Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova,gata am terminat in seara asta cu via,c bine, ma bucur ca ti-ai iesit gogosarii
merg si io la nani ca maine merg cu david dimineata la control sau eco,nici io nus

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

moni-pup si io la duracela ca am vazut si io ce gym face-bv ei,credeam ca numai david se apuca de margine patului si apoi in fun si apoi sus,de ma plictisesc sa-l urmaresc si asa de vreo 20 ori-avem copchii activi-sa creasca sanatosi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni super aerobista ta.
irina pai eu am gasit ghete-pantofior, doar piele inauntru de la 700.000 lei in sus. de-aia sunt eu in dilema ca nu stiu daca sa dau atatia bani pt. o luna, caci pe urm aluam mai cu o captuseala, ceva inauntru, pt. iarna.
Imi pare rau de cucui, bine ca nu a plans, inseamna ca nu s-a lovit chiar asa de rau.
Anasol bafta la eco.
Trebuie sa mai cumpar gogosari sa mai pun, Clau e innebunit dupa ei. dar mai tai din cantitatea de zahar. Pot?

marco a facut baita, a papat, doar dupa 2.30 de la ultima masa, dar a halit 250 ml lapte si acum sta in patut si chiuie la mine.

Fete ma bag in pat, caci mi-a venit Cm si am dureri de spate si de burta.
va , pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor am pus niste pozici cu Iarina la 7 luni si alte pozici de la Sarbatoarea Castanelor Ma pun sa mai citesc ce ati mai scris si revin.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

No ca am citit si eu...
Deea ai dreptate nu mai e asa de mica dar nasucul e cam plin ,parca ar apos ...oricum am fost afara
T_Ioana foarte bine papa Razvanel bravo, ca nu ii asimileaza corpul tot ce papa nu cred sa fie o problema ca doar retine cat ii trebuie (cred...nu?...zic si eu)Noi la un an ar trebui sa avem 9,900
Silvi Alain chiar daca nu are un program clar arata foarte bine
Denisam da' ce bine papa Emma. Iarina a avut la 7 luni 7,500 kg. acum recent nu am cantarit-o dar cum spui si tu, sanatoasa sa fie , tot ma mir de unde are atata energie
Monica multumim pentru vot dar Dia de ce nu e pe acolo ca am vrut sa o votez dimineata si am gasit-o ca acum se pot vota o data pe ora..E naspa ca nu ai net la serviciu ...de job nou nu ne mai spui numic? nu ai mai cautat? sau nu ai gasit inca pe placul tau?
irinatunza Sabinutei , sper ca nu s-a lovit tare...a inceput sa pape?
Anasolbafta maine la nenea dr.

Si daca nu am somn ...am sa ma uit si la niste pozici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anasol, bine ca ii stii leacul lui Duracel

Daria daca o iau in brate sa o legan, se arunca jos. Mai bine se arunca decat sa se lase leganata. Ah... ba nu .. sta si la leganat, dar doar daca o tin de picioare, cu capul in jos Asa merge, e acceptabil

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Am net si nici n-a venit ieri dupamiaza patronu' ,vine azi dupamiaza Asa ca n-am onoarea azi Deci doar miercuri,joi si vineri ii vad mutra
Vad ca nu v-ati trezit....
Ali am fost la interviul ala si cand am auzit de ore suplimentare ... mai bine deschid poarta cu telecomanda Dar mai sondez ...

SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, in primul rand si in mod special lui Razvanel de Bistrita , cel mai mare flacau din gasca ce implineste astazi 10 luni, La multui ani si pentru Paul si Sebastian si Peter!
Vad ca s-a stat destul de tarziu si asta noapte, pupici mamicilor care rezista.Eu de cand sunt aproape numai eu cu Alain nu prea mai rezist seara.Alain mi-a dormit mai bine dar e cu burtica tot deranjata, o sa-i dau azi si ceva hidrasec sa vad cum e.
Moni scuze pentru botez, dau si mielul asat ca sa vezi ce sunt mai nou fara sa beau....
Giova sa aveti spor la gogosari cred si eu ca sunt buni dupa cum suna reteta.Pupicei lui Marcolino, smecherelul care le invata repede pe toate.
Ali, multumim de aprecieri,pupici Iarinei.Am vazut pozele, e scumpica foc cu mutritele pe care le face.
Irinutza, pupici sa-ti treaca supararea pentru cazatura, bine ca nu s-a intamplat nimic grav.Asa sunt ei la varsta asta, nu-i poti lasa nici un moment eu dupa ce mi-a luat Alain tranta lui din pat nu il mai las decat in patut chiar daca protesteaza.
Anasol bafta la medic.
Deea daca ai timp pune-mi te rog pe PM schema cu bautul de apa ca nu o mai retin si nu mai am timp sa caut pe toate paginile pana o gasesc, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata MONI

Mergi la inceput

Buan dimineata
La multi ani sarbatoritilor de astazi:Razvan Gabriel ,Sebastian ,Peter si Paul ce interesanta chestie in data de 1 sunt numai fotomodele si astazi numai manechini oricum toti sunt frumosi sa creasca mari si sanatosi.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput