nu vei putea fi un permanet apendice air-bag>sper sa intelegi exact cum vreau sa sune,adica a ridicare de moral,sa-ti fur un zambet si sa va
Rrox,ce e cu voi? Sunteti bine??

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

danuta,imi pare rau ca Mihai a fost respins. N-are sens sa te simti....aiurea. Pentru ce?! Mihai e intr-adevar un copil agil,istet(se vede din privire,din interesul acordat lucrurilor,din felul ascultarii etc),un delicat de copil (nu stiu daca v-am povestit,i-am vazut pe Mihai si taticul lui,intamplator,in oras.I-am observat din umbra si mi-a placut tare mult)
Din start,cresa stabilind latura marginitoare de jos la 2 ani,aveau un anumit grad de....comoditate, sa-i spun asa. Diferenta intre un copil de 2 ani si unul de 1,6 e simtitoare.Probabil ca le-a fost jena(aici cred ca au gresit)sa-ti spuna din start ca nu se abat de la propria lor regula.Probabil vroiau sa para dispusi spre incercare si sa nu arate ca sunt marginiti(sa nu zic limitati)

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

astazi am fost la parintii mei,la masa.Brien a primit un balansoar-calut adorabil,care necheaza,tropaie si sfornaie. E superb
Am mai condus si merge tot mai bine.Cenia,Brien sta in masina parca hipnotizat. Vorbeste pe limba lui,i-am dus si 1-2 jucarele(dar nu le da f mare importanta)si urmareste cu atentie traficul.E fascinat,de-a dreptul. Ah,v-am aratat triunghiul personalizat atentionator de bb!?? Nu cred,incarc poza acum.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase adresate tactului meu pedagogic. Refuzul l-am dat imediat dupa ora,asta e!
Sunt constienta de uzura implicata in orice activitate cu oamenii.Imaginati-va totusi,ce inseamna nu 1-2 copii cum fiecare dintre noi avem, ci 30 copii(cand ma voi intoarce voi primi grupa mica, deci....de 2- 3 ani)!!Asta ma reasteapta din martie.
Alte noutati...Brien si-a descoperit umbra,acum vreo 2 saptamani.Initial s-a speriat ca il urmarea si-l agasa,cred,apoi a acceptat-o, iar acum o ignora la mers si-o foloseste in scopuri distractive(de facut teatru de umbre,cu manuta,pe pereti)

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariaevelin

mamacita Alexandru si mamica. N-are sens sa te invinovatesti,era normal sa te uiti inspre carucior,n-aveai de unde stii ce va urma. S-a intamplart asta,bine ca era noroiul si inversul castanei. Vezi,daca e s-o privesti putin din alt unghi,complexul de imprejurari totusi v-a fost favorabil si ati fost feriti.
Nu va fi ultima cazatura,indiferent cat ai fi de vigilenta ,nu vei putea fi un permanet apendice air-bag>sper sa intelegi exact cum vreau sa sune,adica a ridicare de moral,sa-ti fur un zambet si sa va
Rrox,ce e cu voi? Sunteti bine??

Daria si tigrutul vesel, Brien

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Da,Daria,am inteles exact ce vrei sa spui,mai ales ca si eu gandesc tot asa,dar este inevitabil sa nu simti vinovatie.Totul este sa nu persisti atunci cand nu e cazul.

Si da,m-am gandit de nenumarate ori ce este cu rrox,mi-e dor de ea si printesele ei,dar scleroza m-a impiedicat sa ma manifest in scris,apoi cascadoria recenta.Te asteptam,rrox.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Daria,exact calutul ala este visul lui Marius:el in copilarie si-a dorit foarte mult asa ceva si acum eu l-am tot impiedicat sa-l ia[exact modelul respectiv]de teama sa nu cada Alexut de pe el,desi recunosc ca mi se pare superb si m-as da si eu o tura cu el.Cred ca achizitia voastra tocmai a ridicat bariera si pentru Marius,acum,ca avem si antrenament la cazaturi feroce.
Mi-a placut si triunghiul si da-i inainte cu condusul,numai prin exercitiu castigi experienta si puteti fi in siguranta.Eram sigura ca Brien se va obisnui cu masina si il va fascina ceea ce vede,ca si pe Alexut,caci ambii sunt foarte prezenti in mediu si atenti la detalii.
Azi am fost la targul de masini,caci am vandut Fabia,care era masina mea,pe benzina,si de cand cu jeep-ul ramasese masina lui Marius.Lui nu-i convine deloc masina pe benzina,caci face distante imense zilnic si-l seaca la buzunar.Asa ca isi va lua o masina ceva mai noua[a mea avea 5 ani],diesel,de data asta second hand,ca asta putem acum.Alexut a fost total nemultumit ca taica-su,desi il tinea in carca[si adora pozitia asta],nu-i explica mai nimic,caci venise in cautari omul si era concentrat.Cand l-am luat eu,desi abia am scapat ieri de criza de lumbago generata de fuga cu el in brate dupa cazatura,nu mai voia sa plece,caci i-am aratat tot ce se putea explica la un obor de masini.Asa ca i-a povestit si lui buni,acasa,ce volane,faruri,stopuri,tevi de esapament,stergatoare etc.a vazut el!Si l-a pus taica-su la volan,radia de fericire fetisoara lui rotunda.Nu cred ca trebuie sa va relatez insa urletele care au sculat cartierul cand a sosit momentul sa-l dam josNumai afirmatia ca politia nu lasa baietei la volan l-a linistit brusc
Hai ca am prins putin timp si turui,abia asteptam sa mai povestim.Va pup!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput