Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

De obosit in timpul zilei clar ca se oboseste ca parca are custirite in nu sta locului o clipita.Dar si somnic baga peste zi .

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor v-am ca s-a trezit Iarina si tre sa ii dau papa si apoi sa plecam la o plimbarica si pe la gaz sa trecem contractul pe noi.Cand ajung acasa poate am si eu ce citi.

la mamici si pitici frumosi.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI SI MULTI SARBATORITILOR DRAGI DE AZI!
eu maine incep muncasi la sfarsit de saptamana am garda,asa ca va imaginati starea mea de spirit...dani e un zvapaiat,ieri imi trasese perdeaua de la geam si isi scosese si pantalonasii de pe el,plus o sosetuta.azi a venit un prieten din emiratele arabe si i-a adus o camila de plus si un costumas cu geaca de blugi imblanita,caciulita de blugi imblanita ssi ea,salopeta si bluzita.e tare haios cu caciuloiul in cap...
noi suntem cam rupti de oboseala,mai ales iulian,care mai trebuie sa stea si cu prietenul nostru ,care pleaca peste doua zile.asa ca el nu a mai dormit de iari dimineata de la 8.30.,ca azi noapte a muncit.ne chinuim sa aducem si masina in spania...
JG,sanatate multa carlitei scumpe si asa este,nu-i nik mai rau decat sa-ti vezi puiul suferind...
FELICITARI FETELOR CARE AU FINALIZAT DIETA
MONI SI DENISA,spor la contabilitatzuri,si pupicei la fititze
GIOVA,s-a luat marcolino la baut apa plata direct din sticla?
pupicei la restul ca am citit printre randuri si nu prea mai stiuce si cum

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Razvan, Paul, Sebastian si Peter !!!

Anasol asa voi face. Oricum acum sunt la CM, si stiu ca nu stau muraturile, asa ca luni ma apuc din nou de gogosari. Mergem in Alba si vad si ce borcane mai marisoare are mama si bunica, ca astea ce le am sunt mici, si se mananca la o masa.
Silvi uite ca nu stiam chestia cu culcatul de la 10-12 seara. pai turbatul meu doarme de la 18.30-20.30 si pe urma nu-l mai pot culca pana pe la 12-1 noaptea .
Neaparat trebuie sa-i schimb programul, ca nu se mai poate asa. Murim de somn pe langa el.
Moni spor la munci.
Ali am vazut-o pe Iarina grasuna. cred ca ii placea pe carusel, nu?

Am adaugat datele noi in tabelul cu greutati, cele trimise pe Pm.

plec sa fac ordine prin casa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

apropo de orarul de dormit.seara ,dani se culca intre 20.30 si 21.30 cel mai tarziu.si doarme pana pe la 8.00 dimineata,cu fatzaieli,maraieli incepand de pe la 1.00 noaptea.mai doarme dimineata intre 10.00 si 11.00 si dupa masa intre 2.30 si 16.30.asta e orarul nostru.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela tie si frumosului Dani. A.aaa mai e un smecherel, care face prostioare.
Cred ca bebeii astia de ian.-feb. sunt cei mai smecheri.

Eu am facut niste papanasi cu branza dulce, i-am dat lui marco sa pape si acum ne pregatim sa mergem afara si la cumparaturi.

pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetelor.
Cam tarziu, ce-i drept scriu, dar datoria m-a chemat toata ziua.
Piciulica de cateva zile nu prea mai vrea nici in ruptul capului sa manance; nu stiu ce sa mai ma fac cu el
Am ajuns sa-i dau mancarica si in loc de lingurita sa folosesc pufuleti ca aia ii plac mult....
Oare sa-mi fac griji?
Deci, nu e apatic, se joaca, rade, DAR NU VREA SA MANANCE

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello,
felicitari fetelor care au tinut cura, ati dat ceva kile jos, BRAVO! Eu deocamdata tin cura: pateuri si snickers. Poate slabesc sa va vad ce va ofticati!!
Noi suntem mai bine, raceala a mai trecut - in schimb are diaree. Daca pana maine nu isi revine trecem pe HN. Of-of!
Si nu mananca mai nimic, fructe deloc deloc, legume max 80gr, lapte sa zic ca mai baga dar nu la fel. Ei, oricum, asa e normal cand e bolnavioara.
Azi a dormit vreo 2h si eu ma tot duceam in dormitor sa vad cand se trezeste, daca are febra.. si am gasit-o sugand tacticoasa biberonul. Nu stiu cum a ajuns la el si sa vedeti cum il tinea si ce manca din el.
Si ca sa fie tacamul complet am racit si eu si abia ma tarasc prin casa. De maien vreau sa merg din nou la sala ca vad ca regim nu pot sa tin.
Am citit tot, va pup mult si va multumiesc pt urarile de sanatate. Scuze ca nu va nominalizez, pup pe toata lumea.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mama mia ce vantoase pe aici!
Unde sunteti?

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Janina, ai incercat Smecta pentru micuta? Dariei ii ajunge 1 pliculet .. si ii trece diareea. A facut si ea odata, mai demult, si stiu ca i-a trecut foarte usor cu Smecta.

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput