Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
mamacita spune:
andira,am citit cu groaza de programul nocturn pe care eu il aveam luni de zile,noapte de noapte,numai cu un pitic,cu sculari si la 40 minute.Ma gandeam ca daca as fi avut si serviciu in perioada aia,ma impuscam,sa ma scutesc pe mine si pe ceilalti de suferintele consecutive
Asta nu inseamna ca tu sa te impusti
,ci pur si simplu ca stiu foaaarte bine prin ce treci.Dar,cand vedeam ca zi si noapte eram doar noi doi,adica mai mult noaptea doi,ca ziua eram singura cu Alexut,imi rapea toata placerea de-a avea asa copil minunat.
Bine ca s-au remediat lucrurile,ca nu stiu cat mai puteam fara mama,fara soacra,fara bona,fara cresa,fara...fara...Cred ca am fost prea perfectionista si eram gata sa clachez.Poate la bb2 as fi mai relaxata,dar...cine se mai incumeta,daca iese tot modelul insomniac?!![]()
Puteri multe va doresc,tuturor mamicilor!
Am vazut poze[ca iar o sa uit sa scriu]cu mununata familie a lui zuzu si filme la care Alexut ii facea o galerie de nedescris tizului sau romano-greco-neamt
[observi,zuzu,ca te-am trecut prima
].si meriti:tu esti frumoasa si ai dat nastere la doi copii extrem de reusiti.
Fug sa fac nani acum,sorry ca nu pot raspunde tuturor.Va citesc cu drag!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ocrainic spune:
Fete dragi, salutare! Eu maiintru pe aici din an in pasti, imi propun sa citesc capitolul curent macar, dar fiind uneori atit de lungi nu mai apuc sa raspund!
Acum nu pot sa fug la somn fara sa va spun doua vorbe, mai ales ca am vazut ca intreba rrox de noi!!! Pupici!
Pai noi suntem mergareti, alergareti, vorbitori (mama, tata, dadi+david, calu=calul, papalu=papagalul, papa, apa, baie, +orice alte cuvinte ne aude pe noi folosind, le repeta cu succes), si ingrijiti de 3 luni de bunica. Care din nefericire pleaca miine!!! Sa vedem cum ne descurcam atunci. Va merge din nou la Astrid, d-na olandeza care are grija de 3-4 copii acasa la ea. Ast ava fii de la 9 la 5. O sa-i fie un dor lui tati de el...
Bebele mic are 18 saptamini, nu stim inca ce va fi, fetita sau baiat, dar vom afla sapt viitoare.
Mamacita-felicitari pt intoarcearea la servici
zuzule -mi-e dor de voi, cum mai papa bubu legumele?
ligia-pupiic lui raducu, si de voi mi-e dor
...de fapt ce sa mai lungesc lista mi-e dor de voi toate fetelor, de prichindeii nostri draguti, de a povesti mai mult cu voi. ce n-as da sa pot fi mai des pe aici!
O mentiune speciala pt Anca Micaela - tare rau imi pare de pierderea ta. Din tot sufletul sunt alaturi de tine!
Va pup acum ca miine lucrez 8-23 si o sa fiu terminata fara macar 7 ore de somn.
Oana, David si bebe mic - 18 sapt
PS Ce mai stiti de mamanati?
http://community.webshots.com/user/dcrainic
dariaevelin spune:
danuta felicitari pentru baietel
. Stii,imi amintesc ca am citit cu zambetul pe buze si m-a cuprins duiosia vazand postarera ta in care spuneai,no offence pt mamele de fete,dar nu l-ai da pe Mihai pt 100 domnisoare.Si chiar gandeam, repet-zambind,cat de bine te inteleg.Sunt absolut convinsa ca vei fi la fel de indragostita si de "mormolocul mic". Doar ca erai convinsa ca-i fetita,te-a bulversat nitel vestea ca-i baietel si ca- nu o sa mai gasesti un nume la fel de reusit ca cel pt Mihai.O sa gasesti si nume iar pe baietel il vei adora.
simonelaimi place Andrada de mor.e superba.Are niste ochisori spectaculosi.Sper sa ne intalnim candva,ca tare mi-ar placea sa ne cedem "live".Cum merge cu bona?
oanamaria,rrox
normal ca-i trotineta, vedeti ce aiurita sunt???

ocrainic,spor la lucru astazi,sa fie cat mai neobositor posibil
andira, te-am compatrimit tot mai mult citind programul nocturn.si m-am induiosat nespus vizualizand,in gand,cele povestite despre Nani
.
mamacita,am vazut mesajul de care spuneai,dar,ca sa vezi incarligatura,tu l-ai postat in ziua(sau a doaua zi) in care io tocmai vorbisem cu Dodo si ti-am trimis numarul lui de telefon.Am pus multumirile in carca acelui fapt,avand in vedere ca nu ma asteptam ca posta sa ajunga asa prompt.Si...crede-ma,la cate pierderi/rataciri am suferit de pe urma PTTR,eram ferm convinsa ca n-a ajuns si abia m-am abtinut ieri(cand am mers de am exepediat un colet)sa nu incep un scandal pe tema recomandatei neparvenite![]()
![]()
.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
quote:
Originally posted by dariaevelin
Si...crede-ma,la cate pierderi/rataciri am suferit de pe urma PTTR,eram ferm convinsa ca n-a ajuns si abia m-am abtinut ieri(cand am mers de am exepediat un colet)sa nu incep un scandal pe tema recomandatei neparvenite.
Nu,nu,cruta-i,colet primit,client multumit

ocrainic,pai am inteles ca [mai putin programul inuman-mey,cam incalca aia pe acolo legile internationale ale dreptului muncii si protectiei omului]ai avut o perioada foarte frumoasa si plina afectiv.Tine-o tot asa,multam de felicitari.Am inceput sa iau niste suplimente nutritive,doar-doar o mai exista ceva restant de resuscitat in cutiuta mea craniana,si ma gandeam la tine,cand ai zis ca ai facut depresie.Crede-ma ca ma lupt cu ghearele si dintii sa nu ajung acolo,caci se poate intampla foarte usor intr-un asemenea mediu.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dariaevelin spune:
ieri dupa-masa m-a sunat fosta mea profa de italiana din facultate.Sa ma roage sa preiau o ora/sapt de predat it,la clasa aIII.
Fetelor,am tot cochetat io cu ideea de a trece in invatamantul mare(gimnaziu sau liceu,in nici un caz sa raman tot la cei mici),dar pe partea de romana, nicidecum italiana
.
Of,ce sa va spun....ce lupte s-au dus in mine ieri. Pt ca nicicum nu vreau sa fac asta,pe de alta parte imi pare rau s-o refuz pe d-na si nici nu prea stiu cum.
Am mers azi de m-am intalnit cu dumneaei si am intrat tare in discutie,spunadu-i ca in nici un caz pana in februarie(pana termin cu documentare
,scrierea si sustinerea dizertatiei- pe care acum o incep)nu ma pot angaja in treaba asta,nici chiar pentru o ora. I-am propus sa vb cu o colega de an,sa faca ea in locul meu.
Si sa vedeti incurcatura.Femeia asta ....stie una si buna.Io si io. Incep vineri,merg 2-3 saptamani (pana poate sa ma inlocuiasca colega mea),apoi,cand termin cu dizertatia reiau catedra. Mizez pe faptul ca va accepta sa ramana colega mea ,odata dusa clasa cu un profesor,doar nu se schimba asa,fara un temei justificat![]()
,in mijlocul anului.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Anca Micaela spune:
si
. Sunt bine, m-am dedicat muncii si asta imi ocupa 10-11 ore pe zi iar Ema... restul. A inceput sa se culce tarziu, in loc de 8.30 acum e 10.30 (nu stam suficient cu ea si ne simte lipsa). Fug si eu la nani! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
danuta_t spune:
Andira, e criminal programul tau nocturn. Bravo tie ca te poti tine de toate: piticoti, casa, examene, servici.
Simonela,
sa treaca buba Andradei.
Ocrainic, pe-acolo nu s-a auzit de protectia mamei la locul de munca ?
Rrox, sa nu razi de mine. Asteptarile mele, de fapt convingerile mele, se bazau de fapt pe o prostie : pe testul cu verigheta facut sotului meu pe vremea cand eram gravidutza cu Mihai.
Noi continuam investigatiile cu cresa/gradinita. Ieri am vazut 3 crese de stat si o gradi privata. La una din cele de stat mi-au dat lacrimile. Era infiorator. Toata noaptea numa' crese am visat. Azi am mai vizitat o gradi privata, mi-a placut foarte mult.
Bilant comparativ:
- prima cresa de stat : 47 prichindei la 23 patuturi (unii pleaca acasa la pranz), 2 ingrijitoare + 1 asistenta; locuri disponibile 2006 - NU, pe 2007 - NU, pe 2008 - DA; concediu vara 1 luna
- a doua cresa de stat : 25 prichindei la 2 ingrijitoare + 1 asistenta; locuri dispo doar din 2007; n-am vazut decat holul dar nici nu mi-a trebuit mai mult; concediu vara 1-1,5 luni
- a treia cresa de stat : 25 prichindei la 2 ingrijitoare (in ture - una dimi si una dupa amiaza) + 1 asistenta (care nici nu cred ca sta toata ziua); aici ar mai fi loc, si nici nu arata chiar rau, dar program pana la 17 si nici vorba de scos la aer, desi au un parculet foarte frumos; concediu vara 1,5 luni
- prima gradi privata : 6 copilasi la 1 asistenta (1,5 - catre 3 ani, in fct de copil); conditii ceva mai bune decat la cresa noastra, desi patuturile erau cam tare vechi si ponosite; iar cladirea destul de mica avand in vedere ca se merge pana la clasa IVa; program si vara, zilnic pana la ultimul copil
- a doua gradi privata : 7-8 copilasi (2 - catre 3 ani) la 2 persoane (una e psiholog); totul nou pentru ca este un sediu nou in care i-au pus pe cei mititei (adica grupa foarte mica, mica si mijlocie). Curatenie impecabila, se intra doar cu papucei de casa, jucarii frumoase, variate, plin de carticele, fara TV si calculator in sali; masute, scaunele, iar pentru cei mici-mici, fotolii minuscule ca nu cumva sa se loveasca. Sala de mese OK si ea, mancarea OK, baia amenajata ca pentru pitici (Mihai chiar ajungea sa dea drumul la robinet si sa apuce sapunul), ii spala pe manute inainte si dupa ce mamanca, dupa pranz ii pun sa se spele pe dintisori; iar afara o minunatie. L-am luat pe Mihai cu forta de acolo. Leagane, tobogane, masinute, triciclete, casuta, groapa cu nisip cu tot soiul de galetute, lopatele, etc. Colegi de-ai mei sunt foarte multumiti de conditii si de cum au evoluat piticutii lor (ce-i drept, toti peste 3 ani, iar unii cu cateva gradinite la activ deja). Personal cu vechime in gradi de pana la 8 ani. Program pana la 19.
DAR, acum vine marele DAR, nu accepta decat de la 2 ani
. Singurul motiv pentru care nu m-a refuzat din start este pentru ca Mihai este deja de 5 luni la cresa, asa ca este de asteptat sa se acomodeze mai usor intr-o colectivitate noua. Am fost azi cu el, s-a simtit ca la el acasa, nici nu m-a bagat in seama, il cautam eu din cand in cand pentru ca nu-l mai vedeam de cat se pendula prin toate camerele. Mi s-a cerut sa-l las o zi de proba, apoi o sa primesc un raspuns.
Mai vreau sa vizitez maine inca una care s-a deschis de vreo luna si cred ca e si mai aproape de casa, apoi o sa ne decidem sa vedem daca-l dam pe Mihai la teste sau nu. Doamne, mi se pare atat de SF si de bizar, parca am da admitere la gradinita.
Vazuta din exterior, sunt convinsa ca pot fi usor acuzata de snobism, fumuri, elitism si mai stiu eu ce. Dar dupa ce vezi 4 crese de stat (in care oricum nu mai e loc decat cu greu - a se citi cu pile - dar mama mi-ar fi gasit cu siguranta vreuna), ajungi la concluzia ca singura solutie este oferta privata. Poate la capitolul gradinite peste 3 ani, situatia poate fi diferita, dar in nici un caz pentru segmentul de varsta de 1-3 ani.
In fine, poate ajuta pe careva acest bilant. Si daca optati pentru crese/gradi, mergeti din timp sa vizitati si sa inscrieti prichindeii la gradi, in unele locuri se fac inscrieri chiar din ianuarie.
Gata, m-am intins exagerat, dar am facut-o doar in ideea ca poata va e de folos colectia asta de informatii. Ma duc si eu la nani acum, sper sa nu visez iarasi mii de crese si gradinite.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ellinia spune:
Ura! De luni avem bona! Si sunt foarte fericita!
Din pacate nu pot sascriu mult ca se trezeste acusica Stef si trebuie sa-i fac papa!
Danuta eu cred ca esti o mamica care doreste sa-i asigure copilasului ei toate conditiile necesare pentru o crestee buna! Asa ca nu te mai gandi la lucruri rele. Inseamna ca e cam nasol pe acolo pe la voi, din ce spui tu nici eu nu l-as da pe Stef la una din cresele acelea. Si cu locurile ai dreptate...eu am fost in martie si n-am gasit. Cresa pe care am ochit-o eu arata foarte bine, e destul de dotata dar, din pacate fara locuri!
Cenia ce faceti voi? Petreceti? Sa nu goleasca iesenii tot targul ca venim si noi
! Eu sunt innebunita dupa targurile astea, as sta ore in sir!
Daria am vazut pozele, mi-a placut cea in care baietii tai faceau clatite!
Simonela vizionat si pozicile tale! Foarte frumoase!
sa-i treaca buba Andradei!
Ocrainic ma bucur sa aud vesti despre voi! Ce program infernal ai! Pupici lui Daviducu!
Fug repede ca am o groaza de treaba!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
dariaevelin spune:
o chestie draguta.Ieri,il filmam pe Brien cum forma cifre aiurea pe telefon,apoi vorbea cu robotul care-i spunea ca numarul nu este alocat. S-a nimerit ca exact atunci,sa sune sor-mea(pe care Brien o adora). A raspuns el,evident si... faza cea mai faina ca a recunoscut-o(dupa voce
). La un moment dat ea l-a intrebat daca stie cu cine vorbeste iar el a raspuns "NUIA" adica Iulia in dialectul brien.
L-am tot rugat sa-mi dea tel sa vb si eu, n-a vrut,era ocupat
sa-i povesteasca cum ca urma sa mergem jos unde se gasea "baga"un excavator,care baga pietre intr-o remorca
, pana cand i-a spus sora-mea sa-mi dea receptorul
.
Na,mie mi se pare ca am surprins,la noroc,o faza draguta
aici:
http://s89.photobucket.com/albums/k238/dariaevelin/filmulete%20diverse/?action=view¤t=MVI_2236.flv
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
dariaevelin spune:
ligia,unde sunteti? e totul in regula?
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute