Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara buna,am facut si io ochi acu,am tras un pui de somn langa puiul meu,acum ma duc sa-i fac laptesi un pic de curat

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Noi suntem mandri posesori a celui de al patrulea dinte .
Am venit de afara, din parc, unde mi-a mers super fain copilul in ham. Sunt asa de fericita.

Moni ca tot e vb. de ham, eu i-am luat din metro, Chicco-400.000 lei. Acolo am vazut, dar cred ca sunt peste tot. pe el scrie ham pt. copii, asa ca...poti sa ceri asa.
Bravo Diana pt. strabatutul tarcului si pt. spanac. Lui Marco nu i-a placut asa, ca am incercat sa-i dau.
Toanca am vazut pozele si filmuletul. Poate din cauza dintisorilor nu papa Matei, nu trebuie sa te impacientezi, Marco 3 sapt. a mancat rau masa de pranz.
Janina insanatosire grabnica. Ma bucur ca i-a trecut carlei. vezi ca si Bioticsul este contra diareei.
Deea mama ta ce m-am distrat de Daria. e mortala, dar cred ca nu a piscat ardeiul ala, ca de nu .
Anasebe am vazut si eu pozele cu Tibi pe balansoar. se vede ca i-a placut. Nu s-a strambat de la coaja de porto?

O intrebare off-topic:
Cine are cuptor electric? vorbesc despre acele cuptoare care se incorporeaza in mobiloa de bucatarie. ma intereseaza daca platiuti mult la Electrica.

Eu tot scad de la o zi la alta, in grame, dar sunt fericita .

Mergem la bucatarie sa pregatim niste snitele pe cand vine tati.
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutare dragi mamici,

Noi suntem plecati la Barlad, la bunici. Dragii de ei sunt topiti dupa Theodor si toata ziua mi-l plimba prin gradina, pe la animale, in parc, la leagane. Cred ca am sa ma ceva probleme cand ajung acasa cu feciorul, ca mi-l cam alinta.
Ne bucuram si noi de cateva zile frumoase de toamna. Azi am ajuns la Gradina Zoologica. Unde am vazut cateva animale si m-a apucat mila, erau tare chinuite. Multe din ele erau slabe si stateau in niste spatii foarte mici.
In rest Theodor este vesel, vorbeste pe limba lui cu bunicii, in mod special cu bunica, parca au ei un cod secret de comunicare. Urmareste dupa tot ce misca, nimic nu-i scapa. Este inebunit dupa soricarul casei, Cezarica, daca ar sti sa mearga CE l-ar mai smotocii un pic. Ii plac mult copiii si gastele de pe ulita.
Eu am reusit sa ma mai odihnesc si sa mai citesc cate ceva. Incerc sa mananc mai putin in ideea ca poate mai slabesc. Dar am mare lupta cu soacrii, care toata ziua ma indeamna sa mananc. Desi le-am expliat ca vreau sa mai dau jos din "depozite".
Felicitari celor ce au reusit sa duca la bun sfarsit cura de slabire.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Au inceput si mie sa-mi apara mesajele aiurea . Asa ca m-am suparat si ma duc la culcare.
Noapte buna somn usor
Sapte purici p-un picior

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gio, nu cred ca nu era iute...ca toti au fost foarte piscaciosi din seria lui. I-am dat si ceapa Dariei sa vad cum reactioneaza. I-am dat o felie de ceapa cam de 1 cm grosime, si a mestecat-o si a inghitit-o si nici nu s-a strambat, de parca ar fi mancat pufuleti

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA l-am admirat pe Marco cu sticla si la plimbare pe sub birou.da n-ai treaba cu el,ca vad ca te asculta cat de cat! Eu o pusai pe Diana mai inainte pe jos si in cateva secunde era deja pe hol la papuci,am putut eu s-o strig pana la comanda "ho" ca nu m-a bagat in seama! O sa caut la Selgros ham,ca acolo merg mai des.
Acu il studiai si pe frumuselul David a lul Gogosica lui Solo (moanca)
ANASEBE mai scrie si tu un rand, ca m-am ratacit p-aci cautand filmele si pozele,ai ceva nou?

Mie imi trosnesc urechile de infundate ,de la raceala asta,asa ceva nu am mai patzit! Acum beau ceai iar.
SILVI am topit o cutie de Coldrex si tot degeaba
Diana s-a intors,e cam maraita,ar vrea numi plimbata de manutze sau pe podea ,ca de obicei.In plus e ko de oboseala,merg sa o culcam!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Moni a ascultat atunci, ca acum ii zic...se uita la mine...si o ia de la capat .
Insanatosire grabnica!!!
Deea se pare ca ii plac Dariei atunci. daca nici la ceapa nu a comentat!!

Fug sa-mi termin treaba. marco imi scoate oalele din sertare.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Eu am fost la shopping si am venit si i-am dat lui fii-mea 150 ml de sos alb, 4 linguritze d euspa cu cereale, ca verdeatza nu ii place, 1 brinza topita si o budinca de 90 gr de cioco, asa ca o duc la culcare si sper sa dorms i eu cu ea ca vreau peste 1h jumate merg la gym.

Va pupam!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova-cum te descurci cu el in ham,dav nu cred ca se descurca ca el merge asa cu burta in fata nus cum sa zic si pe varfuri,o fi de la premergator,dar io nu-l las prea mult cam 1/2 de ora pe zi cand am treaba multa
moni-gata studiul?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Gata mi-a adormit feciorul, Clau nu a venit, asa ca merg sa prajesc snitele.

Anasol am luat hamul la sf. lui aug. si nu puteam sa-l folosesc. am incercat azi si merge, dar ii e frica sa paseasca daca nu-l tin de manute. Cum il intorceam spre leagane sau copii, uita si-si dadea drumul.
Doina ma bucur ca-i place lui Theodor la bunici. lasa ca putin rasfat nu-i strica. si somn usor.

Am pus poze la semnatura.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput