Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,

Toanca- Matei s-a laut de mina cu Emma care dupa ce mi-a facut surpriza sa nu mai pape noaptea, la 8.30 cand sa ii dau cereale cu budinca,abia le-a vrut si la ultima linguritza le-adat afara si am fost la activitate, voioesie si distractzi emaxima cu copii, jucarele si cantecele si la 10.45 cand a venit cu chiucu vai a baut 260 ml cu cereale,sper sa isi revina.
Janina- sanatate si tzie si Carlitei, lasa ca isi revien ea cu papa.
Mirela- sanatate multa si bafta in toate!
Deea- ardei iute,mai sper ca era murat si nu mai era iute ca altfel stiu ca urla cu orele

Ma duc la cumapraturi, va pupam!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA dar tu cat aveai inainte de sarcina? N-ai dat jos deloc dupa?

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

I-a dat Ghitza Dianei o linguritza din spanacul facut pentru noi (cu ulei,usturoi,faina si lapte) si a papat-o rapid, acum a inceput sa planga ca a vazut ca nu mai e.S-a dus omul repede si i-a umplut farfurioara Se pare ca ii place mult - ca si noua dealtfel Face numai "am am" in timp ce papa!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, imi tii contabilitatea daca fac ?

Eu m-am ingrasat DUPA sarcina Am dat dos chiar numai in prima perioada, cand alaptam si dormeam putin .. si nu putea alapta bine .. si era chin cu mulsul, cu bibe .. cu chestii... Atunci nici nu aveam timp sa mananc. Ce sa mai povestesc, ca eu trebuia sa fac de mancare, deci nu numai ca nu aveam timp sa mananc, dar nici nu aveam ce manca Asa ca ... atunci am slabit, aproape de greutatea initiala. Apoi ... cum Daria e cuminte...m-am apucat de facut mancare, de dormit, de mancat .. etc ... si uite asa, sunt la greutatea pe care o aveam in luna a8-a cand am nascut

E drept ca nu m-a interesat deloc subiectul pana acum. M-a interesat mai mult sanatatea. Ca eu problemele cu preclamsia ce le-am avut in sarcina ... si acum le mai resimt. Abia acum daca am inceput sa imi vad gleznele, de pline de apa ce mi-s picioarele. Abia mi-au trecut edemele pe picioare, dupa ce am fost la mare. Inca mai am edeme pe burta, de vergituri, nici nu indraznesc sa ma mai plang. Plielea si carnea mea pe burta e "varza". Se simt gropi, santuri in profunzime, nu asa, deasupra. Dap. asta e. Bine ca traim, ca suntem sanatoase, si om vedea ce-o sa facem si cu "bestia" de langa frumoasa

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Gata tin si conta,ma platesti in modele de haine
Iar cu kg ia o portzie de stres si rezolvi - adica fa-ti o firma Fotomodel ajungi!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deea Super mic dejun! Fii-miu a papat azi coaja de portocala

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANASEBE ,azi ce ti-a spart TIBI?

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, imediat fac si firma Doar sa gasesc niste bani . Eu tot caut, dar e seceta mare pe aici

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

DEEA asta e,cu timpul se rezolva toate ... mie de burta imi era frica - ma si vedeam slabanoaga cu burta ,ca norocul ca nu mai e,c si cand n-ar fi fost dar nici copanele nu-s mai

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

DACA gasesti trimite si mie,pleaseeeeee
Eu am evacuat pispirela la plimbare cu tata-su ... asa ca probabil ma voi arunca in pat curand

ALBUME DIANA

Mergi la inceput