Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
amarantina spune:
Ionica, povestea voastra e mai frumoasa si mai emotionanta ca orice roman sau film! Felicitari! Eu nu stiu daca as fi avut curajul tau.
Alina, poti sa amesteci laptele strans in decurs de 24h. Pui imediat la frigider si cand ajungi la cantitatea dorita bagi la congelator.
mini_me spune:
Buna seara, mamici si burtici!
Sambata la ora 11.00 sunt programata la cezariana! Am fost azi la dr, colul e inchis si tare, bblina a coborat o idee, dar nu suficient si se pare ca nu are capul intr-o pozitie buna pentru a cobora. Operatia va fi cu anestezie generala si va dura aproximativ o ora. Azi mi-au luat sange pentru analize, mi-am dat si consimtamantul scris pentru operatie, iar maine sotul meu trebuie sa doneze sange. Noile reglementari de aici sunt ca atunci cand cineva face o operatie un membru al familiei sa doneze sange, pentru ca in caz de urgenta sa iti poata da din banca de sange.
Voi naste pe data de 7 octombrie: eu sunt nascuta pe 7 august, sotul pe 7 iunie, iar casatoria a fost tot pe 7 iunie! Toata familia legata de cifra 7!
mini_me
39+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Alina, poti sa amesteci laptele strans in decurs de 24h. Pui imediat la frigider si cand ajungi la cantitatea dorita bagi la congelator.
Amarantina, multumesc mult de raspuns.

Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Cecilia C spune:
Mexxa, bravo lui bebe ca ia bine in greutate, asta inseamna ca-i merge bine si mami lui are mare grija de el, tineti-o tot asa si va doresc multa multa sanatate si sa cresteti mari.

Ionica , super povestea voastra, pare rupta din cartile cu povesti si ma bucur mult pentru voi. Cu speranta si cu incredere invingi orice, bravo voua, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de tot alaturi de Sophia.

Mini_me iti doresc de pe-acuma nastere usoara, refacere super rapida si un bebe sanatos, mancacios si somnoros si mult mult laptic

E foarte interesant si la voi cum sunteti guvernati de cifra 7, sa va aduca noroc si de data asta si voi sa aveti parte numai de bucurii si fericire in viata.

Sephora asa a luat si Ada ca si bebe Matteo, am scos-o din spital cu 3340g si dupa 10 zile avea 3750g asa ca suntem foarte multumiti. Imi place cand ii vad pe bebei cum fac falcute,imi vine sa-i mananc pe toti cu falcute cu tot, ha ha 

Pupici la toti si sper ca dormiti bine la ora asta

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
eloise spune:
Neata!
M-am trezit din nou cu noaptea-n cap...
Azi merg din nou la medicul de familie, pe la amiaza, sper sa am mai mult noroc si sa ma intorc cu prenatalu-n dinti ![]()
SANDRA tu ce mai faci? De ce ai fost asa tacuta ieri? Ma gandesc ca daca incepea travaliul dadeai tu un sms...
Eloise
37+ cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Buna dimineata!
Eloise, poate scapi mai repede azi.
Mini_me, mai ai putin pana iti intalnesti puiutul.
Eu am avut niste probleme aseara: ma intepa burta de la buric in jos si orice miscare a bebelinei era dureroasa. Am luat No-spa si m-am intins in pat. Acum este bine. Or fi fost contractii sau altceva, nu stiu. Dar de dormit, am dormit. Mi s-a mai inrosit si buricul de ieri dimineata.
Chiar asa, ce s-o fi intamplat cu Sandra?
Mamici, stiu ca gravidutzele sunt in inferioritate numerica, dar sa stiti ca eu citesc mesajele voastre si mai invat si de la voi.
Inapoi in pat!
GETY
38 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
Buna dimineata!
quote:
Originally posted by eloise
SANDRA tu ce mai faci? De ce ai fost asa tacuta ieri? Ma gandesc ca daca incepea travaliul dadeai tu un sms...
COREEEEECT !!! Anuntam imediat Ieri dimineata am fost la spital sa ne faca externarea si un un nou control. Bebitza e f hotarata sa mai stea
, colul este inchis-inchis. A zis dr ca ne lasa pana luni cel mult si apoi ne interneaza pt inducere. Am mers f mult pe jos ieri, am urcat/coborat scari la metrou pana mi s-a acrit, poate-poate o conving pe pitica sa iasa odata. Si azi continuam pelegrinarile, stau cu bagajul la usa, in casa moooorrr de plictiseala...
Sandra
39+
Anais Stefanie -> inca un pic
microbu spune:
quote:
Originally posted by GETY
M-am hotarat la cezariana. Pe 10 intru in sala, daca nu ia bebelina initiativa.
Oare numai eu am "morcovul" cat casa?

Asta ma intrebam si eu zilele trecute...Dar mie mi-a trecut cu cezariana, a dat Eloise niste detalii
...brrrrrr.Serios acum, sper sa-mi treaca definitiv gandul asta din cap si sa iasa morcovelul
Sandra
39+
Anais Stefanie -> inca un pic
putzuruca spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici,
Noi am avut o noapte cam agitata. Bebelina s-a trezit la ora 1 pt papica si au apucat-o colicii. Pana la ora 4 am cantat, m-am plimbat, m-am crizat, m-am calmat si tot degeaba. De abia la ora 4 a adormit bebelina. Ma uitam la ea ca era moarta de somn. Casca de nu mai putea si nu putea sa dorma de colici.
Cand o apuca asa as da orice sa-mi fie mie rau, sa ma doara toate alea dar ea sa fie linistita, insa...n-avem ce face.
Microbu, chiar daca as vrea sa intru mai des sa postez, nu as putea. Trec zilele asa de repede cu bebelina ca nu-mi dau seama cand se face seara si iar dimineata. Ma bucur totusi ca mai sunt zilele astea frumoase si putem sa iesim afara la plimbare. Avea dreptate Inni cand spunea ca trebuie sa te odihnesti cat mai ai burtik pt ca dupa nastere nu mai ai nici o sansa.
Fetelor, curaj ca nu-i asa cum pare de greu. Dupa ce nasteti nici n-o sa va vina sa credeti ca ati facut asa o minune. Nu aveti de ce sa va fie frica. Nasterea este un fenomen absolut normal in viata unei femei, o minune lasata pe pamant. Bafta multa si curaj!!!!!
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste