Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa - felicitari pentru cresterea in greutate.Tre' sa fii tare fericita!
Ionica - super povestea voastra! Va doresc sa va bucurati din plin de aceasta sansa pe cre v-a oferit-o bunul Dumnezeu!

Gravidutelor - si eu am un morcovel maaare. Mi-i frica de inducere, si daca nu nasc pana vineri cam asta ma asteapta. Am o intrebare - daca colul joi la control o sa fie rigid si lung, oare o sa-mi induca nasterea, sau o sa zica ca mai bine astept?
Scumpik - si pe mine ma dor incheietusrile si-mi amortesc degetele, e drept ca acuma deja nu asa tare ca vreo 2 saptamani in urma. Insa mi se disloca foarte des mana din antebrat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Gravidutelor - si eu am un morcovel maaare. Mi-i frica de inducere, si daca nu nasc pana vineri cam asta ma asteapta. Am o intrebare - daca colul joi la control o sa fie rigid si lung, oare o sa-mi induca nasterea, sau o sa zica ca mai bine astept?

Eu am avut travaliu fals vineri si dupa o incercare de inducere (doar o injectie cu calciu) am ajuns acasa cu colul la fel de inchis. Daca nu nasc pana luni, acelasi tratament ma asteapta pt ca depasim termenul. Cred ca fiind vb de inducere o sa dureze ceva mai mult, colul nu se dilata natural iar calciul provoaca doar contractii pe care uterul trebuie sa le mentina si astfel sa se dilate colul.
Desi unele fete au spus ca prin inducere scapam mai usor si rapid, logic cred ca dureaza mult mai mult decat o nastere naturala, spontana. Una e sa stai in sala de travaliu si sa astepti efectul diferitelor substante pt inducere si alta este sa te duci la spital cu membranele rupte...
Si ca sa-ti raspund totusi la intrebare , cred ca dr va mai astepta putin (vad ca ai 38sapt+). Cel putin in cazul meu, asa a procedat. Dupa 2 internari si un consult ieri a hotarat sa astepte cu inducerea pana trece termenul.

Sandra 39+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Microbu - doctorul pleaca la "minunatul" congres, si pleaca si toata clinica in afara de 5 garzi. Asa ca cine stie cine va ramane din medici. In 14 am DPN si doctorul se intoarce in 15. Si daca, de exemplu colul e inchis si nepregatit azi, nu exista sansa ca maine, sau poimaine sa fie deja foarte pregatit?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+

Mergi la inceput

M-a cuprins melancolia dragutzelor...Am ramas asa putine active si 0 bufnite ...

Pufy, Eli, Ramomar, Lexi, Raluca, Inni, Itzy, Katia, Tasia, Cri, Nokia, Adameasca, Raxana01, Mephala, Monique, Putzuruca....si restul mamicilor abia astept sa facem "clubul bebelushilor" si sa vb ca altadata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Microbu - doctorul pleaca la "minunatul" congres, si pleaca si toata clinica in afara de 5 garzi. Asa ca cine stie cine va ramane din medici. In 14 am DPN si doctorul se intoarce in 15. Si daca, de exemplu colul e inchis si nepregatit azi, nu exista sansa ca maine, sau poimaine sa fie deja foarte pregatit?
In 2-3 zile nu prea se schimba situatia colului, poate o minune si te apuca la noapte...Dar cand e cogresul? Stiam ca dupa 15 incolo, gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by microbu

M-a cuprins melancolia dragutzelor...Am ramas asa putine active si 0 bufnite ...

Pufy, Eli, Ramomar, Lexi, Raluca, Inni, Itzy, Katia, Tasia, Cri, Nokia, Adameasca, Raxana01, Mephala, Monique, Putzuruca....si restul mamicilor abia astept sa facem "clubul bebelushilor" si sa vb ca altadata

SANDRA ma bucur ca esti bine! Las ca vine bebelina, de acum la tine e doar o chestiune de zile!
Cat despre trecerea la statutul de mamici... eu tare ma tem ca nici la clubul scutecelor nu vom mai vorbi ca pe vremuri... nici una dintre noi nu va mai avea atata timp. O sa mai intram din cand in cand, o sa ne mai consultam in diverse privinte si problemutze legate de bebei, si cam atat, in mare... ca doar nu suntem nebune sa planga copilul si noi sa stam online si sa googalim ca oare de ce plange?

Eloise 38 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Microbu, congresul e intre 11-15 oct.

Ionica, foarte frumoasa povestea voastra. E si un exemplu bun pentru cele care si-au pierdut speranta de a avea un bebe.

Eloise, sper sa vii dotata cu prenatalu'.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, mai aveti putintica rabdare pana ne mutam la Clubul scutecelor...mai sunt cateva burticute care se pregatesc sa devina mamici spre sfarsitul lunii. Oricum, sunt convinsa ca pana pe la Craciun n-o sa fie mare activitate la mamici/bucurii de sept-oct.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Mamilili, stiam eu ceva cu 15oct ...multumesc.

Eloise, stiu ca nu o sa mai avem asa mult timp. Dar o sa-mi fie tare dor, ca nu stiu ce ma faceam fara voi .

Fetelor, ati gasit nume pt baieteii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sandra, hai ca nu mai e mult si-ti vei tine puiul in brate.

MamiLili, toaletele la Cuza sunt groaznice, e mare mizerie.
Nici vorba sa stergi colacul sau sa te asezi pe el...cel putin eu nici nu m-am gandit....am 'incordat' muschii picioarelor si m-am descurcat cum am putut.
Bebelusii sunt spalati in chiuveta, dar nu e adevarata faza cu apa...se deschide robinetul, se asteapta pana se incalzeste si apoi se trece la 'baitza' bebelusului.
Am vazut eu...si am observat zilnic treaba asta, caci am stat in rezerva ce are perete comun cu incaperea bebelusilor.

Eloise, Gety, nici voi nu mai aveti mult...ce trece timpul...

Mini_me, bafta multa sambata!

Si noi suntem legati de cifrele 5 si 6: eu si Teo suntem nascuti pe 6 iulie, respectiv pe 6 sept, iar sotul si Iustin pe 5 aprilie, respectiv 5 iunie. Si cununia noastra a fost pe 5 sept...

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput