Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare gagici,eu n-am avut net azi la birou,a mers doar messul
In primul rand felicitari -istelor !

JANINA Carlei sa se faca bine!
IOANA lasa mai ca e ok Razvan.Ce sa zic eu cu strumfa de 7 kg la 9 luni? Sanatos sa fie,ca grasun are timp!
URSU eu am intrebat-o pe dentista mea si a zis ca dupa ce are mai multi dinti,atunci sa ii cumpar(adica dupa ce musca - deci sa aiba si sus si jos dinti,ca sa ma exprim mai bine).

In ceea ce priveste lista,eu zic ca GIOVA are dreptate,cine vrea sa scrie ,poate macar odata pe luna sa posteze 2-3 randuri sa mai stim de ele (eu nu zic pe saptamana sa nu fim exagerate ) Intzeleg ca sunt taaare ocupate unele - de parca restul n-ar fi!!!
Pe ANDREEA nici eu nu vreau sa o scoatem,stiu ca Ursulina s-a referit la faptul ca ne intristam de cate ori o vedem acolo,dar asta e,poate asa ne amintim ce fericite suntem noi,si nu ne mai amaram de cateva sute de grame in minus sau de papica neconsumata etc.
RALU nu s-a referit nimeni la tine (ca doara ai scris in ultimele 6 luni ) ,asta o stii tu, da' imi place ca ti-ai bagat repede nasu' Te-as mai convoca pe mess dimineatza,da'mi-e sa nu-ti fie vreun shefoi prin zona si sa te dau de gol cu vreun ferestroi de mess la ANASTASIA si daca nu ne pui repede ceva poze si filme cu ea te radiem urgent!
Inca o veste de la IRINA ,care de cand e in tzara se pare ca a ajuns experta in copt vinete si dat lectzii la verisoare (sau nepoate?) Vestea e ca a trecut la cura de slabire - pe blat - zice ea (si are si rezultate - peste 2 kg date jos),uite ca te dau de gol daca nu-ti bagi nasu pe aici decat sa citesti - sa nu ramai in urma cu stirile Da' se pare ca era la curent cu -istele ...
Hai ca va las, ca deja nu mai stiu ce si cui voiam sa zic

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare Secta,
Toanca- faine pozele si actiunea din baie-pupicei!
Silvi, Ioana, Deea, Anda si restul-felicitari pt kg pierdute- eu azi merg sa incep gym pt stationare si muschi abdominali
Am pus is noi catev apoze noi de ieri din viziat und enu a stat deloc, a umblat non-stop inc asa prietenilor, ca uitasem carutzu, a stat la fiecare dar in picioare sprijinindu-se de mese sau oameni si s-a hlizit non-stop si a si papat acolo bine.
Noi acum lucram la faza sa adoarma cat de cat singura( adica oboseste singura in patutz si cand nu mai poate ii tzin minuta 2min la urechi sau pe fatza si pica) si sa mearga cat mai repede, ca de vb le zice de ne capiaza, mai nou zice RRRRRRRRRRRRRR

Legat de ghetutze- noi avem din piele si solide la glezne si la talpa si e tare happy cu ele, a reusit sa nu le mai scoata sin picoare si sa aiba viteza, eu stiu ca nu se dau cu blanitza pina nu merg singurei in ger afara.Pkus c ain casa se lasa cat mai mult fara incaltari ca sa isi formeze cum trebuie mrsul.

eLegat de spalatul pe dintzi-aici recomanda sa le dai cu periutza specialafar aapsta, de la primii dintzi, noi mai stam cateva zile sa se alinieze si cei 2 dintzi de sus care cresc si apoi ii dam bataie cu spalatul si mai treb sa lucram si la faza cu olitza.
Moni,Anas,Ursu,Maraki si restul- pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Janina sanatate multa Carlitei!
De acord sa stea Ralu cu Anastasia pe lista si Andreea C, si cine vretzi voi, eu nu vreau aici sa facem discriminari!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

HELLO Denisa! Cand mergeti in We ala?
Vad ca vreti sa treceti la ghetutze imblanite! Si noi suntem inca la sandale Pai daca e cald? In rest adidasii si am incercat cu niste pantofiori bej cu catarama,ii sunt buni da arata tare ciudat La fel cu ghetutzele de lac rosii - parca e motanitza incaltzata Mai ales ca era cu "ciorapi cu chilot" (sau cum le ziceti voi bucurestencele ca imi scapa ? )Mi-am amintit -dresuri!
Am dat atacul (ca tot imi daduratzi idei) la sacosa cu ghetutze,pantofiori etc. primite de la vara-mea si vad ca sunt si doua perechi de ghetutze imblanite in perfecta stare si exact masura care trebuie ,asa ca nu ma stresez pe iarna asta Si dupa cate vad acolo, nici la primavara
Si ca sa puna capac cu second-handu' familial si prietenesc , am primit info din 2 surse ca a lasat o verisoara din Germania un pachet la casa lor din Timisoara (ei n-au mai fost de vreun an si ...) lucruri pentru Diana (ea are o fetitza de vreo 4 ani) - printre care un scaun de masina (era daca lasa si o ) si un carucior sport - si toate le pusese deoparte pentru mine,inca de dinainte de a ramane eu gravida Si noi n-am apucat sa mergem dupa ele inca .... Asta ca sa va dati seama ce asteptata era Diana in familon
Acum am si o verisoara din Arad ,de 37 de ani,care va merge la Timisoara sa faca "in vitro" si sper sa reuseasca - si sa am cui dona mai departe toate cele cat mai curand - ca pana se insoara frate-meu si sa mai faca si bebel,am o droaie in familie mai hotaratzi

Aoleu ce pata de ulei (BEE unde esti ? bad net?) Se vede ca doarme Diana si Ghitza e la cules de struguri.Acu ca n-a aparut inca inspectoru' ala azi,da' dupa aia

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gagici noi culegem la vie,si david face treaba sra in carut printre randuri si culege frunze si le papa,bine ca ajuta si el cumva,asa ca maine bem must
am intrat sa mai citesc un pic sa nu raman tare in urma si plec iar in vie ca am oameni la cules

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Moni-nu-ti merge mess-ul sa vb?Bravo ca esti dotata cu incaltzari,scaun si ce mai treb, deci sa-tzi trimit masina, ce vrei jeep sau una sport?
Poze cu Diana cand mai pui, cu fata ta vitrega Emmaai vazut-ca si ea e motanul incaltzat cu ghtele rosii de ieri?
No cu weekendul ala treb sa astept sa aflu cand e un baby shower si treb sa fie musai luna asta, caci pe 4 noi fac ziua lui Dragos acasa doar cu 3 familii, pe 5 noi mergem laparty la un baietzel si pe 11 noi pleaca mama, ca atunci cand vine socrela nu am incredere sa o las 3 zile cu Emma.
O sa fie probabil in state la Miami beech sau prin caraibe ca altfel e greu sa imbini si relaxarea cu vizitatul
Ma bag si eu la conta!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

salutare fetelor

Noi cu scrisul mai rar, ca de obicei, cu cititul insa stam bine.
Ursulino, nu eram eu ieri in Herastrau, bine ca n-ai abordat oamenii.
Noi am fost in week-end-ul asta in excursie la Sighisoara, Biertan, Viscri, prin zona.
In rest, ne pregatim de mutat la Cluj; am fost la Cluj de am inchiriat un apartament cu 3 camere (400 euro, scurt), ca o sa stea si mama cu noi de luni pina vineri, pe post de bona, ca eu o sa-mi reiau serviciul de prin noiembrie-decembrie. Si am gasit si chirias pentru apartamentul din Bucuresti. Asa ca, din 15 octombrie, sint din noi acasa.
Toanca, moooooaaaaamaaa ce de dinti are Mateias. Ilincai abia acum i-a iesit primul...zimtisor si creste incetut. A suportat bine, a fost doar un pic miriita. sa vedem la urmatorii.
Maraki, noi luam Zymafluor de la nastere, una pe zi, la recomandarea medicului neonatolog, care e acum si medicul nostru pediatru.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Ali- Emma are 3m esede solide si 3 de lapte,lucram sa scoatem 1 masa de lapte,pina acum nu s-a putut, adevarul e ca si are o energie de invidiat, toata lumea zice ca e argint viufaza e ca eu prefer sa ii dau acuma dc vrea, caci stiu ca mai incolo va zice ea nu vrea asta si NU asta, etc , plus ca va stringe din dintzi si etc, ea f. rar cere de papa, dar dc ii dau al 3-4 ore papa, asa ca eu merg pe principiu asta- ii merge bine copilului, da-i inainte,nu conteaza ca are 4 mese sau 6-fiecare bebe e diferit si asimileaa diferit, plus ca oasele cantaresc diferit.
Eu am observat pe Emma si pe altzi copii si am si citit ca ei au perd cand papa mai bine si cand nu,si mai seaman si cu parintzi,cand erau mici.
Mama imi zice ca toate simptomele de papa si de somn pe care le are Emma le aveam si eu, doar ca ea nu a avut atata rabdare si eu eram mai slaba ca Emma dar la 7 luni am mers singura in picioare( ca nu atarna fundul greu) si aveam dintzi de la 4luni -asa ca relax, dc copilul e sanatos si se dezvolta normal,asta conetaza cel mai mult!

Mai ce liniste e pe aici, suntetzi afara?

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Fetelor, eu am inceput serviciul asaa ca sunt cam . In cazul meu, cura s-a finalizat du 1 kilogram slabit. Cred ca o sa dau repede jos restul cu serviciu, copil si scoala. Oricum, mi-a palcut ideea asta de cura in grup...sper s-o mai repetam si luna viitoare.

Incerc sa mai intru maine de la birou...astazi, fiind prima zi, am zis sa fiu si eu fata finutza.

Va pupapesc.

poze noi cu noi

Mergi la inceput

IRINEL bine te-ai instalat in Cluj!
DENISA ma mai gandesc la modelul de Presupun ca imi potzi recomanda tu ceva,in mod sigur esti experta

Si daca tot mi-a cerut Denisa filme si poze cu Diana ia privitzi un filmuletz surpriza din seara asta (voi -istele putetzi lua exemplu!):
www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061002" target="_blank"> DIANA REINCARCATA
si o poza ... de ieri
www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061001" target="_blank"> DIANA Animal - X

ALBUME DIANA

Mergi la inceput