Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am primit cartile, multumesc frumos de tot!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Ylilimic, mersi mult pt carticele!!! Inca nu m-am uitat pe el dar intentionez.

catalina, am simtit ceva asemanator cu ce spui tu cand bb era cu capul in jos si..sughita. vezi poate n-o fi acelasi lucru...Cat despre contractii, eu am in jur de 10 pe zi. ce-o mai fi in timpul noptii nu stiu dar mai sunt sigur.

diana, legat de Malta eu am niste amintiri deosebite; acolo este un baietel de care am fost foarte atasata. El e in Sliema, tu unde esti?

hai sa incep eu acum cu mancarea; de cand nu mai iau fier am pofta de mancare; dar sa vedeti ce pofta!!! ieri spre exemplu s-a dus barbate-miu sa ia somon afumat si mi-am facut salata cu avocado, rosii, castraveti si ceapa...salivez si acum. acum am pofta de branza cu mucegai; poate imi reamintiti voi de ce nu e bine sa mancam..acum cateva zile am ras 3 pungi de turta dulce...am niste gusturi tare perverse. am inceput si sa iau in greutate, daca tot mananc...am luat deja 2 kg, in ideea in care de-abia de 2 sapt ma simt si eu un picutz mai bine si nu mai am greturi.

Va pup

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineta !!!
da mai scriti !!!
Fetelor ce e cu cartile alea, despre ce sant ca nu am fost pe faza!!! Dar daca cere toata lumea - fac si eu dupa instinctul turmei - si cer si eu ca vorba aia romaneasca "sa fie acolo"
dar chiar despre ce este? dati-mi si mie pe mondistar@mail.ru
o zi buna pentru toti!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

AMAYA, multumesc frumos, esti o scumpa,

SALINA, draga mea, eu iti propun sa stai linistita, in primul rand, gandeste-te ca BB este bine, acest lucru conteaza cel mai mult, atata timp cand sarcina decurge ok, nu ai de ce sa iti faci griji, cat despre valorile tale "fabuloase", nu iti mai fa atatea probleme, ai sa faci tratamentul ca la carte si ai sa vezi ca vor reveni la normal. Iti spun sincer ca mie urocultara nici macar o data nu mi-a iesit cum trebuie, mereu mi-au gasit cate ceva, trebuia sa o repet saptamana trecuta, dar inca nu am facut-o pt ca mi-e goraza...
Sanatate multa si multi

FETELOR, EU CUM POT SA IMI TREC JOS LA SEMNATURA CELE 2 CARUCIOARE ROZ, VA ROG AJUTATI-MA SI PE MINE CA SA MA DAU MARE...

Alexia si Daria 22+

Flavia

Mergi la inceput

stiu ca ma expun la rosii, da hai sa-i raspund lu' gio..eu nu m-am putut abtine la bramnza cu mucegai..inainte sa raman gravi luam cam in fiecare weekend si o combinam cu struguri sau cu somon afumat, eventual cu un pahar de vin..teoretic riscul e sa fie contaminata cu lysteria
eu mi-am facut analiza si acum si la sarcina trecuta, (pe care am pierdut-o) si mi-a iesit negativa, asa ca desi principiul nu e tocmai corect, am zis ca nu am sa nimeresc fix acum branza contaminata, ..pentru linistea mea am sa repet analiza, oricum...

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna fetelor, eu sunt de martie aprilie 2007 dar as fi putut face parte si din grupul vostru pt ca am 18 sapt si 5 zile; va citesc mereu ,sa vad cum va mai simtiti, ce va mai urma;
Am vazut ca aveti nici carticele care m-ar interesa si pe mine si va rog sa mi le trimiteti si mie la adresa cami_n_n28@yahoo.com
Va doresc sarcini usoare, si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

megbeng, cu listeria nu e chiar asa.Sarcina trecuta am avut-o era 1/160, la limita.Si sa stii ca nu e numai de la branza cu mucegai, si de la branza si de lactate etc..carne...Dar nu am avut bimik.Eu zic sa stai linistita.
Branza cu mucegai nu e indicata a fi mancata din cauza bacteriilor pe care le-a dezvoltat produsul, atata tot.

AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

da, la listeria e ok titrul pana in 1/320..sigur ca se poate lua si din alte surse, da pe mine sursa asta ma framanta

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor uneotri cand vad la tv chestiile alea gen schim de mame sau supernany sau mai era aia cu schimbul locului mama - fiica ma luau ametelile!!! Stateau mamele alea de 40-50 de ani si plangeau cu lacrimi de crocodil ca are copilul 12-17 ani si nu se intelege cu el!!! Ceri ajutor de la altii, pai nu tu l-ai educat?! Sau aia mici de la 3- la 6 ani care ti se catara in cap si te scuipa, si te baga, si te loveste si tu stai ca proasta si te uiti!!! Sper sa nu ajung chiar asa !!!
ca exemplu noi eram acasa 2 fete, fratele lui taicameu- are o fata si un baiat! Nu ne intalneam tare des ca nevasta-sa nu stiu de ce dar nu vroia nici un contact cu noi!!! Dar de sarbatori ne duceam la bunei(parintii lui taica-meu si a lui fratiso) unde vrei nu vrei stateai la o masa!!! Bunica-mea saraca pana le punea pe toate pe masa, si clar ca ca batranii mai uita una alta, se mai ducea iar pe la bucatarie, pana venea si tot asa, o mai ajutam noi - dar oricum mai foia si se mai intindea un pic!!! In schimb ei in casa aveau o regula stricta si le placea sa se tina de ea - intai se aseaza toata lumea la masa si atunci cei la in varsta adica bunelu-meu si stapanul casei ura pofta mare si se apuca lumea de infulecat!!! Era unica traditie pe care ei chiar vrioau s-o pastreze ca asa au apucat si ei de la parintii lor!!!
pai vreau sa va zic ca verii astea ai nostri odata nu au asteptat sa puna bunica toate felurile de mancare pe masa, numai punea ceva - ei sa bagau in farfurie, ea sarmana pana se aseza erau toate farfuriile incepute!!! Si odata nu am mai suportat si i-am zis - bai daca stiti ca asa le place, faceti-le si voi pe plac ca nu veniti chiar in fiecare zi, doar de marele sarbatori - respectati-le si voi traditia ca doar 5 minute aveti de asteptat!! Pai sa vezi ca tot maica-sa a sarit cu gura - ca daca le este pofta si foame sa manance cand vor!!! Pai daca tu ca mama nu poti sa le explici ca daca asteapta 5 minute nu mor dracului de foame. Ca nici nu erau copii de 3 ani erau mai inalti ca ma-sa!!! Iar batranii chiar se amarau foarte tare - si daca incercau sa le zica ceva - masa iar zicea daca nu-ti place nici nu mai venim ca daca le este foame ce sa faca ?! Asa ca totul depinde si de parinti - sper sa pot sa fiu altfel, macar sa iau exemplu de la maica-mea ca nu ne-au batut si am inteles din cuvinte ca asa e bine si asa trebuie si daca undeva greseam si din o privire intelegeam ca nu e bine - nu era nevoie de scandalutri si explicatii. .. Sper sa nu ajung la tv ca sa ma ajute sa ma inteleg cu plodul!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gio, mercic de raspunsul prompt. Vineri cand am facut eco era cu capul in partea stanga. S-o fi intors dupa? Dar oricum am inteles ca acuma inca mai are loc sa se intoarca de mai multe ori. Cand e normal sa se intoarca de tot?

Cata 26+

Mergi la inceput