Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
cenia spune:
sAlutare, vroiam sa ii spun Dariei de tricicleta sau fetele care cauta jucarii de lemn e un site flaro.ro am vizionat la baby expo produsele lor si erau foarte interesante.
Am vizionat filmuletul cu Brien si e un destept!
Nu stiu de ce nu imi merge site-ul DC!? La voi merge?
Noi nu mai facem nimic interesant, ne chinuim noaptea cu mucii si nervii ca nu suporta sa stea invelit cu absolut nimic! la 5 dimineata are o regula se ridica in picioare si spune data adica gata,trebuie sa il iau in pat la mine si adoarme imediat.aseara nu am vrut si am avut spectacol ca nu il mai puteam linisti.
Am fost sa vizitez o gradinita si am rams impresionata de locul de joaca de afara.era super.dar nu primesc decit de la 3 ani si este exact peste strada de locul meu de munca!!!ar costa 3,6 mil pe luna la program lung
la lac
niste poze
cenia spune:
Ellinia: e nebunie mare in oras: este SF PAraschiva deci 50 mii pelerini la Mitropolie,tot orasul cu tonete, Tirgul de textile la Sala POlivalenta, expozitie de carte la Gh Asachi la biblioteca(si carti pt copii, am fost o fuga, am asistat la lansari, am primit carticica cu autograf) si am fost la spectacol de teatru doar 2 minute ca s-a speriat.toate astea pe linga masinute parc de distractii linga Palatul Culturii.Deci...nu vrei sa stii cum se conduce si in cit timp ajungi undeva. Dar e agitatie, e interesant si veselie mare. Ne-am plimbat si noi mai mergem miine inca o data la tirg,desi a fost acum o luna cu aceeasi participanti.
mamacita spune:
Mortal Brien,pupici!Am ras cu Marius pe infundate,ca ne aude insomniacul mic si abia a adornit!Fug sa-i fac papa ptr.maine!
Va pup!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
danuta,mersi de info si atentionare cu locurile,foarte util totul;stiam ca e o problema cu locurile,sotul meu insa nu credea ca e chiar asa si s-a cam ingrozit!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:

Hai ca am disparut si eu ca magarul in ceatza, dar cum nu sunt singura nu ma simt f vinovata. Glumesc desigur!
Noi suntem ok (dariaevelin
, raresionut
, laura72
), doar ca eu se pare ca trec printr-o perioada de lipsa de energie/lene/plictiseala/somnolentza/agitatie... Stiti voi, o combinatie periculoasa de stari contradictorii.
Radu e ok, are 12.5 kg, rupe spatele bunicii, e "cuminte" foc(mi-a spart o veioza, sta toata ziua in dulap sau in baie, nu mai poti face nici pipi fara el
)
Avem si ceva poze noi , asta asha ca sa ne iertati ca am lipsit nemotivat!
Daria, am vazut filmuletul cu Brian
. Super tare prichindelul tau!
cenia, esti curajoasa daca te bagi cu masina prin oras zilele astea cand e nebunie la voi. Eu cand sunt mitinguri sau alte manifestari prefer sa nu intru pana aproape de zona cu pricina!
Inca mai aveti mucisori?
Si radu sa sti ca de o saptamana ne da trezirea la 5 sau in cazuri fericite la 6 si uneori adoarme cu noi in pat, alteori ne calareste pana cedam nervos![]()
Dupa ce am stagnat 7 luni cu doar 6 incisivi, acum intr-o saptamana si-au facut aparitia 2 maselutze, ambele jos!
danutza, am citit ca vi se desfiinteaza cresa si vroiam chiar sa te atentionez ca nu va fi usor sa gasesti alta. Si la noi la Bv la cresa se fac incrierile cu 2 ani in urma, si la fel la unele gradinitze. Noi deja am demarat cautarile, in zona bunicii, sa vedem ce gasim!Speram sa gasim ceva ce sa-l primeasca de la anul, dar numai 4 ore!
raresionut, hai mai spune-ne despre Rares, ca eu chiar daca dispar asha in ceatza, sa sti ca citesc tot, o data pe zi!
Lasa supararile la o parte!
elinia, m-am bucurat tare cand am auzit ca aveti bona. Chiar iti trebuia un ajutor. (Stiu din proprie experientza ce bine e sa te ajute cineva). Bafta!
Aseara am fost la un bebe mic de 6 saptamani unde mai erau si doi baieti de 5 ani (fratele micutei si cu varul lui) si Raducu. Vaaai. Dupa 2 ore , toti cei 5 adulti din casa eram terminati
.
Aia mica era flamanda, Radu pendula intre camera unde se jucau baietii mari si fetitza cea mica! A fost fascinat de aia mica, primele 10 mine a stat lipit de patutul ei si a studiat-o. Apoi a bagat usor manutza printre gratiile de la patutz, a atins-o pe mana si asta a fost toata atingerea![]()
Apoi a fugit sa-i incurce pe baietii mari, dupa o ora deja era ca la el acasa, se juca cu toate jucariile, atentatse la cartie si colectia de fotbalisti , baietii erau ca politistii , ca Radu abia astepata sa strice ceva pe acolo.
Ei ii dadeau cate o jucarie , si faceau - gata , asta iti ajunge. Hehehe, Radu vroia exact cu ce se jucau ei![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
.....si eu....
M-am gandit de multe ori sa scriu si nici nu sunt sigura daca acest mesaj va fi postat si nu vreau sa par genul de persoana care se "preface" ca nimic nu s-a intamplat, dar nici sa redeschid polemici...probabil o sa ma rezum pentru o perioada doar la a fi mai rezervata.
In schimb, mi-am dat seama ca aici nu suntem prietene( vorba cuiva)....ci doar niste mamici cu schimb de opinie.
Oricum, trecand peste remarca de mai sus, sunt persoane care pun suflet in ceea ce scriu si carora le pasa si as dori sa le multumesc tare mult.
Daria
, l-am vazut pe Brien si nu am avut cuvinte, este absolut minunat.
Ligia
, am vazut un Raducu "prieten" cu olita? Si dupa exeprienta de aseara, poate ii faceti o surpriza la capitolul fratior/ surioara...
Simonela
, pupici frumoasei Andrada
Elinia, bafta cu noua bona...
Andira
, Cenia
, Danuta_t
, v-am citit , dar nu ma lasa printul meu sa raspund, o sa revin...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
coco spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Coco site-ul lu' cartoon e safe, nu are virusi. Nu de acolo te-ai virusat. Si Mariuca se joaca prin zona fara probleme. Nu prea te virusezi asa usor pe site-uri... asta daca nu le frecventezi pe cele rusesti sau pe alea deocheate... altfel de obicei virusii te lovesc pe e-mail.
da, multumesc RRox, stiu ca nu-i de vine site-ul pt. virusi, va informam doar ca nu o sa mai pot scrie o perioada... Si site0ul ma enerveaza ca-i strica ochisorii...
coco spune:
Am uitat
Rrox- multumesc pt. crema de vanilie!
Nino- stai linstita, nici noi nu servim olitza!
Daria- foarte tare esti ca l-ai si filmat la fix pe scumpul de Brien!
Si Vlad il recunoaste pe 'buiul' (tatal meu) la telefon si il suna in fiecare dimineata, si vorbeste pe limba lui!
Am o problema cu Vlad: e indragostit de steagurile din oras care flutura in vant: striga tare 'tea-tea-tea' cum vede unul. Nu stiu cum sa-l opresc ca mi-e ca il va durea in gat, mai ales seara cand e mai rece si ne plimbam. ![]()
raresionut spune:
Am revenit, caci puiul a adormit, asa ca incerc sa o iau sistematic....
Andira,eu am obosit numai cat am citit "programul", glumesc,dar vreau sa iti spun ca esti o MAMICA demna de respectul si admiratia mea personala.
Nino, asa cum au scris si fetele nu iti fa deocamdata probleme( si noi suntem adversarii olitei si vorbitului in limba "fara de limba").
Am stat de vorba cu un psiholog si printre altele mi-a spus ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, trebuie sa invatam sa facem pasii mici dar siguri...nu uitandu-ne in stanga, dreapta si facand comparatii...( cel putin asta e concluzia mea). Dar, precizez acest lucru este permis la vartsa asta.
Ocrainic, multa sanatate micului bebe , sa creasca mare si voinic...dar nu am uitat si pupicii pentru toata familia...
Deocamdata ma opresc, ma cheama indatoririle de gospodina, dar nu vreau sa pleca fara sa trec in" lista mea de intrebari cu vesti" pe Nastasika,
Andruzza,
Laura,
Zuzunaki,
Oana maria_luiza
si pe toate celelalte fete absente

....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by cocoquote:
Originally posted by rrox3
Coco site-ul lu' cartoon e safe, nu are virusi. Nu de acolo te-ai virusat. Si Mariuca se joaca prin zona fara probleme. Nu prea te virusezi asa usor pe site-uri... asta daca nu le frecventezi pe cele rusesti sau pe alea deocheate... altfel de obicei virusii te lovesc pe e-mail.
da, multumesc RRox, stiu ca nu-i de vine site-ul pt. virusi, va informam doar ca nu o sa mai pot scrie o perioada... Si site0ul ma enerveaza ca-i strica ochisorii...
Corinasi Vlad
Amintiri
Coco, sper ca totul e ok si nu lipsiti "nemotivat".
Alina
si printul Rares
Pozele noastre

si Vlad