Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana nu doarme inca,nici vorba,a tot urlat,i-am dat nurofen,cu gel pe gingii
Am adus-o acum in tzarc si aici rade Dar a tras vreo 2 ragaieli super inainte (a baut lapte praf) oare o fi durut-o si burta? Ca tras niste plansete mama-mama!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am terminat de lecturat ce ati postat, sper sa-mi amintesc ce vroiam sa zic. Alain a adormit ca un sfant de cuminte uitandu-se la TV cred ca era plictisitor filmul.
Janina, si Alain are probleme cu burtica si uite cum procedez eu.Fierb apa cu morcov si orez, o lingura la 1 l, bine de tot, mai completezi cu apa la sfarsit si dai un clocot.Pentru ca Alain nu-mi mananca orez sau morcov el zdobesc morcovul (2 mai mici) pe razatoarea de sticla, il pun in blender si adaug 2 linguri de orez fiert si apa pana la 250 ml.Mixez bine si in amestecul respectiv ii fac formula, eu la 250 ml am pus 6 masuri de lapte ca e f consistent amestecul.Asta e f bun pentru diaree, dezinfecteaza intestinele.De asemenea e f bine sa-i dai banana, daca nu vrea sa o pape asa, eu o fac cu blenderul, cam 80 ml imi ies cand il pun in sticla, completez pana la 150 cu apa plata si pun doua masuri de lapte, asa vrea sa mi-l bea fara probleme.Ii mai dau ceai de chimen, indulcit cu zahar brut si fiet si zaharul, cam 350 ml/zi si in ceiut la 100 ml pui o jumate de plic de smecta, poti sa-i dai smecta de 2 ori pe zi deci un pliculet in total.Sper ca ma intelegi ca m-am intins in explicatii, pupici Carlitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

da

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Io ma uit acu la Irinel ala cum probeaza costume,papioane si brauri Astia n-au deloc simtzul ridicolului.Ghitza deja e turbat,nu intzelege cum mai rezista vanzatoarea aai de cte i-a aratat si explicat.
Diana vorbste p-aci "agl laue iabai eaua ...." etc.in timp ce deschide dulapul

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, somnicul respectiv e cel mai important, dezobisnuieste-l pe Marco de somnul de seara, mai jucati-va pana pe la 20 apoi baita si lapticul si la somn. o sa fie mai greu al inceput dar se obisnuieste repede. Abia astept sa vad un filmulet cu Marco in ham.
Deea, mersi de PM.Daca ai avut probleme cu retentia de apa nu stiu daca e buna cura cu apa pentru tine, sun-o pe dr ta si intrab-o, mai bine sa vezi ce spune. S-ar putea ca asta sa-ti dea stare de oboseala, sa nu te superi pe mine dar eu asa as proceda in locul tau.Sunt persoane carora nu le este indicat mai mult de 2 l de apa/zi. Cand te-am auzit cu ce meniu hot e preocupata Daria am ramas masca....imediat o vezi cu ciorbita cu ardei iute.N-am mai auzit sa pape bebelasii asa ceva...fara sa riposteze.
Moni, e bestiala Diana. Da stiu ca nu e pretentioasa deloc, bravo ei ca se obisnuieste sa manance orice. Cat despre meniul meu de azi ce sa-ti spun am mancat o supa de pui al ora 14 si am luat-o prin oras ca mi-a venit in vizita o verisoara pe care n-o vazusem de 4 ani.Pe la 19 am apucat sa bag si eu o jumatate se saorma de pui ca incepuse sa iasa varza din ea si am aruncat-o...ce sa fac daca verisoara mea ear disperata sa vada magazinele si nu a vrut sa se oreasca sa mancam ca oamenii undeva. Cam asta a fost tot pe ziua de azi.
Toanca, Anasol, Ali, Doina, Denisa,Anasebe si restul fetelor(scuze daca am omis pe cineva) pupici. Ne vedem maine ca sunt rupta de oboseala.

Mergi la inceput

GIOVA am vazut pozele cu Marco,sunt super c ade obicei!
Diana a inceput iar cu maraiala daca o pun in leagan paca vad ca iar plange! Dac ma uit la ea se opreste,imi tot face semne cu jucariile
si ...si... si ... a aruncat cu pisica zdranganea pe jos cu o fortza de a crapat-o .... am 5 bucatzi

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

DOINA noapte buna,eu ti-am vazut messajele
ANASEBE

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

anas-vazut poze cu tibi-super baiatul,ati fost la kids land in mall?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

No ca m-am jucat cu ea cu mingile la ora asta (una mica una mare ) de a ras in hohote, mai ca se inecase de atata ras
si s-a si kk-rit un pic Deja e 22,30 si nu da semne ca ar vrea sa doarma,gafaie de cat de zbate,dar tot nu se lasa ... i-o is KO deja
ANASEBE

ALBUME DIANA

Mergi la inceput