Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 11

irinatunza spune:
Buna, mai fetelor!
Azi a cazut Sabina din carut. Am intors capul doua secunde si ea tup jos. Noroc ca eram in camera si a cazut pe covor. Are un micut cucui la sprinceana stinga. Nu stiu cum a cazut, dar abia s-a auzit bufnitura. S-a agatat de chestia aia in care isi punea picioarele cred, si zic asta pt ca are o vinataie micuta si pe git. Of, of si cita grija am avut mereu de ea sa nu cada si am legat-o cu centura. Da uite acu am uitat s-o leg si a cazut.
De papat a papat bine azi. Chiar sunt multumita. A papat supa de vita vreo 100 si dupa aia si 100 de lapte.
Si eu vreau ghetute de iarna, chiar am vazut azi o pereche marimea 13 cu blanita superbe, dar erau prea scumpe pentru bugetul meu, 800.000 lei.
Sper sa gasesc ceva pe la KidsExpo ce vine de joi in Iasi.
Anasol, vrem must
Pupicei
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

irinatunza spune:
Ati vazut cine a cistigat concursul Bebe star? E frumos copilul nik de zi, dar ce ala e bebelus ? E ditamai bebeloiul la doi ani si ceva.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

monica70 spune:
IRINA imi pare rau de Sabina,lasa ca trece BEBELOIUL ala e supeb,asta e inca mic,am vazut si maaaaari de tot pe acolo.Eu zic ca era perfecta DARIA lui DEEA acolo
II lua pe totzi la puncte1
DENISA ... iar a picat
MONI de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

LunaNoua spune:
Moni... poi tu crezi ca concursurile astea sunt pe bune?? Cine stie bebeloiul carui primar o fi...
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

anasol spune:
irinutza-ne intalnim la kidsexpo,vin cu mustul in geanta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

monica70 spune:
DEEA eu pana la proba contrarie iau totul de bun,dupa aia e grav
MONI de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA

anasol spune:
in sf am adormit si io un bb care nu a mai dormit de la ora 3,parca era duracel frate,si numai hohote de ras de el.am zis si io :hai ca nu-l mai legan sa-l las sa adoarma el,de unde? cred ca ma tinea pana dimineata,nu am mai rezistat leganat si adormit in mai putin de 5 min.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Denisam spune:
Giova- Marco papa f.bine din e zici tu, oare de ce nu asimileaza mai bine, eu zic sa disuctzi cu pediatru, mai mult laptic nu vrea si cu cereale?Pupicei!
Ali-super dulcica Iarina , pare dolofonica, ea ce rgeutate mai are?
pupicei!
Noi mergem in parc si apoi la shopping- pupicei si somn usor!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

monica70 spune:
ANASOL pupici lui Duracel
Am plecat si eu la nani,sper s aam net maine la birou,daca nu,intru dupamiaza! si noapte buna1
MONI de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA