Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 27
amarantina spune:
Martha, eu la primul copil am folosit numai lapte Humana si lui David i-a mers foarte bine cu el. Am inteles ca ar fi cel mai bun, cu toate ca a existat un scandal acum vreo 2 ani in Israel, cand s-au intoxicat mai multi bebei de la Humana. Totusi si acum dupa ce o sa termin cu alaptatul trec copilul tot pe Humana.
gripo spune:
Si bebe meu e bine, creste, se rasfata, iesim afara si ne placeeee, dormim tot timpul, pana intram in casa si iar ne tezim si vrem atentie de la mami, dar e vina ei, ca ea ne-a invatat asa alinatati.Greutatea...a luat putin mai mult decat normal, si imi cam pare rau, ca nu vreau sa fie un bebe pufos, sa nu semene cu mine mai tarziu, grasutz, ca nu e bine, dar mai vedem noi, deocamdata nu arata grasun, cred ca s-a si lungit.
Am si eu o intrebare pentru fetele cu epiziotomie, eu l-am pus pe sotul meu sa se uite, si, firele mi-au cazut toate, dar rana parca nu se inchide, e aceeasi taietura adanca, e normal? cam cat o mai tine asa?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
alexxia spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut prin cezariana : in cat timp vi s-a inchis operatia ? Incep sa cred ca am o problema. Am implinit azi o saptamana de cand mi s-a facut cezariana si in mare parte operatia s-a inchis, dar mai exista o zona mica unde nu s-a inchis si pe unde curge ( ceva transparent si uneori putin sange ). E normal ? Deja sunt destul de ingrijorata
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
GETY spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Buna fetelor.
Eu sunt tare nedumerita. Am fost ieri la dr meu; ar fi trebuit sa stabilim ziua pt cezariana. Dar mi-a facut o eco 2d si a zis ca placenta e cam imbatranita si e prea mult lichid amniotic; asa ca, ca sa fie el sigur, m-a trimis sa fac o eco 3d ca sa ma soare nu stiu ce indici de rezistenta ai placentei. Ecograful (dr. Iosup de la CMU) mi-a zis ca bebeica e bine, lichidul este peste medie dar nu patologic (se masoara un indicator AFI la care media este 18, uar peste 25 nu e bine; la mine este 23), si ca o putem scoate si astazi; la el a iesit ca fetitza are 4.2 kg, asta dupa ce la eco de aseara avea 3.5kg. Nici nu stiu ce sa mai cred. L-am sunat pe dr. meu si i-am zis, dar el spune ca n-are cum sa aiba 4.2kg, si m-a chemat abia miercuri, sa vedem iar cum mai stam. Eu nu mai am stare pana atunci, ca oricand poate sa iasa. Teorettic eu am 36sapt si 6 zile (dupa UM) dar la ambele eco a iesit ca ar avea 38 sapt si 6 zile. Uffff, nici nu stiu ce sa fac.
Diana37w cu
Maia
DiaB, saptamanile care le calculeaza ecograful sunt relative. Si la mine odata era cu 1 sapt. mai mare si-mi calcula DPN-ul pe 5 oct. dupa aia dupa o luna DPN-ul se decalase pe 8 oct., asa ca nu te poti baza pe ele. Eu ma iau dupa UM.
GETY
39 cu
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
Oanacn spune:
alexxia mie nu mi-a supurat deloc operatia, doar dupa ce mi-a scos capsele am sangerat putin in cateva puncte. Aici folosesc capse in loc de ata si mi le-au scos la 6 zile dupa operatie. Cel mai bine intreaba doctorul ca sa stai linistita.
gripo de ce te ingrojorezi ca ia baietelul in greutate, eu ma bucur pentru fiecare suta de grame, asta inseamna ca ii merge bine, e prea mic sa te gandesti la obezitate de pe acum.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
GETY spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Buna fetelor.
Eu sunt tare nedumerita. Am fost ieri la dr meu; ar fi trebuit sa stabilim ziua pt cezariana. Dar mi-a facut o eco 2d si a zis ca placenta e cam imbatranita si e prea mult lichid amniotic; asa ca, ca sa fie el sigur, m-a trimis sa fac o eco 3d ca sa ma soare nu stiu ce indici de rezistenta ai placentei. Ecograful (dr. Iosup de la CMU) mi-a zis ca bebeica e bine, lichidul este peste medie dar nu patologic (se masoara un indicator AFI la care media este 18, uar peste 25 nu e bine; la mine este 23), si ca o putem scoate si astazi; la el a iesit ca fetitza are 4.2 kg, asta dupa ce la eco de aseara avea 3.5kg. Nici nu stiu ce sa mai cred. L-am sunat pe dr. meu si i-am zis, dar el spune ca n-are cum sa aiba 4.2kg, si m-a chemat abia miercuri, sa vedem iar cum mai stam. Eu nu mai am stare pana atunci, ca oricand poate sa iasa. Teorettic eu am 36sapt si 6 zile (dupa UM) dar la ambele eco a iesit ca ar avea 38 sapt si 6 zile. Uffff, nici nu stiu ce sa fac.
Diana37w cu
Maia
DiaB, saptamanile care le calculeaza ecograful sunt relative. Si la mine odata era cu 1 sapt. mai mare si-mi calcula DPN-ul pe 5 oct. dupa aia dupa o luna DPN-ul se decalase pe 8 oct., asa ca nu te poti baza pe ele. Eu ma iau dupa UM.
GETY
39 cu
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
martha78 spune:
Nici mie nu-mi merge prea bine DC
Amarantina, merci de raspuns 
Alexxia, e bine sa intrebi dr, oricum o saptamana nu e chiar asa mult..si eu am probl cu taietura, am unele zone din care iese puroi
probabil e vreun fir pe acolo..nu-mi dau seama
Martha & Darius
eloise spune:
Voi puteti accesa forumul? Mie mi-a luat o ora de nervi sa citesc 2 pagini si sa scriu postarea asta... Ce se mai intampla cu DC-ul, dupa amestecarea mesajelor, acum devine inaccesibil de-a binelea!
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
MamiLili spune:
Buna seara!
Taaaaare greu s-a mai deschis DC. Si-mi era asa dor sa citesc noutati.
Am si eu vesti bune, sotiorul meu s-a externat azi din spital si-si continua tratamentul acasa, s-a refacut foarte bine in 3 zile...dar durerile au fost cumplite (i-a facut punctie medulara in stern).
Eu am fost azi la Lamaze, mi s-a parut interesant. Eram mamica cea mai avansata, cu 37 sapt implinite. De aceea o sa fac cursurile la "foc automat", ca sa pot invata cat mai mult. Sper sa prind partea cu respiratia in travaliu.
Tot azi am ajuns si la Baby expo si am fost un pic dezamagita. Marfa ca prin oras, preturi la fel, cel putin la standurile care m-au interesat (Avent, Chicco). Ma asteptam sa fie mai multe preturi promotionale, sincer. Doar Garmastanul e la 16 lei, iar in farmacii cam sare de 20 (eu n-am la farm, asa am auzit c-ar fi pretul).
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 38 cu 
MamiLili spune:
Eloise, abia acum am citit postarea ta referitoare la umflarea picioarelor. N-am sfaturi in plus sa-ti dau, fetele au fost dragute si ti-au dat multe informatii. Ma bucur doar ca te-ai mai linistit dupa ce-ai citit postarile lor. Dupa nastere poti incerca acei ciorapi medicinali, in caz ca problema persista. Ai grija ca trebuie incaltati cu picioarele in sus.
Mexxa, ce bine ca s-a rezolvat problema voastra legata de locuinta intr-un mod asa de bun!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 38 cu