V-a contactat un redactor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vazand ca toate spuneti ca e vorba de aceeasi revista mi-e clar ca e aceeasi persoana (parca Mirela Barba).
Vreau sa spun ce m-a deranjat pentru ca am ramas de atunci cu un gust amar.
Cum spuneam, am primit mesaj pe YM in care imi spunea ca a gasit povestea mea si ma intreba daca as fi de acord sa o publice. I-am zis ca in principiu da, cu conditia sa nu puna poze si sa imi arate inainte de publicare forma finala. Aceste mesaje au fost off line (si cel primit de la ea si raspunsul meu). Cum au trecut cateva saptamani si nu primisem nici o confirmare ca a citit raspunsul meu, ca e de acord cu conditiile mele si cum nu citesc revista respectiva ca sa stiu daca se publica sau nu, am inceput sa ma gandesc ca nu cumva sa apara fara stirea mea. Drept urmare i-am dat din nou mesaj pe YM in care ii spuneam ca sper ca nu publica fara acordul meu (care ii fusese dat doar de principiu). Si am primit un raspuns tare tafnos cum ca vai Doamne ea primeste zeci de scrisori pe adresa redactiei si ca nu are nevoie de povestea mea (atunci de ce ma mai apela???), ca nu ar face asa ceva, in orice caz un ton foarte iritat. Si m-am enervat atunci si i-am zis sa-si publice din povestile primite in posta si sa o lase pe-a mea deoparte, ca eu nu am nevoie de reclama. Culmea e ca la un interval de timp ma apela iar si imi baga introducerea cu numele si revista...cred ca vroia sa "ma publice" din nou si cand i-am zis ca poate a uitat dar ne-am mai conversat mi-a raspuns ca a fost o greseala si atat.

Sincer....ziaristi de genul asta imi provoaca o stare aiurea, ei sunt platiti pe baza articolelor pe care le culeg pur si simplu de pe site-uri.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

misto jurnalismul asta din fotoliu
cu povestile frumoase de aici sigur ia prima de Craciun.
btw d-na redactora aveti acordul de principiu al DC?

_
fetele mai pe diseara va dau un link sa va clatiti un oki...presupun ca vb de aceeasi persoana:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Si pe mine m-a contactat aceasta doamna chiar zilele trecute. Din punctul meu de vedere a avut o atitudine complet neprofesionista, lasa senzatia ca imi face o mare favoare ca imi raspunde la intrebari. Ceea ce m-a deranjat foarte tare a fost ca mi-a spus ca ar trebui sa fiu multumita ca mi-a cerut acordul, pt ca putea sa ia pur si simplu ceea ce am scris eu pe forum si sa se semneze dedesubt, ceea ce, dupa spusele domniei sale, fac numerosi colegi de breasla. Mi-a mai spus si ca legea spune ca nu e nevoie decat de acordul proprietarilor site-ului, dar si ala poate fi "sarit", si chiar voiam sa intreb daca trebuie sa ne facem probleme ca ne trezim prin cine stie ce reviste de doi lei fara sa stim. Altceva ce m-a deranjat e ca a refuzat sa imi dea intrebarile inainte sa imi dau acordul ca particip, in consecinta ea putea sa imi puna in orice context dorea vorbele fara ca eu sa am nici un control. Asa ca am refuzat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

am mai gasit o proba
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61567&whichpage=1

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

pai se trezise cineva de pe forum cu o 'declaratie' intr-un ziar si CU POZA!!!
Jenant...

Mergi la inceput

Dezgustator!
Inca o confirmare a ne-profesionalimului presei din Romania. Nu se respecta nici o etica profesionala, nu se da credit surselor de stiri, totul este doar o fuga dupa scandal si povestiri tulburatoare, care in final apar cu corecturi de continut, spre a mi mai comrciale.

ATENTIE: pe noi nu ne-a contactat nimeni sa ne ceara acordul folosiii mediului dC in scopuri comerciale. Este pur si simplu scandalos si as dori sa ne spuneti mai multe detalii pentru ca noi sa putem lua masuri, trimitand datele forului de autoritate al presei din Romania.
Iar despre anumite fatuci ziariste de la Libertatea...am auzit multe povestiri care atesta ne-profesionalsimul acestora.

va multumim pentru sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Da, mie femeia nu mi-a spus de la inceput ce doreste, a recunoascut doar cand am inceput eu sa o iau la intrebari. Mi-a zis cat de mult admira mamele singure, etc....., am schimbat vreo cateva replici apoi am gasit pe net numele ei si cateva articole si a recunoscut ca ea este. I-am zis ca imi este clar ca nu din admiratie imi scrie si sa imi zica ce doreste. Si atunci am aflat ca as putea sa imi apara povestea in revista, etc... Ei bine, motivul pt care am refuzat a fost ca nu doresc sa starnesc mila nimanui chiar daca povestea mea are final fericit. Pt ca oricum ar fi scrie articolele respective, cred eu ca scopul lor este sa induioseze. Iar povestea mea prefer sa o spun aici, cu voi! Si nu ca sa aduca vreun beneficiu material mie sau ziaristului.
Ba culmea! Cica este si concurs de povesti in revista! Adica cea mai induiosatoare castiga!
Ma rog, ceea ce am inteles eu este ca ea dorea ca eu sa dau un interviu, nu sa culeaga ceea ce am scris pe forum.
Oricum ar fi, multumim pt suport DC-ului si

Ps: am toata conversatia salvata in arhiva.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57989

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu am in arhiva si i-am oferit-o Mirelei (in caz ca ii e de folos) si la cerere dau copy si aici sa se vada cu cat artag mi s-a raspuns desi acum am recitit si am scris cat se poate de politicos.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

fetelor e bine sa strangem probe si sa facem un mic scandal in presa despre aceste practici.
Stiu ca se fura la greu materiele de pe DC (fac astea alte site-uri...) - dar macar de acolo nu am nici o pretentie...(ntelegeti voi ce vreau sa spun...)

Insa de la ziare nationale, de la ziaristi profesionisti care au un cod de jurnalist de respectat, asta este o rusine iar aceste lucruri trebuie sanctionate si facute publice.

Mergi la inceput