Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 24
amarantina spune:
Eloise, si eu am avut aceeasi problema cu gleznele in sapt.38. Dupa nastere au revenit la normal.
eloise spune:
Buna dimineata!
Noi suntem pe baricade la la 4 jumate... Iar am inceput cu insomniile matinale!
Cristina, Alina, Oana si Amarantina, va multumesc pentru raspunsurile voastre prompte! Asa sper si eu, ca nu e nimic grav! Dar aseara chiar ma speriasem... aveam niste picioare rotunde ca niste labutze de urs polar
! O sa-ncerc sa beau apa si mai si, sa trec pe mancare dietetica
si sa stau macar cu picioarele la orizontala toata ziua.
Alessia ce scumpete e Armand, si a crescut asa mult deja! 
Paula bine ai revenit acasa! Cum te simti dupa operatie? Recuperare rapida iti doresc! Hai spune-ne si noua numele lui bebe baietel, sa-l trecem in listutza. Sunt sigura ca e un nume frumos, ca si al Raisei.
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
mexxa spune:
Buna dimineata si de la mine....
Eu sunt treaza adic nu prea am dormit azi-noapte ca mama a plecat dimineata la 7 in Italia...
...deci sa dus si ajutorul meu care il aveam...macar imi tinea de urat cat era sotu plecat...offf sunt trista dar trebuie sa imi revin repede....
Eloise eu inainte sa nasc cu 2 saptamani mi se umflasera picioarele si de multe ori si din cauza durerilor de tapla nu mai puteam sta in picioare...aveam impresia ca voi cadea jos.
Eu ca sa imi mai revin stateam cu picioarele intr-un lighean cu apa calduta si puneam putin gel de dush...cititsem intr-o revista despre asta (cica gelul de dush ajuta la relaxare) si sincer ma simteam mai bine pt 4-5 ore...
_
mamica de ingeras Sebastian Mihai
poze
mexxa spune:
Ies la plimbare dar nu prea merg in locuri foarte populate...a'si merge la targ dar nu pot merge cu bebe...e prea mic si mie frica cu virozele astea de prin oras.
Acum stau in Canta...pentru inca 1-2 saptamani....
Am vorbit aseara cu fratele meu si vrea sa stam inapoi la el din cauza ca cumnata'mea locuieste singura el fiind mai mult la tara ca si'a deschis o afacere acolo....Chiria si restu cheltuielilor le-am imparti in jumate....
Pe de o parte ar fi bine ca el acolo plateste 100 Euro/luna ar insemna sa dam 50 si 50....deci de la o chirie de 150 Euro(cat platim acum la apartament) la 50 s-ar simti destul de bine in buzunar....Apartamentul este foarte mare cu 2 camere...camera unde am sta noi este la fel mare si calduroasa....
Nu stiu ce sa fac....voi ce ma sfatuiti...?Sotul zice ca ar fi bine...ca nu a'si fi singura, ar fi si cumnata'mea cu mine cand el trebuie sa plece din localitate, si mai ales ca ne-am descurca mai bine cu banii....
deci ce ma sfatuiti sa fac?ca sunt tare confuza...
_
poze
GETY spune:
Buna dimineata, va zic si eu!
Eloise, vad ca ti-au raspuns fetele inaintea mea. Si la mine s-au umflat picioarele, un timp in urma, le-am facut si poze, parca erau 2 painite, iar pe langa statul cu picioarele pe o perna, mi-a zis sa ma masez cu Lioton gel si am luat si vreo 2 pastilutze.
GETY
39 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Mexxa, nu mai fi trista, ca dauneaza la laptic. Tu in ce cartier stai acum? Iesi la o plimbare, a sa fie si astazi cald afara. S-a deschis si targul cu hainute. Noi mergem maine, dar sincera nu stiu ce sa-i cumpar acum, ca o sa mai si primesc. Cumatra mea mi-a zis ca i-a cumparat si port-bebe. Daca-i luam si eu unul? Ce faceam cu 2?
GETY
39 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Susa spune:
Buna dimineata gravidutze si mamici...
Draga Eloise eu am avut edeme de sarcina cam tot timpul incepand cu luna a 6a , tensiunea mica iar eu umflata rau cu apa(dupa ce am nascut s-au dus 15kg...i-ti dai seama cata apa era???)dimineata cand ma trezeam erau bine iar remediul a fost pana la urma ciorapul medicinal, ala super tare care abea il pui pe picior inainte de a te da jos din pat rogi pe cineva sa ti-l puna si apoi nu mai ai treaba toata ziua...spre sfarsit a fost mai nasol si la mine cu mainile si fata un pic umflata dar la o saptamana dupa sarcina parca a-si fi spart balonul...binenteles ca mai am o gramada de kg care le-am pus din nesimtire(am papat ca purcica) si la care trebuie sa muncesc din greu dar acum e mai bine am laptic destul ca sa-l satur pe Lucas mancaciosul care are peste5 kg deja..
Eu am cadita cu forma fetelor si intradevar BB e prea mic sa stea in forma dar ma descurc bine cu ea asa(vezi poze)si nu-mi pare rau ca am luat-o...
Cu colicii mai tragem si noi dar mai mult seara pe la 11pm vreo ora asa si apoi suntem tare cumintei..mai ales ziua cand umblam pe afara cu treaba sau la plimbare nici un scancet nu scoatem...
Va pupicesc si sanatae multa tutror...
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE
mexxa spune:
Eloise el nu are copii....cu apartamentul e mai stabil...e inchiriat de 4 ani...din care doi am stat si noi acolo...
Sincer nu stiu ce sa fac....
_
poze
mexxa spune:
Am aflat o veste buna....cumnata mea si-a luat concediu fara plata 1 an de zile si se muta si ea la tara cu fratele meu....
Era nehotarata nu stia exact ce sa faca...dar ia venit aprobarea si tocmai ma sunat ca sa ma anunte.In sfarsit pot sa stau linistita...saptamana viitoare ne apucam de varuit in apartament ca sa fie curat pt bebe.
Pupici
_
poze
alipiticot spune:
Multumesc mult!
raspund scurt GETY,recuperarea la prima a fost f usoara,nici nu am simtit,acum doare destul de tare,si eu m-am simtit mai rau ca prima data,probabil ca sunt si f apropriate....si nu poate mai mult de atat organismul.
baiatul se numeste Cosmin Mihai,daca cumva nu ne razgandim.....
si sa stiti pt fetele care mai nasc,din iasi,cel putin la cl 1 unde am nascut eu am fost placut impresionata de schimbari fata de acum un an si 7 luni.atitudinea asistentelor,medic neonato,curatenia,chiar si unele infirmiere,au fost altfel.
toate cele bune!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos