Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
rrox3 spune:
Oanamaria e vorba de link-urile cu poze si filmulete puse de Zuzu. Sunt in mesaj.
lui Rares! ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
oanamaria_luiza spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Hello si de la noi!si multumim frumos fetelor care nu ne-au uitat(se stiu ele
)
Suntem bine sanatosi,crestem si suntem voiosi(ce rime fac).Bubu a inceput sa pape tare bine dupa episodul cu gastroenterita
.Sofia rade nonstop cand ii vorbesti,seara are program de urlat -evident dupa ce adoarme Bubu
-in rest toate bune.
Am pus si niste pozici,o sa revin cu linkul.
Eu sunt bine in afara de faptul ca nu prea am timp liber.Chiar vroiam sa va spun fetelor cu bone ca sunteti fericite,dar sincer,eu una nu ma "vait",pt ca nu mi se pare asa greu cu unul.Sa fi avut 2 sa va vad atunci ce mai ziceati
Desi nu am timp decat sambata-duminica ,cand e sotul acadsa si,pe langa curatenia generala saptamanala imi rezerv 2-3 ore de "wellness" numai pt mine
.Cred ca un rol f important il are organizarea timpului:cum te organizezi,asa te ai
Si,neaparat,psihologia!daca incerci sa iei totul cat mai reaxat si cu rabdare faci fata!Cel putin asa incerc eu sa fac si imi iese.
Va pupic si n7umai bine va doresc!Incerc sa revin mai tarziu.
Mami de pufulet pufilossi Sofilina ursulina
Zuzu eu ori sunt proasta ori sunt chioara! Nu gasesc link-ul pentru poze
Imi zise Rox ca e in mesaj dar eu inafara de "Am pus si niste pozici,o sa revin cu linkul" nu gasesc. Nici in mesajele urmatoare (cele cu procesul cu Mamacita)nu vadCat despre partea cu doi copii, plecaciuni

Si ca sa nu mai uit inca o data, vazut pe Alex al lui Nino, maaarrreee smecheras, auzi la ea, Hitler
.Cenia, bravo pentru prima propozitie! Dar cu cine era de cerea bomboane? si a capatat?
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
dariaevelin spune:
revenim dupa un we plin,in care am lasat starpit niste gongi,am condus(am primut imprumut un scaunel pt auto,pt cateva luni,pana-l vom achiziotiona pe al nostru), ne-am plimbat si ne-am intalnit cu prietenii(noi cu cei mari,iar Brien cu Deea,"sora lui de zi",o fetita nascuta in aceeasi zi cu el,doar ca cu 2 ore inainte).
Pt a nu refuza scaunelul de masina i l-am lasat o zi in casa sa se acomodeze cu el.Se tot urca si cobora,bine am facut ca in masina nu l-a refuzat.
I-a cumparat o tricicleta de pe vremuri,e o adevarata bijuterie(in sensul de obiect de arta,simplista-in directie minimalista).O reconditionam si va avea cea mai simpla,zdravana si frumoasa tricicleta din lume. Daca ati stii cate persoane ne-au oprit sa ne intrebe de unde am luat-o

.
sambata,cat am tras mobilele de am dat cu raid contra gongi,l-am lasat pe brien la bunici. Acolo a primit un trenulet pe sine,unul f dragut,cu forme mai rotunde si culori armonioase.Si...cel mai dragut lucru,parintii lu' Mircea i-au mesterit ei, cu manutele lor,o gara,niste copaci,bariere etc.Imi pare rau ca n-am avut aparatul sa va arat,dar o sa fac poze proxima volta.
Duminica ne-am intalnit cu Andreea,sora lui de zi. Apoi,seara,Brien l-a ajutat pe mircea la facut clatite.
Noua pasiune...cercetarea intregii case cu lanterna
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
zuzu,am vazut pozele.Sunteti minunati.Sofia a crescut,are niste ochisori fermecatori si o privire tare agera. Bubu e un frumos,ca intotdeauna,tu arati extraordinar,sclipitoare.Imi place mult de tot filmuletul si foto in care bubu ii da Sofiei ceai
.
nino,alex seamana din ce in ce mai bine cu tine,e baiat mare,aporape de nerecunoscut. Iar tu radiezi. care-i secretul???![]()
mamacita imi place cu ii arata Alex programul doicii
.Indicatiile mamicii lui sunt sfinte!![]()
ai primit diploma si cd-ul cu materialele de la congres??Am tot asteptat un semn cum ca ti-au parvenit...cred ca ar fi trebuit sa ajunga deja. Bine ca am pus recomandat plicul si mai am tzadula de expediere. Ma pregatesc sa fac reclamatie
laura felicitari pt "Geogi!"![]()
pisicuta va transmite salutari,sunt in schimbari de domicilui si nu are acces la net.In rest...sunt bine,sanatosi si voiosi
gegea e cu calculatorul "in pioneze", Daria a fost nitel bolnavioara, nimic grav,doar putini muci. Acum sunt bine(mai putin geani care e racita),se indreapta spre Bucuresti unde vor se vor plimba 2-3 zile
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andira spune:
Asaaaaa....
Mai dam si noi pe aici cat sa spunem un "buna ziua" ![]()
Am intrat in a 4-a saptamana de cand m-am intors la servici, inca o alaptez pe Nati, si continui programul de robotel
.
Irina e o haioasa, ne intreaba de 40-50 ori pe zi daca "ploua" - ii place cum suna - , si dupa ce ii raspund de tot atatea ori ca „nu ploua”, schimbam rolurile. O intreb eu daca ploua, si ea zice „nu poua”.
Lui Nati i-am facut vaccinul de 4 luni, am scapat ieftin, n-a facut deloc temperatura, si nu i-am dat decat o singura data Panadol. Preventiv, dupa ce ne-am intors de la vaccin. Si am scapat cu doar atat.
Este in continuare topita dupa mine, asa cum e Irina dupa tati. Cand stau cu Nati langa mine in pat (a se citi „lipita de mine”), ma studiaza atenta cateva secunde, si apoi rade cu toata gurita, fericita ca suntem amandoua. Are un zambet atat de frumos, ca numai gandul la ea, zambind, imi insenineaza toata ziua. Tati a zis ca are cei mai frumosi ochi caprui din lume. Iar eu am zis ca Irina are cei mai frumosi ochi negri din lume.![]()
Lui Nati ii mai spunem si Mutulica (il mai stiti pe piticul din Alba ca Zapada), ca are fatza aia dulce si sugubeata.
A inceput intoarcerile pe burtica si mai nou rade cu zgomot si doar daca vorbesc cu ea. Iar daca o mai si pup pe burtica sau sub manute... se citeste incantarea pe fata ei. Sta cu ochisorii inchisi si asteapta sa o pup peste tot pe unde stiu ca o gadila, cu un zambet larg pe toata fata.
Dormim in continuare amandoua, ca inca se mai trezeste noaptea sa manance. Cred ca o sa ma tina pana la majorat cu halitul noaptea...
trunchiez sa nu cumva sa dispara mesajul...
andira spune:
In schimb Irina odata la 2-3 nopti se trezeste si plange de mama focului, pana ne ducem, eu sau Ionut, sa o culcam sau sa o linistim.
De fapt, il las numai pe Ionut sa se duca, mie imi ajunge cat ma tot trezeste Nati.
Ca sa va explic programul meu de noapte, de sambata trecuta: Irina si Nati s-au culcat ca de obicei la 10, eu la 11. La 2 ma trezesc ca-i cade lui Nati suzeta. I-o pun inapoi, ma uit la ea cateva secunde, si cad la loc.La 3 ma trezeste ca iar i-a cazut suzeta. La 4 se trezeste Irina in racnete, si ma duc chiauna sa o culc. Are un chef nebun de joaca, asa ca ma intind pe covor langa patutul ei, sperand ca daca o ignor se culca la loc. La 5, daca vad ca nici gand sa adoarma singura, o iau pe sus pe Irina in dormitor si ne bagam in pat sa dormim amandoua. Adormim, dar la 6 se terzeste Nati ca deh, e ora ei de masa. Ii dau sa manance, ma culc la loc. Iar la 7 se trezeste Irina definitiv, drept care ma dau jos, o iau in brate, ma duc la tati care doarme in sufragerie, i-o pasez, si mai dorm pana la 9 fara un sfert cand Irina da vesela usa de perete si intra cu surle si trambite in dormitor, cu tati dupa ea, sa ma ia si pe mine la joaca.
Vreau sa va spun ca mi-au trebuit 5 zile ca sa-mi revin dupa noaptea cu pricina. Asa ca mi-am facut o promisiune sa-l las doar pe tati sa se duca la Irina noaptea, ca altfel cad din picioare, daca fac de straja la amandoua.
oanamaria_luiza spune:
Andira, cand am citit programul de noapte m-au trecut fiori, asta pentru ca stiu ce inseamna sa nu dormi noaptea din cauza piticului, este absolut terorizant...eu ajunsesem sa ma gandesca cu groaza ca iar ma culc dar mai ales ca ma trezesc mai obosita decat ma culcasem dupa care trebuia sa merg si la serviciu. Las-o pe Irina in grija lui tati, poate aflati si de ce se trezeste plangand si remediati cauza. Ma plec si in fata ta
in privinta alaptatului...
In timpul zilei sta tot bunica cu ele, nu?
micuta iubitoare de ploaie si piticuta zambareata
Daria, Brien cu lanterna e fenomenal; ultima poza m-a dat gata, ochisorii aia mari uimiti, pur si simplu te lasa fara cuvinte, oare ce o fi in capusorul lui? tricicleta nu-i trotineta? sa ne arati musai si trenuletul cu dotarile aferente
inspectorul de noapte
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
rrox3 spune:
Mai Daria asta-i trotineta, nu tricicleta
E frumoasa foc! Sa o conduca fericit!
Se gasesc si moderne, dar sunt metalice, asta arata mult mai bine!
exploratorului cu lanterna!
Andira si Ioana se scoala in fiecare noapte, in ultimele 10 zile. M-a capiat. Nu dorm decat daca o tin langa mine in pat, altfel se trezeste si urlaaaa de cateva ori pe noapte. Ii ies masele si ultimul incisiv lipsa la apel si e jale. Foarte buna decizia cu impartitul piticotilor la asistenta nocturna.
si tin pumnii sa mai raresti trezirile.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
simonela spune:
Seara buna! 
Mai venim si noi pe aici, ca poate va e dor de noi??!!
![]()
Danuta, ma bucur mult pentru voi ca bebe din burtica e bine si (cred ca) de-abia astept sa fiu si eu din nou cu o minune in burtica...E o perioada binecuvintata, dupa parerea mea!! Lasa, nu fi suparata ca o sa fie baiat (inca nici nu e 100% sigur!) ca o sa fie la fel de dragut si scump ca si Mihai! Apropo, la ce nume v-ati gindit? Multa sanatate pentru toti 3 (4 cu Vali) va doresc!
A, era sa uit,imi pare rau de povestea cu cresa...Ce s-a intimplat? Se desfiinteaza, nu au avut succes? Pacat, ca am inteles ca erau de treaba si va placea acolo...Sper sa gasesti ceva ok in zilele urmatoare! Multa bafta!
Anca Micaela, imi pare rau pentru ce s-a intimplat, sunt alaturi de tine, imi inchipui ca nu ti-a fost usor, iti tin pumnii sa treci cu bine peste aceasta incercare...

Daria, mi-a placut si mie poza cu Brien cu lanterna, dar si cea in care face clatite cu tati! Si bravo lui Mircea ca face clatite!! Recunosc, din astea mai face si sotul meu, din cind in cind si ies foaaarte bune!!! Pupici frumosului destept (Brien
)!!! ![]()
Zuzu, m-am delectat si cu pozele voastre, sunteti o familie reusita! Bubu seamana bine cu tati, asa ca Sofia va semana cu tine mai mult! ![]()
Nino, am vazut si pozele cu Mihai, a crescut foarte mult si e tare fain (e drept ca e mai mare cu vreo 2 luni jumate ca Andrada, dar chiar se vede diferenta)! Mi-au placut pozele cu voi doi! Dupa cum ziceau si fetele, nu cred ca trebuie sa-ti faci inca probleme ca vorbeste doar pe limba lui sau ca nu face inca la olita!
Andira, m-ai naucit cu programul tau din noaptea despre povesteai...Imi aduc aminte ca taaare era greu si pentru mine la inceput - in primele trei luni, cind ma trezeam de 3-4 ori/noapte sa alaptez...Par tare departe vremurile acelea!! Pupici fetelor! ![]()
Cenia, nu stiu nimic despre preturile de la petrecerile McDonald's, dar te-a lamurit Rrox... Va doresc distractie placuta, sa va simtiti bine acolo!!! 
Gegea, va pupam si va asteptam pe aici! Sa vi se repare repede compul si sa va treaca raceala! Vad ca veniti in Bucuresti, pai in cazul asta te sun, poate reusim sa ne vedem!
Elinia, multa bafta cu bona!
Noi suntem ok, a plecat soacra, a revenit bona, si acum sunt mai linistita...
Andrada a cazut, din pacate, ieri, in casa, si si-a spart buza de sus taaare nasol si taaare m-am speriat cind am vazut-o cu gurita plina de singe! I s-a umflat buza si azi se mai vedea putin urma! Uf, bine ca a trecut...A alunecat pe parchet cu niste papuci de casa pe care i i-am dat ieri prima si ultima data si intr-o secunda a fost pe burta. Initial nu m-am speriat (era la 20 cm de mine) pentru ca ea inca mai cade - se grabeste si afara si in casa si odata e in nas - dar cind am vazut ca plinge tare, am zis "oops", ceva nu e in ordine!!! 
Cam atit, de data asta! Am pus niste pozici noi in albumul sept-oct 2006, daca aveti chef sa vedeti!
Va pupam!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
mamacita spune:
daria,n-am apucat sa citesc tot,dar am apucat sa vad poze bestiale cu Brien,care e asa scump ca ma uitase Dzeu dand"next"la poze,desi ele se terminasera
Si,de asemenea,am apucat sa citesc ca n-ai primit multumirile mele nici offline,nici in mesajul de la pg.4:"Multumesc,daria,pentru ajutor,esti the best

".Cred ca nu m-am exprimat suficient de clar
,dar sunt contracronometru vesnic de cand cu inceperea serviciului,incerc sa mai scriu pe aici,dar nu prea mai detaliez
;asta pana voi capata ceva rutina cu noul program,mai ales ca ma incapatanez sa-i pregatesc eu haine,mancare,sa-i spal rufe etc.
Inca odata,MULTUMESC,am primit diploma si cd,restul urmeaza,am inteles de la dl rezident.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

.Chiar vroiam sa va spun fetelor cu bone ca sunteti fericite,dar sincer,eu una nu ma "vait",pt ca nu mi se pare asa greu cu unul.Sa fi avut 2 sa va vad atunci ce mai ziceati
Desi nu am timp decat sambata-duminica ,cand e sotul acadsa si,pe langa curatenia generala saptamanala imi rezerv 2-3 ore de "wellness" numai pt mine
.Cred ca un rol f important il are organizarea timpului:cum te organizezi,asa te ai
si Sofilina ursulina