Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ali, eu cred ca nu mai e asa mica sa ii fie periculos vantul

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mama, Deea, deci Dariuca papa doar 2 mese de lapte si atunci poutin si doar 2 mese de papica solida (banuiesc eu ca nici atunci cantitati industriale) si arata excelent. Pai e clar, fi-miu nu asimileaza, ca el papa dimneata 200-230 ml lapte, pe la 10.30- 11 fructe cu branza si biscuiti (cam 250 gr), sau painica cu unt si sunca (o felie mare) si cateva linguri de compot, la 15.00 papa supica, sau pireut, ma rog , masa de legume cu carnita (intre 200-400 gr, depinde ce e de papa, la 19.00-19.30 papa 2 iaurturi Danonino gigantino, sau o banana cu biscuiti sau gris/orez/paste cu lapte (intre 200-300 gr) si seara, la culcare (22.30-23.00) mai papa 180-200 ml lapte!
Ceva nu e ok, de nu asimileaza cupilu.......abia astept sa-l cantaresc maine sa vad daca avem macar 9 kg!
Si mie pediatrul imi tot zice ca la un an bebe trebuie sa aiba de 3 ori greutatea de la nastere...asta inseamna ca Razvan trebuie sa aiba....8,700 kg?

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Offf acum am reusit sa-l adorm pe Alain care a morait pana am terminat eu de pus supa la foc, nu mai reusesc sa le fac pe toate.
Giova eu ii dau lui Alain niste papuci sport acum in picioruse si von trece la ghetute, pentru ghete imblanite e cam cald deocamdata.
Maraki si eu sunt de parere ca ai facut bine renuntand la oferta soacrei care de altfel nici nu era de acceptat Spor la cumparaturi, pupici lui Angelo.
Ali, eu nu are rost sa te indrum cu mesele ca noi mancam aiurea, neregulamentar dimineata lapte cu cereale 300 ml, pe la 10-11 suc de fructe cu pulpa amestecat in el, cel mai adesea cate o banana, la ora 13 ceva mancarica intre 50 si 100 ml, la ora 14 laptic 270 ca urla de foame. La ora 17-18 ceva iaurt sau branzica de vaci cu ceva, pe la 18,30 cel tarziu 19 laptic din nou 270-300 iar seara binentes laptic tot asa o portie serioasa. Normal ar fi sa mananace lapte doar dimineata si seara....
Anasebe, pupicei lui Tibisor terminator
Moni, pe unde esti draguto?Spor la treaba la birou.
Fug la bucatarie sa fac papita. Mie una mi s-a micsorat stomacul de la cura asta, nici nu-mi mai trebuie nu stiu ce mancare.....dar Jean e mare .
Cat despre faza cu scosul de pe lista, eu nu ma prea bag ca eu sunt mai noua, hotarati voi cele care ati fost de la inceput.Mie mi-e drag sa o vad pe Andeea pe listuta, e mamica ingeras a acestei trupe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello gagici.
Nu ma scoate de pe lista, ca io-s mamica muncitoare si jur ca va citesc atunci cand prind cate o juma de ora la munca.
De acasa nici o sansa ca de obicei am strumfa agatata de picioarele mele si nu ma lasa sa misc fara ea, iar la calculator se plictiseste. Am mai vorbit cu Ioana si cu Deea la telefon si cu Moni din an in pasti pe messenger, deci sunt pe baricade.
In rest, suntem bine, noi avem 4 mese de lapte si 2 de papa (mai mult de gust decat de saturat), dar partulam in toata casa in patru labe si de pereti, iar mai nou a inceput sa isi dea drumul sa stea singura in picioare. Sta maxim 5 secunde, cade in fundulet si rade.
Vreau sa ma apuc si eu de cura asta minunata, voi incerca de maine pt ca azi am balotat covrigi.
Va pup ca fug acasa.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia

Poze cu familionul[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am, uitat sa felicit grupul de -te, acum ca au ajuns la final si cu rezultate .Si pe Moni, care a tinut contabilitatea kg la zi si .
Ioana dar mananca super bine Razvan, sigur nu asimileaza.Nici noi nu credem ca ajungel la 11550 gr la 1 an.
Deea lasa ca noi slabim mai incet, pe o perioada mai lunga de timp.Important e sa dam jos.
eu azi dim. aveam 62,6 kg.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Mesajul anterior l-am scris de vreo ora dar nu mi-a mers DC.
Deea cura este asa : prima zi lapte batut 1 l + 1 kg rosii, a doua zi lapte batut+ mere tot cate 1 kg, a treia zi lapte batut + cartof, a patra zi lapte batut+carne si a cincea zi doar lapte batut.
Ioana, f bine mananca razvanel si eu zic ca e destul de ok si cu greutatea, cat ti-a asimilat in ultima luna. Chiar ieri m-am intanit cu o prietena care are fetita nascuta din 1.02 si are acum 7400 si s-a nascut cu 3000 kg.Pana la urma a descoperit ca era si putin anemica si ca nu-i chiar ok cu flora stomacala.Ea s-a dus cu fetita la Dr.Miu e cel mai bun din Cluj se pare.Daca vrei sa fi linistita hai si tu la un control la el.

Mergi la inceput

Giova acum am vazut postarea ta, mie imi arata tot aiurea, numai dupa ce apare mesajul meu vad.Multumim pentru felicitari, f bine ca slabesti incet asa se face ca nu mai pui la loc, la mine era urganta ca iarasi nu mai incapeam in haine.
Fetelor cu dublatul sau triplatul greutatii e ceva generic, mai mult teoretic.In orice carte cititi veti vedea ca asta se aplica la cei nascuti cu greutate mica nu la toti copilasii. Chiar daca nu se dubleaza dar iau in greutate constant si se dezvaolta f bine e ok.
Pupicei la nora, ne bucuram ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, fiecare copil e diferit. Eu zic sa nu iti faci probleme, atata timp cat Razvanel e activ si cu o stare de sanatate buna. Fiecare cu metabolismul si cu ritmul lui.

Daria, nu e fomista. Ea si dupa 7-8 ore .. tot nu plange de foame. Rezista. Nu stiu cum... Iar cand papa mesele de papa, niciodata nu stiu cam cat papa. Dimineata cam 1 iaurt "iaurt adevarat" de la Dorna, cu painica in el... si eventual cate un pic din ce mai mananc eu ...iar seara...mananca cu noi pana nu mai vrea.. nu stiu cat

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am pus in dropshots poze si filmulete noi, daca vreti sa-l vedeti in actiune in baie

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

START 55 kg (1,70 h) .... OBIECTIV STATIONARE (minim) sau + 1-3 kg IMC 19,03 )
ZIUA 1 55 KG STATIONARE
ZIUA 2 55-KG STATIONARE
ZIUA 3 55 KG STATIONARE
ZIUA 4 55 KG STATIONARE
ZIUA 5 55 KG STATIONARE

IOANA
START 70 kg.(1,70h).....OBIECTIV 65 kg IMC 24,22
ZIUA 1 68,4 kg -1,60 kg
ZIUA 2 67,3 KG -1,10 KG
ZIUA 3 67,0 KG -0,30 KG
ZIUA 4 66,4 kg -0,60 kg
ZIUA 5 65,9 KG -0,50 KG -4,10 KG