Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi tot ce se poate sa fie de la dintii astia parsivi. De ce nu incerci sa-i dai putin Nurofen prin somn, eventual cu seringa din dotare...i-o pui in coltul guritzei si tzushti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Valen sanatate maxima si sarcina usoara! Felicitari !

Gina sper din suflet sa fie totul ok

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, ce dragute sunteti. Am vazut ca ati felicitat-o pe Sarah si va multumesc frumos; eu sunt insarcinata dar nu vreau sa ma bucur prea tare pana nu merg la dr. sa-mi confirme ca totul este bine. Deocamdata nu am primit cardul cu asigurarea de sanatate si astept, insa aseara am facut temperatura 38 cu 2 si asta nu prea imi miroase a bine, ca nu dau semne de raceala, deci e o infectie pe undeva. Daca repet episodul si in seara asta e musai sa ma vada un dr. maine, ca-mi doresc mult un fratior pt. Sarah. In rest, dorm mult, toata ziua la toaleta, mirosurile sunt insuportabile, stiti voi...Simo, am apucat sa-l vad pe Luca; e frumusel foc, sa va traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi sananate mult lui Matei!

Si acum sa ma lamentez...

Ia ghiciti ce-am gasit acasa cand am venit?!?! Exact, un Vladut moale ca o carpa... deja ma exaspereaza situatia asta .

Anya20 am luat aminte la cele scrise de tine referitor la analize, dar zau ca nu mai stiu ce sa cred cu bb mic al meu... Abia a iesit adoua masea si iar cadem in moleaseala?!?!...Asa repede la nici o saptamana dupa spaima trecuta? stiu ca iar te sacai cu treburi medicale si ma simt ca naiba Mai bine pove de Anya mica sa ma invelseles putin !

Ioana uite ca insir lista de analize gratuite:
1. HLG
2. VSH
3. Fibrinogen *
4. Sideremie
5. Calciu ionic
6. Calciu seric
7. TGP *
8. Uree
9. Creatinina *
10. Coproparazitologi
11. sumar urina
12. urocultura

Acum pe lista asta sunt niste chestii care habar nu am pt ce sunt (alea cu stelute )...
Acum poate ca a exagerat 'medica' atunci cand a facut lista, ca doar nu era sa se puna cu nebunii... Dati- va si voi cu parearea... Multumiri multe
Ma dus sa supraveghez puiul.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

maddy.
Gabriela, felicitari, ma bucur mult pentru voi! Sa va mearga totul bine in noua tara, cou noul bb. Sa ai o sarcina usoara, si sa intri sa ne mai povestesti!
Gina, ne gindim la tine, speram sa fie totul bine cu bb in burtica.
Ruxandra, eu cred ca isi scoate pirleala pentru noaptea aia dormita. Nu te supara, glumesc si eu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Gina,imi pare rau sa aud ca ai probleme.Sper sa fie bine pana la urma.Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie,cu sangerari usoare inca de prin a 4 a saptamana,cu mers la medic la 5 sapt.,mi-a dat duphaston pt fixare,la 6 sapt mi-a confirmat ca inimoara bate,am continuat tratamentul,au continuat si sangerarile.Am mers la un control in sapt. 12 la un alt medic care mi-a spus ca sarcina era oprita in evolutie in saptamana 7 si nu s-a autoeliminat din cauza medicamentelor.Sper ca la tine sa nu fie vorba despre asa ceva.Te pup si-ti doresc numai bine.

Valen,felicitari si sa nu mai faci febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, super Valen, ma bucur mult! Sa dea Domnul sa ai parte de un bebelus sanatos, frumos si energic, la fel ca si Sarah si de o nastere muuult mai usoara decat prima oara (acum chiar ca esti pe maini bune, acolo).

Gina, imi pare rau ca ai niste semne rele, eu sper ca Doamne-Doamne sa il lase pe bebelus in burtica si sa fie un fratior pentru fetitele-cucuietele!

Ruxi, vaaaai, ce-i face Matei lui mami, abia se bucura si ea saraca de somn! S-ar putea sa fie de la dinti, incearca putin Nurofen. Daca are scaune dese si moi treci pe tratament pt diaree: Hidrasec pliculet dizolvat in ceai sau apa, scrie in instructiuni si lichide multe plus regim: orez cu morcovi, mar copt cu branzica. Trece repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

miflore...eu maine si poimaine nu sunt acasa, dar vineri pe la 4.30 ma straduiesc sa fiu. foarte dragutz din partea ta sa treci prin Crangasi (dar doar daca iti este in drum, daca nu trecem noi, ok?)...multumim frumos!

cu tortul, am retinut cofetaria (merci), poate trecem si noi sa intrebam, as vrea totusi sa stiu cam cu cata vreme inainte sa comand. tie ti l-au facut repede?

casuta zici ca de pe net...pai fac o cautare si daca nu ii dau de cap, apelez tot la tine...

tocmai ne-am intors din oras...ultima data cand am iesit fara copil a fost in august...si nu pe la sfarsit!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Irina,locca,simo

locca,imi pare rau ca iar ai probleme cu Matei,sper sa fie de la dinti si nu altceva.Mai dai si niste biotics.

valen,felicitari!Sarcina usoara!

Gina,tinem pumnii sa nu fie grav!

copilul meu de unde avea nasul infundat,pe seara a devenit f mucos si a inceput sa si tuseasca.I-am dat ambroxol,ca de asta aveam prin casa.Ce mai putem da pentru tuse la varsta lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ohoho, ce veste minunata!!! Valen, sa traiesti, sa infloresti, iti doresc o sarcina usoara si un bebe2 sanatos!!!
Ruxandra, sanatate multa Mateiusului, sa-i treaca repede kkriseala!
GinaM, sper sa fie totul bine, tinem pumnii!!! Sa ne tii la curent!
Simo, ca tot te vad activa p-aicisa, sa-ti zic si eu de cocodrillo; cica ar fi magazin in carrefour orhideea, in spatiile-alea comerciale; haine frumoase la coco astia!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput