Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Aseara am vazut pozici cu Dienuta,Dariuta,Mateias si Emma sunt tare frumosi toti.Si filmulete cu Dienuta si Mateias.
Moni ai o Nadia Comaneci in devenire Asa face si Iarina dar numai cand o tin eu de manute , cand sta singurica langa pat numai mainile si le misca stie ca e pericol daca se fataie
Toancace scumpic e pestisorul tau

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Moni ai net la serviciu? Ore suplimentare? lasa ca gasesti tu pana la urma un gob fain Spor la treaba sa ai...daca ai si chef bineinteles.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Dar pe unde v-ati pitit fetelor?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu sunt prin zona ca suntem la actiunea nani in patut

Mergi la inceput

Eu am un noroc cu somnicul lui Iarina...o pus in patut si se culca singurica indiferent de ora(adica peste zi si seara)ca ar fi culmea sa doarma toata ziulica nu tre sa o leagan sau sa-i fac ceva.Si noaptea imi doarme fara sa se trezeasca nici macar o data.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

pentru prima oara in viata lui si a mea david a dormit dimineata acum pana la 10,a mancat aseara la 8, apoi la 3 si pana acum n-a mai mancat nimic.
dar nu l-am mai culcat la 9 seara cum il culcam de obicei,ne-am jucat cu el pana la 11,dar ce i-am facut mama ,l-a invartit ,l-am sucit,era rupt de oboseala.
giova- da sigur ca poti modifica reteta cum vrei si io mai pun de la mine mai scot,pe gustul tau,dar asta e prima data trebuie sa incerci cu reteta originala ,apoi tu o adaptezi conform gusturilor tale. Si io cred ca mai fac o serie ca si grasul meu e mort dupa gogosari marinati.pup la marco

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Aveti noroc cu adormitul bebeilor asa de usor, la noi nu functioneaza faza cu patutul decat uneori, vad ca de data asta a mers.
Anasol, f bine ca ati dormit bine, oricum sfatul meu e sa-l culci inainte de ora 10, la 10 cel tarziu.La bebelasi ca si la oamenii mari, dar la ei in mod special e important somnicul de la ora 10 la ora 12 noaptea, atunci se odihneste creierul cel mai bine, se elibereaza ceva substanta f importanta in stare de somn.Acum daca nu vrea el sa se culce n-ai ce face dar trebuie incercat, chiar daca se trezeste dimineata mai devreme.Pupici.

Mergi la inceput

Silvi faza cu somnicul de la 10 la 12 nu o stiam ...desi la noi nu e cazul ca se culca pe la 9 jumate seara si foarte rar cand o prinde 10 .Aseara de exemplu a adormit pe la 7 si s-a trezit dimineata la 8 bineinteles la 11 ca am vazut ca nu se trezesta i-am bagat in somn 150 ml. laptic , dimineata a bagat iar laptic si s-a culcat la loc. Oare nu doarme prea mult?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Ali, asa mult doarme de obicei? Daca da e ok, poate se oboseste ziua mai tare.Vezi sa nu aiba febra ca asat da somnolenta ....Alain n-a dosrmit asa mult niciodata, el se culca pe la 9,30-10 iar la 8 fara ceva chiar 7 ne da trezirea.

Mergi la inceput

Silvi pai cam asa doarme de obicei,bine ca nu chiar asa de la 7 seara si daca adoarme asa se mai trezeste la 9(seara) sa pape si apoi baga somnic, febra nu are ca am controlat-o defapt nu a avut niciodata febra de cand e ea pe lume .Deci nu e o problema.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput