Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 7

szaboali spune:
Giova si eu zic ca e prea repede pentru ghetutele cu blanita, eu ii dau in picioare ghetute de piele cu glezna cica sunt ortopedice.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

toanca spune:
Giova si eu zic sa nu o scoti din lista pe Andreaa C.
Costumul verde de care zici e din fas?
daca da, l-am vazut si eu la Baby Expo, dar ear exagerat de scump: 2.400.000 lei
Noi mancam 2 mese de lapte (Milumil 3) si 2-3 mese normale: fructe, mancarica gatica si cereale.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca

szaboali spune:
Maraki eu ii dau tot 4 mese fara iaurt si fructe, spre deosebire de voi papam seara cerealele ca numai o data vrea pe zi a doua oara face gurita botic. Eu ma andeam ca e prea putin numai 4 mese...dar inseamna ca e bine.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

maraki spune:
Asa mi-a spus dr. sa-i dau si gandeste-te ca avea 6 luni atunciIarina probabil bea si laptic, Angelo se stramba de zici ca-i dau pelin,nu vrea deloc simplu.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

anasebe spune:
Ali Noi avem 3-4 mese. Si inca 2 de lapte.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

szaboali spune:
Maraki da, Iarina bea si numai laptic.
Ana 3 - 4 mese si plus 2 de laptic?
Se pare ca majoritatea baietilor cu mici exceptii papa mai mult decat fetele.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

szaboali spune:
Am plecat sa ii dau papa lui Iarina si mai revin daca nu iesim afara , am vrea noi afara dar bate un vant pacatos ca mi si frica sa o scot afara.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

LunaNoua spune:
Silvi, eu tin cura in continuare, ca la mine nu da rezultate asa repede. Nici nu am trect de faza de incalzire inca Si, adevarul e, ca e naspa dimineata. Ma ia cu dureri de cap dupa ce beau apa. Si beau doar 1,5l. Nu stiu ce sa fac, si mi-e ciuda ca nu slabesc si eu ca voi. Poate o sa incerc si eu cura voastra cu lapte batut, dar tre sa inlocuiesc ziua de carne cu altceva. Poti sa mai scrii odata in ce consta cura, te rog frumos.
Moni...azi merit o testoasa.. sau mai bine un rac ceva.. o scoica Sunt tot la 83
Astazi e a doua zi cand fata mea cea MARE face la olita . Sper sa se obisnuiasca repede cu olita
Noi nu avem nici un dintisor
...asa ca nu imi fac griji de periute...
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Giova spune:
Fetele va multumiesc pt. raspunsuri.
Si eu il tineam in sandale si in ceva pantofiori. dar cum i-au ramas mici, iau ceva ghetute din piele, cu scai vreau, ca sireturile le dezleaga. Cu blanita mai tarziu atunci.
Ali, Marco papa 2 mese de lapte: dim. si seara si inca 2: una papica normala si una de cereale.
Cand vrea ii mai dau cate un fruct, pufuleti si napolitane dupa masa de pranz.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

LunaNoua spune:
2 mese de papa si 2 mese de lapte gol si putin (100-150)
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?