Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Este Jimi clonat , nu ca seamana...dar cine ciripea ca un cintezoi toata sarcina ca vrea un Jimi mic ...adevarul este ca in nemernicia mea eram convinsa ca o sa-mi semene leit...dar ghinion . Asta este din ciclul - "ai grija ce-ti doresti!"

Mergi la inceput

Gata, ai 1000 de mesaje...acum pot sa ma duc si eu acasa la Fratii Petreus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vad ca este mare agitatie cu analizele. Stati linistite, fetelor. De ce sa intepati copiii de pomana, doar de dragul analizei? E drept ca in principiu e bine sa ne facem cu totii analize din cand in cand, dar daca ei sunt sanatosi de ce sa-i intepam? Dorm, mananca, iau in greutate, sunt activi si fac o gramada de progrese.O urocultura, un sumar de urina si o coprocultura sa zicem ca sunt ok. E timp destul si pentru intepaturi.

Simo, l-am vazut si eu pe Luca. Nu-ti mai spun ca e copia lui tati, ca te superi si nu mai vorbesti cu mine (si la noi este aceeasi situatie). Dar zau ca e frumusel tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Nu dati cu rosii. Nu am habar ce se mai intampla pe piticodrom de o saptamana. Nu mai am net. Am intrat doar sa va dau o veste buna. Moderam si eu pe dial-up un subiect la canadience si am aflat ca valen e insarcinata in 6 saptamani!!!! Se prea poate ca voi sa stiti deja, dar vreau si eu sa aduc o data o veste buna...

Va pup pentru moment si o sa recuperez cand binevoieste sa dea drumul pe teava la net!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Asta da surpriza! Valen felicitari! Toata sanatatea din lume si o sarcina minunata.

Dr. Alina nu ma supar deloc ca seamana cu Jimi (ca dupa parerea mea husbandu e bucata ) ... sunt doar contrariata de cat de tare seamana ... chiar asa? eu pe unde eram?

Ce ma bucur ca si tu zici ca nu trebuie sa intepam copii.

Sofia Ce face Nuka cea de 11 luni si o zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Valen, felcitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Eu sunt nefericita posesoare a unui copil diareic si usor febril . L-a apucat brusc, dupa-amiaza.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Da fetelor, este adevarata vestea buna adusa de Sofia!
Valen este cu mine in odisee la: mamici de mai - iunie 2007.
Mi-ar place sa pot duce si eu sarcina la bun sfarsit dar, nu stiu ce sanse exista.Am continuat sa sangerez (nu asa mult dar suficient), am fost la spital pentru investigatii insa, nu s-au putut pronunta daca bebelusul este sau nu mai este in viata.
Au spus ca este posibil sa se fi oprit din evolutie de la 6 saptamani.Eu am 9 saptamani si 5 zile astazi de la UM.
La mijloc este vorba de 3 saptamani si 5 zile de cand ei cred ca s-ar fi oprit din evolutie.

Intrebarea mea pentru voi acum vine: Este posibil sa se fi oprit din evolutie fara sa sangerez ca in cazul unui avort si fara sa inceapa sa se elimine?!
Specific ca am inceput sa sangerez doar de 3,4 zile.Primele 3 doar putin de tot iar astazi ceva mai mult.Nu atat de mult insa incat, sa umplu un pad.Doar pe mijloc am facut o pata buna.
A mai trecut cineva prin asta? Cum a fost pana la urma?
Astazi ajung la doctorul meu sa vedem, cum stau lucrurile si am sa va tin la curent.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

GinaM imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Sangerarea destul de prelungita nu prea prevesteste ceva bun dar sper din tot sufletul sa nu fie vorba despre o sarcina oprita in evolutie

Ruxi diareic sau kkrisit?

Mergi la inceput

Gina, imi pare rau daca e asa cum zici tu. Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie. Dr. a zis ca e de 6 saptamani, iar eu trebuia sa fiu in 10 saptamani cand am inceput sa sangerez. Dar a inceput brusc totul, cu sangerare mare si in 2 ore am si eliminat singura.
Eu m-am dus la spital cand am inceput sa sangerez si la ecografie mi-a zis ca e oprita in evolutie si ca arata ca de 6 saptamani.

Mergi la inceput

Simo, diareic, kkrisit ... face apos si scoate bucatele de mancare de la pranz. Ma ingrijoreaza mai tare treaba cu febra, mai ales ca acum e noapte, s-a culcat si mie mi-e si teama sa ma culc.
Poate sa fie de la dinti? A devenit brusc miorlait dupa-amiaza, a inceput cu diareea si acum seara parca mi s-a parut ca a aparut si un colt de dinte.

Mergi la inceput