Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Susa, Gety, Mexxa va multumesc si voua de raspunsuri! Ma linistesc si inteleg ca e oarecum normal pt perioada asta.

Mexxa poate mai bine va mutati cu fratele tau. Tu stii in ce fel de relatii sunteti cu ei si daca ti-ar prii sa-i ai aproape. Ei nu au copii? Oricum, pare mai stabil si mai usor de locuit cu ei.

PAULA ma bucur ca aduci vesti bune, despre maternitate cel putin! Iti doresc recuperare cat mai rapida! A! Tu tot la rezerva ai reusit sa stai?

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Uite ca am facut si noi 6 zile!!!!!!!! Maine avem o saptamana, dam petrecere! Suntem cumintele, chiar daca papam destul de des – mai ales noaptea…Sugem deja cate 100 de ml de laptic din titi la fiecare masa (bine, in medie, ii mai scapa si 90, dar si 130 ml…) si o sa crestem probabil ca Fat Frumos!
Eu sunt binisor, oricum mult mai odihnita si mai putin nevrozata decat am fost la Ana. Maruca plange putin – Ana plangea non-stop – si dorinta ei cea mai mare e sa manance… Bine, si la 4400 gr cat a avut la nastere, probabil ca foamea e mai mare. In carti scrie ca bebe trebuie sa suga in prima saptamana de viata intre 200 si 400 ml pe zi! Iar Maruca suge de 2 ori mai mult! Probabil ca e vorba si de greutatea avuta la nastere de copil, fiindca altfel nu imi pot explica.
Am fost in prima zi un pic stresata – am mai spus ca am venit cu ea acasa chiar a doua zi dupa ce am nascut, fiindca eram bine si fiindca simteam cum ma apuca depresia in spital. Eram doar cu colostru si imi era teama sa nu ii ajunga…desi, teoretic, stiam ca fiecare mamaica e programata sa aiba exact atat cat ii trebuie puiutului ei. Si asa s-a dovedit a fi. Din a 3 zi a venit si lapticul, am facut o forma usoara de febra a laptelui (evident, insa, ca am intrat un pic in panica), care a trecut de la sine, de fapt, a trecut dupa ce m-a supta Maruca o noaptea intreaga din ora in ora…parca ar fi stiut ca imi plesnesc sanii si ca trebuie sa imi desfunde canalele.
Altfel, ziua doarme Maruca in vreo 2 reprize cate 3 ore, iar noaptea se trezeste ceva mai des, mancand cam de 3-4 ori pana dimineata. In fine, una peste alta, e foarte bine (iar eu mereu compar cu experienta avuta cu Ana cand 2 luni am fost mai mult moarta decat vie).
De data asta si cu epiziotomia e mult mai bine – desi bebelina a fost mai mare cu 100 gr decat sora-sa – deja am renuntat la colacel si stau rezonabil pe fund. Totusi mi-e inca greu sa merg, am dureri de perineu daca merg sau stau in picioare prea mult.
Ieri am iesit prima oara afara – in fine, am iesit de fapt in fiecare zi pana la masina si apoi de la masina la mama… - la plimbare cu carutul. A fost incantata, a adormit imediat si s-a sculat dupa 3 ore…. Bine, noi am stat vreo ¾ de ora, fiindca mai mult nu am mai putut eu merge. Nu imi vine sa cred ce zile superbe sunt. Parca e vara. De asta mi se pare pacat sa nu o scot deja de Maruca sa faca cunoastinta cu soarele, fiindca nu va mai avea parte de el curand...
Cam asta ar fi despre noi. Intram mai rar, dar proaspetele mami ne inteleg….
Toate bune si NASTERE USOARA tuturor celor care inca mai sunt Burtici!
Marina Maruca (6 zile ) si Ana (3 anI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

VAi, iar sunt amestecate mesajele astea de nici nu-ti mai vine sa mai postezi... De obicei se intampla mai pe seara, nu asa, dis de dimineata... Oare nu se va remedia problema asta niciodata?
Mexxa am gasit raspunsul tau... e complicat sa te sfatuim noi, voi stiti cel mai bine cum v-ati simti cu fratele tau si cumnata in aceeasi casa. Cantareste avantajele (dai bani mai putini, mai ai sprijin la nevoie, ai cu cine sa mai lasi copilul in caz de tre sa dai o fuga pana undeva) si dezavantajele (mai putina intimitatedecat daca ati fi singuri etc)

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Eloise , imi pare rau ca ai probleme cu "butucii", sper ca stai cu picioarele ridicate acum...

Ce-or mai fi facand Eli, Ramomar, Pufy ?

Mexxa, iti tin pumnii sa gasesti o casuta rapiiiid .

Alipiticot, cum sa va razganditi la numele puiului, nu l-ati declarat ?

Sandra 39w5d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise
[green]VAi, iar sunt amestecate mesajele astea de nici nu-ti mai vine sa mai postezi... De obicei se intampla mai pe seara, nu asa, dis de dimineata... Oare nu se va remedia problema asta niciodata?

Sa stii ca de cand e VARZA forumul asta, parca nu mai postez cu acelasi chef, aceesi viteza...ametesc tare de la coktailul asta de mesaje ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa

Am aflat o veste buna....cumnata mea si-a luat concediu fara plata 1 an de zile si se muta si ea la tara cu fratele meu....
Era nehotarata nu stia exact ce sa faca...dar ia venit aprobarea si tocmai ma sunat ca sa ma anunte.In sfarsit pot sa stau linistita...saptamana viitoare ne apucam de varuit in apartament ca sa fie curat pt bebe.Pupici

O veste tare buna, ma bucur pt voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la mamici si burtici!!!!!!!!
Ce mai faceti? Va inteleg perfect pe cele care nu mai aveti rabdare, vreti sa nasteti o data, asa eram si eu...de abia asteptam sa-mi tin in brate baiatul....
Noi suntem bine, dormim cat cuprinde iar noaptea ne trezim o data sau maxim de doua ori, papam si apoi dormim ca un ingeras...colici inca nu avem, Bonisanul sa traiasca!!!
De abia astept sa mergem la dispensar sa ne cantarim si masuram....oricum s-a ingreunat Gruiutu.....acum ne pregatim sa iesim afara.... la toata lumea...revenim...

Gruia-Alexandru(14.09.2006)

PS:Azi implinim 3 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello bebici, mamici si burtici,

eloise daca nu ai tensiunea mare, nu te ingrijora din cauza edemeleor. si eu am avut, dar tensiunea a fot mica tot timpu. si sper sa treaca cat mai repede

microbu draga estio scumpa cum te gandesti tu la noi mamicutele ...ehe, las ca vezi tu peste cateva zile cand o sa iasa printesa ta de la gogoasa
Noi suntem bine, de doua zile stam mai bine cu colicii, mai iesim la plimbarica (azi nu putem pt ca ploua ), iar in rest apropae tot timpul il dedic lu asta mica.

va pupic pe toate

mami fericita de[red][b]PATRICIA MARIA[b][red](06.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramomar
microbu draga estio scumpa cum te gandesti tu la noi mamicutele ...ehe, las ca vezi tu peste cateva zile cand o sa iasa printesa ta de la gogoasa

Abia astept sa vina odata, uite ca mai am 2zile si fac 40sapt si ea sta ffff bineeeee in burtik.
Si sa va intreb si eu toata ziua, buna-ziua cate ceva de colici, de laptic, etc da ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, nu-i asa ca li-e bine in burtica? Ce sa iasa afara? Au papa, nu trebuie sa suga, dorm bine mersi, le leganam cand iesim sa facem si noi doi-trei pasi afara. Au de toate, ce le mai trebuie. Eu ma uit la a mea: parca nu s-ar mai da iesita. S-o mai iau cu binisorul, sau sa pun piciorul in prag?

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput