Prichindei martie - aprilie 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ligia m-am delectat maxim cu fotografiile voastre. Imi era nespus de dor de Raducu. Imi place enorm poza in care se converseaza cu Furby(?).Imi plac falcutele si figura usor molcoma,dar isteata si blanda.
cenia merciiiiiiiiiiiiii.Ce modele frumoaseee.M-au terminat. Imi doresc cu ardoare masuta buburuza .
Chiar,cu toata nebunia din Iasi tu ai curaj sa conduci???Cred ca as tremura ca varga.
Alina-Raresionut bine ai revenit Ma bucur ca ne scrii din nou
coco,sper ca nu e nimic grav
mamacita cum merge lucrul? Cum se descurca Alex cu bona? Dar bona cu Alex?Cat de cat ti-a mai revenit inima la loc? Va pupam
Ceva,ceva probleme cu DC-ul sunt.Imi povesatea Simonela ca nu reuseste sa intre.Poate de aia si linistea asta mare.
Va povestisem de trenuletul primit de Brien,cu casa,gara si copacii mesteriti de bunici. Ieri a primit si o masinuta faina.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Da,daria,sunt probleme cu DC-ul,nici eu nu am reusit sa scriu si am esuat vreo 3 tentative.Suntem bine,multumesc mult de intebare,ne-am intrat in program asa cum este el acum,fara prea multa treaba la spital,doar atat cat"sa-mi puna apa la radacina",adica 4-5 operatii pe zi,fara studenti,colegii,sefii,doar cabinetul extra.Si deja n-am timp suficient sa stau cu puiul meu drag,car ma strange in brate si ma bate pe spate cand vin,imi ia mana si mi-o strange cu putere cu manutele-i dolofane si dulci,ma topeste.E din ce in ce mai ager si obrajii-i emana sanatate in continuare.Weekend-ul a devenit sarbatoarea noastra,nu se dezlipeste de noi.
Am mai vazut poze cu Andrada simonelei,o scumpa si jumatate,si cu Raducu cel drag mie;ii pup si pe ei si pe mamici,pe care le consider prietene.De fapt,si daca am fi numai mamici cu schimb de opinie,care este problema?Forumul a debutat cu tema"despre copii"nu"hai sa ne facem prieteni!",eu ma simt bine aici intre voi si am discutat de atatea ori si alte subiecte fara jena,deci welcome tuturor si nu va induceti frustrari gratuite,sunt sigura ca toate aici suntem bine intentionate.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andira, Mihai a papat laptic noaptea pana la 1 an (fara vreo 2 saptamani). La 9 luni ii dadeam ceai la ora 2 noaptea, iar la 4 lapte. Dupa vreo luna jumate se trezea abia la 4, asa ca ii dadeam la 4 ceai si la 6 lapte, apoi la 7 lapte si gata. N-am putut sa-l tin toata noaptea cu ceai pentru ca se trezea de foame din ora in ora.

Cenia, foarte bun link-ul. Mie mi-a placut scaunelul catel si pisica.

Daria, l-am admirat pe micul "centralist". Sotul s-a minunat de ce vorbaret e (cand zicea "ce faci").

Am mai vizitat ieri o cresa privata (s-a deschis abia de o luna). E intr-o casa super luxoasa, deloc adecata scopului in care e folosita. Normal, nu e sediul lor, este doar o casa inchiriata. Dormitoarele si locul de joaca sunt frumos aranjate, totul foarte curat, bai super luxoase, dar nu facute pentru pitici (la dimensiunea adultilor, jacuzzi, marmura si alte aberatii pentru o gradinita). Scara in spirala (eu o consider cam periculoasa, nu avea nici macar portita). Personalul mi s-a parut foarte OK, selectat atent, cu experienta. Ne-au descris si cateva jocuri pe care le fac cu cei mici (nici n-as fi stiut sa aplic tehnica respectiva acasa). Nu stiu cat o sa reziste pe piata, e totusi mai scump, si parca ii lipseste aceea atmosfera calda pe care am vazut-o in alte gradinite. Plus ca tot acolo isi propun sa faca si "after school" si petreceri pentru copii (exista pana si bar pentru parinti) si se ofera si supraveghere cu ora. Deci, dupa parerea mea, se cam amesteca activitatile, nu e doar gradinita.
Pe de alta parte, nu are inca autorizatie MEC (imaginati-va ca am ajuns sa consult si lista gradinitelor private autorizate), e doar un baby club. Nu au peste 3 ani (deocamdata) si nici nu stiu daca vor extinde segmentul de varsta.

Asa ca ne-am decis sa acceptam perioada de proba de 1 zi la gradinita care ne-a cerut asta. Ceilalti copilasi care vor merge tot aici nu vor fi "testati" pentru ca au intre 2 si 2,5 ani. Doar Mihai e supus acestei probe. Cine stie, poate asteapta si ei sa vada daca nu se ocupa locurile libere cu din astia mai maricei, si atunci n-are rost sa se incurce cu noi.
In fine, maine o sa am emotii maxime.
Nu ma pot opri sa nu ma gandesc la 2 cazuri care le-am avut la job, de persoane in perioada de proba care nu corespund requirement-urilor, si deci au primit o evaluare proasta, sunt in vizor si risca sa ramana fara job. Parca-l vad si pe Mihai in aceeasi situatie super naspa . Analogie cam tampita , nu-i asa ? Doar puiul meu e cel mai cel, si cel mai cel ... ca doar seamana cu ma-sa.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oanamaria - multumesc, eu incerc sa ma tin alaptatul, sa vad cat mai pot. Mai am cateva zile si fac o luna de cand m-am intors la servici. Vad ca saptamana asta a cam scazut lactatia, trebuie sa iau ceva masuri .
Oricum, sper sa ma mai tina, ca Nati se trezeste noaptea sa manance. In clipa in care o sa opresc alaptatul, daca Nati inca o sa mai vrea noaptea, o trec pe ceai, ca nu mai pot.

Apropo, picii vostri pana cam la ce varsta au mancat noaptea? Irina doarme toata noaptea de pe la 2,5 luni, si trageam nadejde sa faca si Nati la fel, dar vad ca nici gand.

Rrox - deci e cam la fel ca la noi...
Eu totusi nu inteleg de ce se trezeste Irina, ca dintii ii are pe toti (16 buc, dupa cum va spuneam) de multa vreme. Ultima varianta pe care am scos-o e ca se trezeste de foame. Si nu ca o tinem noi nemancata . Intr-o seara, dupa masa de la 6, a mai halit la 8 aproape o banana intreaga, biscuiti (dupa care e innebunita) si ceva struguri. Iar la 9.30 a ras si 300ml de laptic.
Cred ca seara dupa ora 6 o sa-i dam sa manance la 2h

Mamacita - ca de obicei, ma amuzi teribil... hi hi, sa stii ca e buna faza cu impuscatul... ti-am zis, la mine indemnul e sa sar pe geam

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamacita
Weekend-ul a devenit sarbatoarea noastra,nu se dezlipeste de noi.

Si la noi la fel, abia astept weekendul sa stau bot in bot cu ele si sa iesim afara in parc toti 4.
Si eu una ma gandeam ca Ako, cred ca n-o sa-mi iert in viata asta faptul ca n-am stat mai mult cu ele. Ieri ma luase deprimarea si ma busise plansul la servici, noroc ca nu m-a vazut nimeni, nu pot sa mi-o iert ca nu stau acasa cu fetele mele....
Desi stiu ca oricum nu as fi putut, financiar vorbind, sa stau mai mult de 1 dec.
Asta e, inca mai sper sa castig la Loto si sa-mi pun victorioasa demisia pe masa sefului .

Mergi la inceput

Simonela, Daria, DanutaT - (cate una pt fiecare, sa nu fie discutii ) - Multumesc!

Rares - multumesc si tie, dar sa stii ca nu sunt Superman (sau WonderWoman, depinde ce varianta preferati). In fiecare zi imi propun sa am mai multa rabdare cu biata Irina, ca simt ca ma cam lasa nervii. Isi baga nasucul peste tot, ajunge te miri unde, scoate toate cartile din biblioteca, mai nou imi pleaca cu capacele de la cratiti prin casa. Pe care le mai scapa pe jos, pe gresie. Evident, in timp ce doarme Nati.
Si cand o vad toata ziua umbland la sertare, simt ca cedez nervos. Si mi-e ciuda ca 80% din timp ea aude numai "nu e voie" sau "nu e jucarie" sau "nu e pt bebe". Noroc ca n-a descoperit inca prizele (sau poate totusi nu o intereseaza, trag eu speranta).
Ieri am incercat sa fiu mai calma, si s-a cunoscut. A fost si ea mai linistita, mai putin maraita, m-a topit cand imi povestea ce-a facut ea toata ziua, de nu i se mai oprea gurita, si a adormit singurica - mare performanta.
Cred ca o sa incep sa iau din nou Mg, ca se cunoaste efectul, cel putin la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by andira

quote:
Originally posted by mamacita
Weekend-ul a devenit sarbatoarea noastra,nu se dezlipeste de noi.

Si la noi la fel, abia astept weekendul sa stau bot in bot cu ele si sa iesim afara in parc toti 4.
Si eu una ma gandeam ca Ako, cred ca n-o sa-mi iert in viata asta faptul ca n-am stat mai mult cu ele. Ieri ma luase deprimarea si ma busise plansul la servici, noroc ca nu m-a vazut nimeni, nu pot sa mi-o iert ca nu stau acasa cu fetele mele....
Desi stiu ca oricum nu as fi putut, financiar vorbind, sa stau mai mult de 1 dec.
Asta e, inca mai sper sa castig la Loto si sa-mi pun victorioasa demisia pe masa sefului .

Stai linistita,si daca ai fi castigat la loto tot ai fi vrut sa ai serviciu,esti ca si mine ,innebunesti stand acasa,eu una simt ca m-am tampitsi,de cand m-am intors la serviciu,pentru ca am inceput sa reintru in vechea-mi piele,si Alexut este foarte vesel,ma simte mai sigura pe mine,nu tot timpul deprimata.Important este ca serviciul sa nu ne rapeasca total de langa ei.uitede la mine ca te straduiesti sa faci totul cat mai bine posibil.
Alexut a inceput sa nu mai ceara noaptea papa tot cam de pe la 2,5-3 luni,dar a continuat sa se trezeasca,apoi,din varii alte motive,multe necunoscute

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita -

fetelor, am citit povestea lui Alex la "Nasterea..." am inlemnit, m-au trecut fiori reci pe spate si mi s-au umplut ochii de lacrimi... nu-mi vine sa cred prin ce a trecut mama lui!

va scriu si voua pt ca am ramas efectiv socata... bine ca e sanatos, eu cred ca ajungeam la 9...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Raresionut: "what's happenend?" ce se intimpla? si DA nu trebuie sa te implici emotional prea tare. Mamacita are dreptate am venit aici s aflam informatii si abia dupa aceea sa legam prietenii. Si prieteniile in grup nu rezista, daca avem o "flebete" e una dar trebuie sa ai grija cu prieteniile virtuale!
DAria: am intrebat de o masuta era un milion atunci.
Condusul in Iasi nu e asa de greu, am carnet demult taaare... dar nu am condus decit masinile de la servici. Dar cind eram incepatoare.... era greu mey!
Andira: multa putere iti uram si mult calm. imi pierd eu cumpatul ca vad ca nu ma asculta d'apoi tu! si doi copii si servici si casa si masa!!!! David al meu se trezea noaptea sa manince si la 11 luni! dupa ce l-am intarcat am dormit linistita!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Fetele,
va multumesc pt complimente,dragutelor
Noi de 4 zile suntem muciosi(si Bubu si Sofiutza),i-am tratat numai cu ser fiziologic si otriven(un fel de olynth pt sugari si copiluti)iar de azi ne-a prescris pediatrul si Ambroxol.Sunt ceva mai bine dar nu a trecut raceala.Iar eu le extrag mucii cu un mic dispozitiv de la moasa cu doua furtunele si un recipent:pe un furtun aspir eu si pe unul ies mucii din nas.CHiar vroiam sa va intreb de faimoasa "Batista a bebelusului" pt ca i-am zis sor´mii sa ne-o comande si sa ne- trimita,insa tot am citit pareri pro si contra si-s cam in ceata.Mai ales ca aici in Gwremania nu prea a auzit nimeni de ea,iar pediatrul nostru e si el tare curios cand o primim s-o vada.Mie totusi mi se pare cam traumatizanta procedura...Ia luminati-ma!
AM vazut un Raducu delicios care ma face sa-l musc prin monitorsi Andrada scumpa foc
Vreau si eu linkul ala cu masute ca nu l-am gasit!Plizz!
Va pupic si sanatate multa!
Mai trec

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput