Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 26
GETY spune:
Macar de-ar da un semn mic acolo, ca ar vrea sa iasa. Cer prea mult?
GETY
39 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Ramomar, la noi inca n-a ajuns ploaia, inca este cald afara, dar eu n-am ce plimba. Doar sa ma mai plimb pe mine putin, cat mai pot.
GETY
39 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by floricika
buna fetelor
Nu ati zis nimic de camera lui david si de picturile de pe peretiFloricika mamica de David Gabriel (15.09.2006) url="http://photos.yahoo.com/flory1008"]Poze[/url]
Floricika, sa-ti traiasca bebelul!
Spune-mi si mie te rog cum ati facut picturile de pe pereti, ati avut sabloane, sau cum, cu ce??
Sar'na mult.
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
martha78 spune:
Mamicilor, voi ce lapte praf folositi? Noi am luat Milumil la inceput si a trebuit sa-l schimbam ca ne-a zis dr ca de la lapte are probl cu brobonitele pe fata si l-am schimbat cu Nan 1 care se pare ca nu se satura cu el mananca des si mult si nici nu asimileaza..de laptele Topfer stiti ceva? folositi?
Martha & Darius
scumpik_lui spune:
Floricika sunt super picturile sin camera lui bebe. Eu le-am vazut de mai demul dar am uitat sa spun ca-mi plac. I le-am aratat si sotului meu si i-au placut si lui. Am vrea si noi sa face asa o camera pt bebe al nostru, dar nu avem cum sa facem intr-o garsoniera si cu chierie pe deasupra.
37+
Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
martha78 spune:
Microbu, uite aici cate ceva:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=361
Martha & Darius
DiaB spune:
Buna fetelor.
Eu sunt tare nedumerita. Am fost ieri la dr meu; ar fi trebuit sa stabilim ziua pt cezariana. Dar mi-a facut o eco 2d si a zis ca placenta e cam imbatranita si e prea mult lichid amniotic; asa ca, ca sa fie el sigur, m-a trimis sa fac o eco 3d ca sa ma soare nu stiu ce indici de rezistenta ai placentei. Ecograful (dr. Iosup de la CMU) mi-a zis ca bebeica e bine, lichidul este peste medie dar nu patologic (se masoara un indicator AFI la care media este 18, uar peste 25 nu e bine; la mine este 23), si ca o putem scoate si astazi; la el a iesit ca fetitza are 4.2 kg, asta dupa ce la eco de aseara avea 3.5kg. Nici nu stiu ce sa mai cred. L-am sunat pe dr. meu si i-am zis, dar el spune ca n-are cum sa aiba 4.2kg, si m-a chemat abia miercuri, sa vedem iar cum mai stam. Eu nu mai am stare pana atunci, ca oricand poate sa iasa. Teorettic eu am 36sapt si 6 zile (dupa UM) dar la ambele eco a iesit ca ar avea 38 sapt si 6 zile. Uffff, nici nu stiu ce sa fac.
Diana
37w cu
Maia
microbu spune:
quote:Eu nu o mai iau deloc cu binisorul ca de-atata bine nu vrea sa iasa
Originally posted by GETY
Sandra, nu-i asa ca li-e bine in burtica? Ce sa iasa afara? Au papa, nu trebuie sa suga, dorm bine mersi, le leganam cand iesim sa facem si noi doi-trei pasi afara. Au de toate, ce le mai trebuie. Eu ma uit la a mea: parca nu s-ar mai da iesita. S-o mai iau cu binisorul, sau sa pun piciorul in prag?
Chiar, intrebare: Ce NU avem voie sa mancam cand alaptam? (vinete am voie? )
Sandra
39w5d
Anais Stefanie -> inca un pic
microbu spune:
quote:
Originally posted by martha78
Microbu, uite aici cate ceva:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=361
Martha & Darius
Sandra
39w5d
Anais Stefanie -> inca un pic
alessia80 spune:
Neatza'
HAZUL, MICROBU, ELOISE-

Multumim mult, in sfarsit nu mai suntem cei mai mici cand iesim in parc
ALIPITICOT- bine ai revenit! Refacere usoara!
MEXXA- eu in locul tau, n-as mai sta pe ganduri si m-as muta! gandeste-te ca e mult mai usor sa ai pe cineva sa te ajute la nevoie, e ingrozitor de greu sa te descurci singura cu toate! parerea mea...
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze