Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata tuturor burticilor! Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, frumoasa, ca vremea de afara!!

Din pacate n-am reusit sa bagam net acasa in Baneasa unde ne-am mutat pt ca nenea administratoru nu ne da voie pe terasa blocului, ca cica acolo urca doar persoanele autorizate care au treaba sa repare terasa si ca trebuie sa aprobe Asociatia Generala...blablab;a Se pare ca o data cu mutarea asta s-a intamplat ceva cu norocu nostru, ca vad ca dam din belele in alte belele..sper sa treaca.

Am vazut ca vb de niste carticele, nu stiu depsre ce e vb, insa presupun ca sunt de interes, deci va rog cine poate sa mi le trimita si mie pe draghici_irina@yahoo.com

Adinush si noi suntem invers cu Rh-ul, speram sa ajungem la dr cat de repede sa facem iar testul, ultima data iesise negativ si la noi..acu vreo 6 sapt

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Liuda mie foame nu prea imi e ca am mancat cate ceva si sanatos si mai ...., dar somn imi e pt ca sunt la serviciu, am venit dupa un concediu de 2 luni, si m-am dezobisnuit de programul asta. mai nasol este ca bebelinei nu-i place pozitia pe care o am eu pe scaun si ma taxeaza... ma cam doare burta in zone in care nu mai m-a durut pana acum.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

megbeng, oricum am mancat branza cu mucegai, asa ca...probabil ca voi face candva analiza pt listeria (am facut-o inainte sa raman insarcinata)...

cat despre infectiile urinare; tocmai am aflat ca am si eu una..urmeaza sa sun maine dimineata dr sa vad ce naibii iau, nu ca as avea multe variante

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

MEGBENG nu-ti mai face tu griji cu listeria de la blue cheese, nu se ia asa de usor, si oricum la cata mancam noi... e genul de gust care te rasfata, mie imi place mult, dar mananc rar si nu in cantitati mari. oricum manca lumea si inainte sa apara nebunia asta cu tot felul de boli... inainte nu se mai imbolnavea lumea de la mancare, si mancau femeile din toate cate aveau chef si pofta...
sa-ti spun ce am patit eu odata cu o colega care lucreaza cu mine la hotel... este si ea insarcinata, o saptamana mai putin decat mine, si este la intrecere cu mine la orice... ma distrez tare pe seama ei, ca e cam nebunica si disperata din pacate... trebuie sa compare ea care mananca mai sanatos, care e mai slaba, care e mai mai decat cealalta...
si am auzit ca tot vorbeste despre mine cu ceilalti, auzi ca eu nu imi iubesc copilul... si de ce? ca m-a vazut ea ca beau o ceasca de cafea dimineata.... (ce nebuna... ) Si odata a spus despre mine ca s-a uitat ea in lista mea de cumparaturi( !?? imi umblase prin lucrurile mele, iti dai seama...) si a vazut ca eu cumpar blue cheese...
asa ca stai linistita, nu te speria ca mananci un pic din asta sau din altceva, exccese nu e bine sa faci oricum din nimic... nu asculta la ce zic altii , doar ai grija de tine , faci cum stii tu ca e bine, si iti place.

GIO , ma bucur sa aud ca ai amintiri bune despre malta... e frumos aici, e o viata linistita. eu locuiesc in Mosta, ajungem in sliema in 15 minute cu masina... oricum aici locul e mic si ajungi repede oriunde :) sliema e unul din locurile mele preferate, mergem des acolo la plimbare pe malul marii, e frumos sa stai acolo dar e o zona foarte scumpa... Baietelul este roman?
poate ajungi in viitor iar pe aici, ne intalnim cu bebelusii :)

diana 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor alo sa va zic ceva nou!!!
MIE FOAME!!! chiar e nou nu-i asa ? de la o vreme am o foame de lup, dar am taiato cu painea, si toate alea fainoase, pizza si pastele ca e treaba cam proasta. azi avem supa de zarzavat (cu ciuperci) si orez cu gratar. Mai am si ardei impluti dar cred ca o sa renunti la ei!!!
pofta mare !!! si inca mai am o veste - imi este si somn!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Gata aventura nu dadusem sharing.....Acum se vad.....

20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna la burticute,
fetelor, am si eu o intrebare, sper sa nu vi se para de copil tont...acum 2 sapt am fost la eco 4d si dr mi-a spus ca bebe al meu e mai dezvoltat decat sarcina?????, adica e , dupa masuratori, mai mare cu o saptamana.Adica, dupa um ar trebui sa nac pe feb dar eu de fapt voi naste pe 30 ian sau 1 feb...E posibil?a mai fost cineva in situatia asta?ca nu prea am stiut ce sa zic.oi fi mancat eu prea mult?daca bebe creste in ritmul asta o sa nasc si mai devreme?se devanseaza DPN?Voi ce credeti?
AMAYA, te rog din sufletel, trimite-mi si mie carticelele acelea despre copii la adresa nicolescu_elis@yahoo.com
LIUDA,ce mai mancam si noi azi, draguta, ca de cand citesc pe forum a crescut bebe al meu mai mult decat varsta sarcinii, o sa fac un moldovean mancacios!!!!
va pup,
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cum stati voi cu saptamanilie acasa tot nu inteleg!!! Pai eu stau numai duminica si intru in isterii, culcate scoalate culcate soalate, ma dor oasele de la atata pat ba pe o parte ba pe alta, amortesc, imi caut de treaba incep sa fac mancare - deci incep sa bag in gura tot mai mult fara sa simt foame. deci ma ghiftuiesc!!! Chiar e ceva nasol pentru mine sa stau acasa si in pat - ca alte pozitii nu am cum ca ce alceva am de facut decat tv si pat? ca de spalat spala masina, de curat e curat .... deci panica totala cand e vb de stat acasa o zi intreaga fara activitate.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Liuda m-ai distrat tare cu ajunsul la tv ca sa te intelegi cu plodu
Si eu sper la fel; nu e asa usor cum credeam sa educi un copil dar daca-ti pasa si te implici (nu astepti de la altii: bunici, bone, super nany) io zic ca iasa ceva pana la urma.Am vazut si eu cazuri de genul "retineti si evitati" de cupii care urla la parinti inlemniti de spaima furiei odraslei.Doamne fereste si tine-ma intreaga la minte sa troznesc copilu din prima daca face asa...

Meg: nu dau cu rosii; inteleg ca si eu m-am dat la chesti interzise ca nu mai puteam de pohta!

Ce e cu cartile de care vorbiti?

Pe mine ma doare rau un (1) sold. Mai are careva asa durere? Mi se pare ciudatica...

V-am pupat pe burtici cu bebici,

Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Cristia, aceleasi dureri le am si eu cu soldul stang, daca ma aplec simt ca ma inteapa pana in talpa. Si aplecat vreau sa spun 10-15 grade, nu cu nasul la talpi. Ieri l-am pus pe tati sa ma dea cu diclofenac gel, dar nu stiu daca chiar e voie. M-a lasat durerea cateva ore. Acum sunt la munca, ma doare de-mi vine sa behai. Oare mi se trage de la dormitul pe stanga?

cristiana 21+

Mergi la inceput