Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bine mai Simo, o linistesti pe Irina si ma nelinistesti pe mine?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, sa vedem cite gratuite face Irina intii. Intr-adevar te-a linistit Simo.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi ca la asta nu m-am gandit .
Pai, poate tie ti-a spus de analize din cauza suspiciunii de dermatita atopica ccc care exista la Mateias.

Hai ca o sa o intreb pe Ioana (dr) si de asta ...apropos, stii unde are cabinetul, chiar pe Titulescu la librarie (in capatul strazii tale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Multumesc pentru respunsul legat de fier.

Cu cititul stau prost,abia am citit capitolul asta.,dar nu ma lasa copilul.E f maraita,am chemat dr de familie, a zis ca are faringoamigdalita si nu i-a dat antibiotic ca nu are febra.De mancat nu a mancat nici azi,a baut doar 100 ml lapte..clar ca o doare gatul.Nasul e infundat si nu sta deloc sa-i bag ser,mai rau e noaptea ca nu poate respira.Sper sa-i treaca mai repede.

Despre analize..am auzit si eu ca e bine de facut un set la 1 an,dr mi-a zis sa-i fac numai hemograma,din deget si daca are anemie sa-i fac si restul,din vena.

Mihaela_e,ma bucur ca a inceput sa pap Alexandru.Ce tratament ti-a dat Stanciu?

Ioana,La multi ani cu intarziere!

Kid,foarte frumos motanul!

Locca,s-o tina tot asa Matei cu somnicul!

Inaa,sanatate Noeliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana, Ruxi raspuns general .
Eu am facut mai demult o copro si o urocultura gratis la Sanador cu trimitre de la 'medica' de familie. Si m-am dus eu cu kk in geanta si hartia in mana (mai tineti minete episodul ?). Se pot face asa numai ca trebuie sa vii de la cineva agreat de Sanador (cel putin asa am inteles eu...). Si iti face si fra trimitere ce vrei tu, doar ca atunci platesti tot .

Ioana tu esti cu cautarile , vezi poate e o lista pe undeva cu analiele gratuite.

Simo esti o draguta ca de obicei .

Cu analizele poate ca exagerez eu, nu-i deloc exclus ca le am pe astea . Faza e ca si Vladut e suspect de atopica... la bubitele alea nu le-a dat nimeni de cap si la un mom dat i-am dat o singura data cu elocom si au trecut. La care Calapod a zis ca e f. posibil sa fie DA ca au trecut cu elococmul ala instatnt... dar fara alte recomandari sau intrebari ulterioare, desi la fiecare control el e usor rosu pe ceafa...

Maddy pt Bianca sa se faca bine cat mai repede!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Simo, stai linistita, glumeam. Oricum o sa-i fac analizele, asa, pt. linistea mea, desi sotul m-a amenintat ca el nu vine sa asiste . E adevarat ca eu am cam pistonat-o cu dermatita atopica, dar atunci de ce sa-mi spuna ca ea recomanda analize tuturor?
Chiar ma gandesc in viitor s-o vizitez pe dr. voastra, e foarte aproape de noi.

Mergi la inceput

Maddy, ufff, sper sa-i treaca repede durerea de gat, mititica. Ce-ai mai tras si tu cu diareea si acum cu raceala.

Mergi la inceput

Ruxi la noi e invers , cand va trebui sa-i fac analize lui Luca se va duce Jimi in mod sigur ca io plang si cand ii face vaccin

Kidule mi-am adus aminte de sot...ce ma distreaza cum il zaresti tu pe Jimi prin diverse locatii in Bucuresti

Irina in alta ordine de idei, ca iar imi aduc aminte, cred ca am un puseu de desteptaciune , mentionai ceva la un moment dat de un coleg de servici care are Baby Einstein pe DVD? Noi le avem cam pe toate dar sunt pe DVX si nu vreau sa pun infantul sa se uite la calculator...m-a disperat fratilor cu BE, asta. Este addicted direct si nici macar nu cred ca este bine sa se benocleze la tv, dar ma rog, revenind la oile noastre, crezi ca ai putea sa-mi faci si mie rost de cateva? Noi avem pe DVD decat Baby Bethoveen si Van Gogh. Saru'mana anticipat

Maddy pupam Biencutza sa-i treaca faringoamigdalita si sa-i revina pofta de mancare.

Ina sa ne spui si noua ce filme frumoasa o sa vizionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by Simo74
Irina in alta ordine de idei, ca iar imi aduc aminte, cred ca am un puseu de desteptaciune

M-am distrat bine... da asa e ziceam de colegul cu BE. Sper ca maine sa nu uit sa-i aduc DVD (eu le colectionez pt mom cand ma voi urni sa-mi cumpar unul ) si apoi le raspandesc eu cumva .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Dragelor, ajutati-ma si pe mine please. Pe unde este magazinul care comercializeaza hainute marca Cocodrillo (sau cam asa ceva), lang Circ?

Mergi la inceput