Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
country girl spune:
Simo, salutari de la Briusel, ca doar daca-i marti e Belgia iar stelele de pe steagul Uniunii s-au mutat pe fata mea doar ca-s roshii ![]()
Pai, l-am trimis pe huzbandu' (da, ii transmit salutarile tale
) dupa Syriana, Good Bye and Good Night si cam tot ce de la Oscarurile trecute a aparut dar n-am vizionat noi din motive de prunca.
Profit de ocazie sa ma documentez despre Art Nouveau (ca tot e Briuselul exponent de frunte) si sa gatesc (ceea ce in mod obisnuit nu reprezinta o prioritate).
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Si ma bag in seama pe forum ca sa am stele rosii si pe DC nu numai pe fatza. (iegzplicatzie: mi-a dat farmacistul o solutie roshie de dezinfectat bubele si acum sunt pictata ca iepurasul ala din desene animate)
Simo74 spune:
Ina trebuie sa ne bagi o poza
ca asa ceva nu e de pierdut...si promit ca in semn de solidaritate ma pictez si eu cu mov![]()
Simo74 spune:
Si draga mea, trebuie sa-ti dau o veste proasata...stelele rosii le primesti pe DC doar de la 1500 de mesaje in sus...dar oricum te-ai scos ca le ai pe alea de pe fata 
PS sper ca nu ai si alte simptome nasoale, adeca febra si alte chestii urate si eu sa ma hlizesc pe aici ca nesimtita de bubitzonele matale
b_irina_c spune:
Ina ups... te-am indus in eroare...
... dar eu asa credeam ![]()
Am plecat... ma tarasc spre casa...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
country girl spune:
Irina, carevasazica asa, m-ai indus premeditat in eroare, pe mine, o sarmana buboasa?!![]()
Simo, n-am febra, nici alte-alea, doar ma cam dor aosele batrane dar aia poa' sa fie si de la schimbarea de vreme ca ups vine toamna la Briusel...
In alta ordine de idei ma oftic de nu mai pot ca anul asta toate mi-au mers de-a-ndoaselea desi cica ar fi trebuit sa-mi mearga de numa-numa, fiind anul Cainelui iar eu fiind Caine dupa horoscopul chinezesc. Si sa-i mai crezi ca pe chinezii aia batrani?! Nici cat pe Irina![]()
country girl spune:
Dar de-aia tot mai bag patru mesaje sa ajung la 1000! Macar o realizare sa am si eu pe ziua de azi!
country girl spune:
Am vizionat in familie pozele Filosofului la un an si a declarat hazbandu' ca seamana mai degraba cu Jimi decat cu tine. Desole!
country girl spune:
Si, ca sa poti pleca linistita acasa, eu zic ca hazbandu' nu stie ce vorbeste. Comenteaza cand fiica-sa e blonda cu ochii albastrii
Editez tot aici ca sa nu stric frumusete de numar rotund: acum, cu sentimentul datoriei implinite imi astept fata de la cresa si ma duc la alte trebi, dorindu-va o seara placuta tuturor!
Ne mai citim noi saptamanile astea, de cand Simo si Irina au complotat si mi-au ridicat targetul la 1500 de mesaje![]()