Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Macar de-ar da un semn mic acolo, ca ar vrea sa iasa. Cer prea mult?

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, la noi inca n-a ajuns ploaia, inca este cald afara, dar eu n-am ce plimba. Doar sa ma mai plimb pe mine putin, cat mai pot.

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by floricika

buna fetelor
Nu ati zis nimic de camera lui david si de picturile de pe peretiFloricika mamica de David Gabriel (15.09.2006) url="http://photos.yahoo.com/flory1008"]Poze[/url]

Floricika, sa-ti traiasca bebelul!
Spune-mi si mie te rog cum ati facut picturile de pe pereti, ati avut sabloane, sau cum, cu ce??
Sar'na mult.

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mamicilor, voi ce lapte praf folositi? Noi am luat Milumil la inceput si a trebuit sa-l schimbam ca ne-a zis dr ca de la lapte are probl cu brobonitele pe fata si l-am schimbat cu Nan 1 care se pare ca nu se satura cu el mananca des si mult si nici nu asimileaza..de laptele Topfer stiti ceva? folositi?

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Floricika sunt super picturile sin camera lui bebe. Eu le-am vazut de mai demul dar am uitat sa spun ca-mi plac. I le-am aratat si sotului meu si i-au placut si lui. Am vrea si noi sa face asa o camera pt bebe al nostru, dar nu avem cum sa facem intr-o garsoniera si cu chierie pe deasupra.

37+ Luca

Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Microbu, uite aici cate ceva:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=361

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Buna fetelor.
Eu sunt tare nedumerita. Am fost ieri la dr meu; ar fi trebuit sa stabilim ziua pt cezariana. Dar mi-a facut o eco 2d si a zis ca placenta e cam imbatranita si e prea mult lichid amniotic; asa ca, ca sa fie el sigur, m-a trimis sa fac o eco 3d ca sa ma soare nu stiu ce indici de rezistenta ai placentei. Ecograful (dr. Iosup de la CMU) mi-a zis ca bebeica e bine, lichidul este peste medie dar nu patologic (se masoara un indicator AFI la care media este 18, uar peste 25 nu e bine; la mine este 23), si ca o putem scoate si astazi; la el a iesit ca fetitza are 4.2 kg, asta dupa ce la eco de aseara avea 3.5kg. Nici nu stiu ce sa mai cred. L-am sunat pe dr. meu si i-am zis, dar el spune ca n-are cum sa aiba 4.2kg, si m-a chemat abia miercuri, sa vedem iar cum mai stam. Eu nu mai am stare pana atunci, ca oricand poate sa iasa. Teorettic eu am 36sapt si 6 zile (dupa UM) dar la ambele eco a iesit ca ar avea 38 sapt si 6 zile. Uffff, nici nu stiu ce sa fac.

Diana 37w cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by GETY

Sandra, nu-i asa ca li-e bine in burtica? Ce sa iasa afara? Au papa, nu trebuie sa suga, dorm bine mersi, le leganam cand iesim sa facem si noi doi-trei pasi afara. Au de toate, ce le mai trebuie. Eu ma uit la a mea: parca nu s-ar mai da iesita. S-o mai iau cu binisorul, sau sa pun piciorul in prag?
Eu nu o mai iau deloc cu binisorul ca de-atata bine nu vrea sa iasa . Am umblat saptamana asta ca nebuna peste tot, am facut curatenie, urcat/coborat scari, m-am plimbat ore intregi, in pat stau numai cateva ore noaptea cand dorm. Iar azi dimineata de "plictiseala" m-am apucat de copt vinete ca sa le pun la congelator . Toata sarcina nu am putut manca salata de vinete din cauza ARSURILOR si acum ma razbun, sa mananc 10tone dupa ce nasc.

Chiar, intrebare: Ce NU avem voie sa mancam cand alaptam? (vinete am voie? )

Sandra 39w5d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by martha78

Microbu, uite aici cate ceva:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=361

Martha & Darius

Sandra 39w5d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza'

HAZUL, MICROBU, ELOISE-Multumim mult, in sfarsit nu mai suntem cei mai mici cand iesim in parc

ALIPITICOT- bine ai revenit! Refacere usoara!

MEXXA- eu in locul tau, n-as mai sta pe ganduri si m-as muta! gandeste-te ca e mult mai usor sa ai pe cineva sa te ajute la nevoie, e ingrozitor de greu sa te descurci singura cu toate! parerea mea...

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput