Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
mamacita spune:
cenia,
si
zuzu,batista face acelasi lucru cu furtunasele moasei,numai ca in loc sa tragi tu,trage aspiratorul si crede-ma,daca mi s-ar fi parut 1%dubios sau traumatizant,nu il foloseam pe copilul meu.Eu l-am folosit intai pe mine,apoi pe Marius
,si de comnu acord apoi l-am utilizat pentru Alexutu'.Poti sa procedezi la fel si,daca ti se pare nesuferit
,il arunci si ai terminat povestea,consideri ca ti-a furat cineva banii din poseta
Sanatate,mey nuciosilor!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
zuzunaki spune:
Sar´mana mamacita!
Asa mi-a zis si Rox,dar nu ca n-am crezut-o,pur si simplu mai vroiam sa aud pareri
iar de bani ...ce naiba,e o suma derizorie![]()
imi da si mie cineva linkul cu masute?![]()
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
raresionut spune:
Zuzu, uite www.flaro.ro/index.php?id_cat=6&page=2" target="_blank">link-ul respectiv, caci la cealata problema nu am stiut sa iti dau detalii ( noi nu prea am fost muciosi).
Multa sanatate lui Bubu si Sofiei.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Zuzu, uite www.flaro.ro/index.php?id_cat=6&page=2" target="_blank">link-ul respectiv, caci la cealata problema nu am stiut sa iti dau detalii ( noi nu prea am fost muciosi).
Multa sanatate lui Bubu si Sofiei.
Alinasi printul Rares
Pozele noastre

10x a lot!Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
ligia13 spune:
raresionut, mamacita, dariaevelin, zuzunachi
zuzu, multa sanatate la toata familia, sa va treaca mucii repede si sa folositi cu succes batista bebelusului. (si noi avem si e ok)
andira, cred ca are dreptate mamacita ca chiar si cu castig la loto tot ai fi mers la serviciu!
Am o amica, are 2 copilasi, nici nu se punea problema de probleme financiare , dar la fiecare din ei dupa 1 an a cedat nervos si s-a reintors la servciu si acum merge la serviciu, merge cu cel mare la gradi, are femeie la cel mic, ii e mai greu decat acasa, castiga destul de putin, dar cica nu s-ar lasa de serviciu nici moarta, ca acolo sunt momentele ei de liniste.![]()
![]()
![]()
Pe la mom 3,5 luni (varsta Radu) cand eu am inceput servciu am facut si eu un sondaj si atuncui cam jumate din copilasi mai mancau noaptea si jumate nu mai mancau!
Al meu a fost un caz fericit, exact in noaptea dinaintea zilei de mers la servciu a dosrmit toata noaptea si de atunci tot asha, adica fara papa noaptea ca motive de trezit s-au mai gasit!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
quote:
Originally posted by cenia
Raresionut: "what's happenend?" ce se intimpla? si DA nu trebuie sa te implici emotional prea tare. Mamacita are dreptate am venit aici s aflam informatii si abia dupa aceea sa legam prietenii. Si prieteniile in grup nu rezista, daca avem o "flebete" e una dar trebuie sa ai grija cu prieteniile virtuale!
la lac
niste poze
Cenia,

nu s-a intamplat nimic, perceptia mea vis-a -vis de un subiect a fost eronata. Alina
si printul Rares
Pozele noastre
andira spune:
Cenia - si eu cred ca o trec pe ceai noaptea!
Azi-noapte ne-au capiat amandoua: Nati efectiv nu stiu ce a avut, ca sa trezit de vreo 4 ori, si de fiecare data nu a adormit decat dupa ce i-am dat tzitzi. Si binenteles ca tragea nitel si adormea.Si pe urma, cand sa-mi trag si eu perna pe cap, se trezea si o luam de la capat. Nici macar metoda infailibila (imi lipesc fruntea sau obrazul de capsorul ei, e in stare sa ramana sucita spre mine numai sa stam lipite) nu a mers. Am pupat-o, tras-o la mine la piept, vorbit in soapta, nimic!
Iar Irina de la 3 la 5 a avut show, Ionut ceda nervos si el, pt ca saptamana asta o singura noapte a dormit-o fara intrerupere. A lasat-o la un mom dat sa planga, pt ca nu se mai intelegea cu ea, si eu m-am dus sa vad ce se intampla.
Bietul pici plangea de mama focului la ea in patut, am luat-o si m-am dus cu ea in sufragerie, am linistit-o, i-am lasat-o lui Ionut ca sa vin in dormitor si sa o iau de la capat cu Nati.
Asa ca azi sunt chiauna...
andira spune:
Asaaaaa, Ligia, bine ca mi-ai adus aminte, ca de cand vreau sa te intreb!!![]()
Deci retinusem eu bine: stiam ca noi am fost primele mamici care ne-am intors la servici, tu in august si eu in septembrie (si probabil si Marox, ca si ea spunea ca s-a intors la 3 luni).
Lumineaza-ma si pe mine (vorba lu' Zuzu) cum de asta vara mai aveai lactatie? Asa mult te-a tinut?
Nu ca as vrea sa o alaptez pe Nati pana la 1 an, dar imi propusesem macar pana la 6 luni. Si nu cred ca ma tine mai mult de 5....
Asa ca...cum ai reusit?
ligia13 spune:
andira , ma intrebi cum am reusit sa am lapte ?
Eu l-am alaptat pe Radu pana la 7.5 luni cand s-a terminat lapticul!
El manca in total 5-6 mese pe zi.
3.5 - 4 luni - 4-5 san si 1 bibe
4-6 luni - 3-4 san si 2 bibe
(mergeam la prinz si il alaptam)
6-7.5 - 2-3 reprize de san (una din si 1-2 seara).
Ca sa am lapte eu zic ca eu chiar m-am straduit! Adica beam cel putin 2 litri de ceai de chimen, anason, soc , fincen , combinate sau mai putin combinate , crede-ma ca si acum dupa un an nu mai vreau sa vad tipul asta de ceaiuri in fata ochilor!
Am mincat (din pacate) destul de bine, adica nu am tinut pic de regim cat am alaptat, rezultatul s-a vazut, m-am ingrasat, dar ma ingrasasem si anterior fara motiv
, asha ca macar acu aveam o scuza!
Dupa ce am inceput serviciul am luat si o cutie de spirulina si mai luam calciu si magneziu (ca aici aveam ceva carentze).
Pot sa-ti spun ca la 7.5 luni s-a terminat lapticul , dar controlat. Incepuse postul Craciunului si am postit o saptamana, am intrerupt ceaiurile si dupa o saptamana deja Radu nu se mai satura la san. Aveam de ales sa reaiau ceaiurile si papa bun sau sa-l intarc. Am ales sa-l intarc pt ca ajunsesem la capatul puterilor!
Nu e stilul meu sa ma vait , mai ales ca am facut-o cu mare placere , dar sincer , daca ar fi sa imi aduc aminte cu groaza de anumite momente , sunt primele luni cand ma trezeam noaptea sa-l hranesc, eu care eram o somnoroasa si alaptatul si lucratul in acelasi timp, mai ales cand mergeam si la prinz!
Hai ca m-am intins cat o zi de post , dar e liniste prin birou si ma pot desfashura!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
oanamaria_luiza spune:
Zuzu, ma bucur sa citesc despre voi, desi vestile nu sunt grozave...va doresc sa scapati cat mai repede de mucisori, bine ca-i numai atat. Eu pentru rares folosesc olynth (din tara); otriventul l-ai cumparat din germania? Sa vad daca este si pe aici. Mi-a trimis si mie mama aspiratorul nazal, l-am folosit pana acum doar o singura data, nu prea am scos mare lucru (probabil nu m-am priceput eu cum sa-l manuiesc iar el nu a mai avut rabdare sa stea la chinuiala). Te asteptam cu vesti bune despre pitici.
Daria ce ai mai facut cu italiana? Nu te supara ca intreb, iar daca sunt prea indiscreta ingnora intrebarea, dar de ce nu vrei sa predai la copii asa mici? Eu personal mi-as dori sa fiu profa si sa lucrez cu copii pana la liceu...oricum asta nu se mai poate, n-am pregatirea necesara, era doar un vis de-al meu.
Vazut trenuletul, de admirat bunicii pentru imaginatie si rabdare. Ii place cu masinuta? Rares are una asemanatoare si cateodata vrea sa o ia in patul nostru sa se joace.
Cenia, distractie placuta la sarbatori, maine o sa fie foc de artficii, nu? Mi-ai starnit amintiri placute...imi inchipui ce trebuie sa fie ci targul de carte (parca asta se facea in mai la Cuza?) si de textile impreuna(de asta stiam parca in februarie?)...
Andira, eu m-am intors la munca la 3.5 luni ale lui Rares; l-am alaptat pana la 5.5. Am baut muuuuuuulllllttttt ceai de anason si chimen. La pranz plecam de la serviciu acasa sau la cresa sa-i dau sa manance dar dupa o luna lactatia s-a diminuat vizibil. De cand l-am intarcat nu i-am mai dat lapte noaptea dar s-a trezit din alte motive pana la 1an si 4 luni. Irina se trezea noaptea si la bunici?
Danuta nu credeam ca si in tara sunt probleme asa mari legate de crese, gradinite. Aici se fac rezervari pentru crese chiar inainte de a concepe copilul. A fost un soc pentru mine sa mi se spuna ca nu au loc pentru copilul meu care era in burta pt ca erau full cu copii neconceputi inca!
Ocrainic, ma bucur sa citesc despre voi 4! Multa putere si sanatate iti doresc.
Rox, pe unde esti?
Simonela a trecut buzita Andradei? V-ati intalnit cu Geani?
Alina-Raresionut

Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares